lukullus 03.04.02, 11:47 Mi wisi luzem i obija się o jajka, bo noszę bokserki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 03.04.02, 12:02 lukullus napisał(a): > Mi wisi luzem i obija się o jajka, bo noszę bokserki. A witam kolegę i tutaj! Jak sądzę "wisi luzem i obija się o jajka" nie zawsze ;-) Szczególnie w przypadku grudniowych "przebieżek" po lesie... ;-) A odpowiadając na pytanie, cóż nie będę oryginalny. Ja mam tak samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukullus Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 03.04.02, 12:20 To zależy od bielizny, kroju i pogody ( ducha również ). Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 03.04.02, 12:23 Nie lubię bokserek. Wolę dopasowane slipki - wówczas tylko do góry ( i lekko na lewo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: 195.117.142.* 04.04.02, 07:56 oj tak ... do gory, w lewo , do gory, w prawo, w dol, w lewo, do gory w prawo, w dol, w lewo, do gory w prawo i jest dobrze :-))))))))))))) a w bokserkach to sie dupa poci... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 04.04.02, 08:17 Gość portalu: rn napisał(a): > oj tak ... do gory, w lewo , do gory, w prawo, w dol, w lewo, do gory w prawo, > w dol, w lewo, do gory w prawo i jest dobrze :-))))))))))))) No to widzę, że ktoś tak lubi manewrować drążkiem zmiany biegów w samochodzie, iż szuka odnośników również w innych przypadkach... ;-)))) > a w bokserkach to sie dupa poci... no to zależy od materiału z jakiego bokserki zostały uszyte... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rn Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: 195.117.142.* 04.04.02, 08:41 jaaaakim drążkiem zmiany biegów w samochodzie? A w odrzutowcu to nie laska?:-)) Nie ma to jak mieciutkie dopasowane gatki z koszyczkiem na jajka!! OLE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: 212.120.136.* 16.04.02, 10:23 jak sa porzadne majtasy to sam sie układa tak, że nie przeszkadza, w kazdym razie mój na bok w lewą strone a majtki shiesser, polecam, wrazenie jakby sie było nago ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuska_64 Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 05.07.02, 07:51 sloggi napisał(a): > A latem tanga :)) .. bo do tanga trzeba dwojga... tez lubie tanga, a wtedy do gory i na prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 15:18 sloggi napisał(a): > A latem tanga :)) Ale żeby w tangach wyglądać dobrze to trzeba być tak szczupłym jak Ty Sloggi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 05.07.02, 15:26 Raczej nie koniecznie. Trzeba umieć dobrać rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.acn.waw.pl 04.07.02, 23:21 Zapewne nosisz SLOGGI???? Czyz nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIANCA Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.acn.waw.pl 04.07.02, 23:23 Pytanie ciekwaskiej uczestniczki forum: Dlaczego faceci na ogół noszą się na "lewo" tzn. mają na ogół swojego podopiecznego w lewej nogawce. Co w tym jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 00:49 > Dlaczego faceci na ogół noszą się na "lewo" tzn. mają na ogół swojego > podopiecznego w lewej nogawce. Co w tym jest??? Chłopaki to tak mają, że wpewnym czasie robią sobie dobrze "renkom". Jak robią to "renkom" prawą, to się ptaszek po pewnym czsie odchyla w lewo. jak robią to "renkom" lewą to praszek odgina się w prawo. Mój się odgina w lewo, ale lubię go nosić po prawej ? fajne uczucie "inności". pozdro. kolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.chello.pl 04.07.02, 20:38 Ja jako z wykształcenia krawiec wiem, ze szyjąc spodnie zawsze uwzględnia się to, że fajfus będzie w lewej nogawce. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 05.07.02, 06:59 Mi sie wydaje ze powienien byc po prawej stronie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuska_64 Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 05.07.02, 13:38 dundee_girl napisał(a): > Mi sie wydaje ze powienien byc po prawej stronie:-) napiszcie esej n/t "fajfusa" (jak to ladnie krawiec ujal) i do ktorej nogawki powinien przynalezec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klucha Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.acn.waw.pl 30.10.02, 01:25 Dzieki!!!!Zajebisty temat na prace magisterska!!!:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ech Dundee... IP: 62.246.100.* 09.07.02, 12:43 dundee_girl napisał(a): > Mi sie wydaje ze powienien byc po prawej stronie:-) ......... tylko "w samo poludnie" czyli "na godzine dwonasta" :) Odpowiedz Link Zgłoś
maritsa Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 10.07.02, 15:27 A nie lepiej puścić ptasia wolno, co by się umościł, jak mu tam wygodnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
volfgang1 Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 18.10.02, 14:39 lukullus napisał(a): > Mi wisi luzem i obija się o jajka, bo noszę bokserki Jak już mam na sobie gacie, to też luźne boxery i se wisi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 19.10.02, 00:38 Noś zawsze bokserki a nie slipy. Mięśnie moszny w luźnych spodenkach w sposób naturalny pracują wzmacniając się i powodują prawidłowe kurczenie się moszny w sytuacjach skrajnych (np. przy zbyt niskiej lub zbyt wysokiej temperaturze otoczenia) chroniąc w ten sposób rzecz najcenniejszą dla mężczyzny - jądra. W ciasnych slipach wiotczeją i moszna przestaje pełnić swoje podstawowe zadanie. W starszym wieku jaja z tego powodu wiszą bardzo nisko, co ludowa porzekadło określiło „sześćdziesiątka mija, worek dłuższy od kija”. W bokserkach ptak najczęściej wisi w lewej nogawce. Odpowiedz Link Zgłoś
eucaliptus Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 23.10.02, 16:38 nosze ptaka w prawej nogawce, minus bokserek jest taki, ze jak sie napletek zsunie to pocieranie zoledzia o majtki nie jest rewelacyjne, za to podczas wzwodu ptak w bokserkach swobodnie sie podnosi, a nie gniecie tak jak w slipkach Odpowiedz Link Zgłoś
fiuutek Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 19.10.02, 21:04 hej chlopcy, a wy wielkie mozgi to nie jestescie. jak wam dynda krzywo to wasza wina, trza sie bylo na spodniczki zapisac, a paniom spodnie zostawic, a teraz to glupio tak od nich zgapiac, ze cioty - powiedza, a ze szkotow sie smieja, he, he pozdrawia zawsze stojacy na bacznosc fiuutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmok dla faceta w Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.acn.waw.pl 01.11.02, 19:58 swietnie ze wam cos tam dyndaaaaaaaaaaaaa , moje cycochy tez dyndaja dla WAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka Re: A przywiaz ty sobie go sznureczkiem... IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 08.11.02, 20:40 do jezyka, to przestanie latac. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś