Dodaj do ulubionych

zadbany facet

25.10.13, 14:41
jak według Was powinien wyglądać zadbany facet? Jak należy dbać o siebie i jakie czynności czynić by móc być tak uznany? Obciete paznokcie i piękny zapach wystarczą?
Apropos Jak zrobić by zapach perfum był długo odczuwalny? gdzie psikać?
Obserwuj wątek
    • babciajadzienka Re: zadbany facet 25.10.13, 15:39
      pod kolanem
    • engine8 Re: zadbany facet 25.10.13, 22:54
      w majtki - z przodu i z tylu
    • proost Re: zadbany facet 27.10.13, 11:29
      Kąpiel co sobotę - obowiązkowo. Dezodorantów używają tylko geje... Nie, to nie moje zdanie. W mojej okolicy takie opinie pokutują od lat...
      • szpila.2 Re: zadbany facet 28.10.13, 13:47
        a komu chcesz się podobać? mężczyznom czy kobietom?
        bo nie do końca wiem czy na właściwym forum zadajesz pytanie :):):)

Jestem kobietą i wg mnie zadbany mężczyzna ma czyste dłonie i paznokcie. Czyste włosy, które czasem widzą nożyczki lub maszynkę. Chyba, że lubi długie - ok. Wtedy jakoś ogarnięte muszą być - broń Boże zwisające i posklejane strąki.

Zęby - przede wszystkim kompletne (chociaż te na "widoku") i czyste. Nie każdy ma śnieżnobiałe zęby, bo to zależy od wielu czynników. Mają być przede wszystkim czyste!!!

Czyste ubranie, czyste obuwie.
        A rzecz najważniejsza - ma być ogólnie czysty!!!!! Woda i mydło codziennie!!!! I nie tylko do mycia rąk :):):).
        Jeśli facio ma problem z zapachem potu, mimo ścisłej higieny, musi pomyśleć o zmianie diety. Wszelkie czosnki, cebule, ryby - wpływają na zapach naszego ciała. Mnie akurat czysty facet pachnący lekko czosnkiem nie przeszkadza, bo sama lubię to warzywko, ale różnie to bywa.

A pachnidła? Długo pachną jeśli są dobrej jakości.
        Zadbany facet na pewno nie posiada ogromnego brzuszyska.

Zresztą, co tu pisać. każdy lubi co innego. Jeden jak mu Cyganie grają, inny jak mu z butów smierdzi. Ja lubię CZYSTCH facetów
    • black-sandra Re: zadbany facet 28.10.13, 15:39
      No ręce opadają
    • mieux zadbany facet dba o umysł 03.11.13, 23:30
      Każdy facet posiadający dużą wiedzę, umiejętności, inteligencję i skromność jest zadbany. Dbać trzeba przede wszystkim o umysł. Reszta to wymysł dyktatorów mody i urody, którzy niczego sobą nie prezentują i należy ich olewać.

PS. Wszelkie kosmetyczne zapachy powinny być wyczuwalne z odległości nie większej niż 30cm. Jeśli ktoś przechodzi ulicą i ciągnie się za nim smród kosmetyczny to jest zwyczajnym chamem/chamówą.
      Jeśli jakąś dziewczynę zemdli Twój smród kosmetyków, to największe uczucie tego nie zaćmi. Zapach potu jest dużo lepiej kojarzony- kojarzy się z siłą, seksem, aktywnością. Wbrew temu co twierdzą kolorowe pisemka dla debili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka