Gość: ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:04 jak to różnica u faceta? Co to zmienia? Jeśli wiecie cokolwiek to piszcie.... dzięki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia_dewalgo Re: OBRZEZANY facet.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.04, 10:12 Gość portalu: ciekawa napisał(a): > jak to różnica u faceta? Co to zmienia? Jeśli wiecie cokolwiek to piszcie.... > dzięki ;-) ++++++++++++++ Obrzezanie wielki wplyw na zycie mezczyzny- od "malenkosci" dotyczy to np. diety: przestaje na przyklad laczyc mleko z miesem, albo spozywac wieprzowine i pic alkohol. Z czasem staje sie kompletnym dziwakiem. Ujawnia sie to wyjatkowymi sklonosciami do warholstwa, bojek i specyficznej manii pirotechnicznej. Ale, zaprawde, starozakonna to prawda, wiec szkoda piora strzepic. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: OBRZEZANY facet.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.04, 10:57 Zmienia to ze nieco latwiej utrzymac higiene. Ale tylko nieco. Poza tym slyszalem teorie ze posrod obrzezanych procentowo wiecej jest "dlugodystansowcow". Zwiazane jest to jakoby z tym ze zoladz styka sie bezposrednio z materialem bielizny, obciera sie, z czasem obnizajac nieco swoja wrazliwosc. Wiec potrzeba wiecej i silniejszych, dluzej trwajacych bodzcow do pobudzania. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: OBRZEZANY facet.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 21:21 Wpływ na higienę? Obrzezani myja się Twoim zdaniem częściej? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: OBRZEZANY facet.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.04, 07:21 To czy ktos ma czy nie ma tego kawalka ciala nie ma zasadniczo znaczenia na jego czestotliwosc mycia. Po prostu sila rzeczy obrzezanym nie moze sie nic zbierac pod skora. Nawet jak sie spoca ;). Odpowiedz Link Zgłoś
ellixire Re: OBRZEZANY facet.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 11:26 obrzezany ma jedna jedna wilka "zalete" !!! Nie moze sie pobawić skórką. A jak tu życ i nie móc zwalic sobie konika raz na jakis czas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: OBRZEZANY facet.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 11:28 Obciachanie tego kawalka skory nie ma wplywu na ruchomosc ;). Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Mam obrzezanego faceta 21.08.04, 11:53 Mam obrzezanego faceta, nie z powodu religii czy kultury. Po pierwsze higiena-zawsze jest czysty i pachnacy. Po drugie czy jest dlugodystansowcem ? Nieprawda? Jak chce to moze dlugo, jak chce to i w 3 sekundy. Skorka tez sie moze bawic, spokojnie. Poza tym odczucia moje sa tez jakies inne- fajne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elvis Re: OBRZEZANY facet.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as.univ.szczecin.pl 21.08.04, 12:49 Ja poddalem sie obrzezaniu 4 lata temu, u mnie akurat nic to nie zmienilo. Wrazliwosc na bodzce jest taka sama. Ktos tu w watku pisal ze brak skory uniemozliwia ruchy. To oczywiscie nieprawda, skora jest ruchoma, przeciez w przeciwnym wypadku stosunek bylby meczarnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
giorno Re: OBRZEZANY facet.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 17:44 Wiecie dlaczego faceci się obrzezują? Bo ...PRZEZORNY ZAWSZE ODBEZPIECZONY...!!!!! saluti, giorno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owsik Re: OBRZEZANY facet.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.200.* 21.08.04, 18:20 A katechetka zbiła Mietka za stwierdzony brak napletka. Odpowiedz Link Zgłoś
pustynny Re: OBRZEZANY facet.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.04, 20:18 A mnie ciekawi coś innego Czy kobieta wyczuje "w środku" różnicę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: OBRZEZANY facet.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ne.client2.attbi.com 21.08.04, 23:38 Moj facet jest obrzezany,bo pochodzi z zydowskiej rodziny. I szczerze mowiac dla mnie nie ma to zadnej roznicy. Nie jest pierwszym obrzezanym facetem z ktorym spalam,no i mialam tez facetow nieobrzezanych, i dla mnie nie ma reguly na to ktory jest lepszy, ktory dlugodystansowy, ktory nie. wszystko zalezy po prostu od samego faceta i tyle. Obecny jest zajebisty! Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: OBRZEZANY facet.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.04, 07:23 nie ma mowy, az takich sensorow to kobiety nie maja ;). Odpowiedz Link Zgłoś
pinia38 Re: OBRZEZANY facet.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.04, 18:29 gomory napisał: > nie ma mowy, az takich sensorow to kobiety nie maja ;). A skąd wiesz ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: OBRZEZANY facet.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.04, 19:02 Wyobraz sobie ze zwiedzilem te rejony dosc dokladnie i na kilku egzemplarzach. Smiem nawet podejrzewac ze od "tej" strony znam je lepiej ;). Ale fakt ze wiedza od "tamtej" strony nade mna gorujesz, ja jedynie moge polegac na relacjach. No i chociazby stad, tez wiem ze to mam racje :). P.S. No i wyszla nam rozmowa stremowanego nastka: "pokaz to, wtedy ja dotkne tego i pokaze tamto" ;). Odpowiedz Link Zgłoś
pinia38 Re: OBRZEZANY facet.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.04, 20:54 Gomory w sumie masz racje...skoro widzialeś...hmmm..ale sensory sensorami ale takiego faceta..."czuje się dłuzej" ;) Kolorowych snów:) Odpowiedz Link Zgłoś