Dodaj do ulubionych

Jak układacie ptaka w gatkach ?

03.04.02, 11:47
Mi wisi luzem i obija się o jajka, bo noszę bokserki.
Obserwuj wątek
    • d.z Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 03.04.02, 12:02
      lukullus napisał(a):

> Mi wisi luzem i obija się o jajka, bo noszę bokserki.

A witam kolegę i tutaj!
      Jak sądzę "wisi luzem i obija się o jajka" nie zawsze ;-) Szczególnie w przypadku
      grudniowych "przebieżek" po lesie... ;-)
      A odpowiadając na pytanie, cóż nie będę oryginalny. Ja mam tak samo:)
      • lukullus Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 03.04.02, 12:20
        To zależy od bielizny, kroju i pogody ( ducha również ).
        • sloggi Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 03.04.02, 12:23
          Nie lubię bokserek. Wolę dopasowane slipki - wówczas tylko do góry ( i lekko na
          lewo :)
          • Gość: rn Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: 195.117.142.* 04.04.02, 07:56
            oj tak ... do gory, w lewo , do gory, w prawo, w dol, w lewo, do gory w prawo,
            w dol, w lewo, do gory w prawo i jest dobrze :-)))))))))))))
            a w bokserkach to sie dupa poci...
            • d.z Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 04.04.02, 08:17
              Gość portalu: rn napisał(a):

> oj tak ... do gory, w lewo , do gory, w prawo, w dol, w lewo, do gory w prawo,
              > w dol, w lewo, do gory w prawo i jest dobrze :-)))))))))))))
              No to widzę, że ktoś tak lubi manewrować drążkiem zmiany biegów w samochodzie, iż
              szuka odnośników również w innych przypadkach... ;-))))

> a w bokserkach to sie dupa poci...
              no to zależy od materiału z jakiego bokserki zostały uszyte... ;-)

• Gość: rn Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: 195.117.142.* 04.04.02, 08:41
                jaaaakim drążkiem zmiany biegów w samochodzie? A w odrzutowcu to nie laska?:-))
                Nie ma to jak mieciutkie dopasowane gatki z koszyczkiem na jajka!! OLE!
                • Gość: G Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: 212.120.136.* 16.04.02, 10:23
                  jak sa porzadne majtasy to sam sie układa tak, że nie przeszkadza, w kazdym
                  razie mój na bok w lewą strone a majtki shiesser, polecam, wrazenie jakby sie
                  było nago ;-)
          • sloggi Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 04.07.02, 19:27
            A latem tanga :))
            • kuska_64 Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 05.07.02, 07:51
              sloggi napisał(a):

> A latem tanga :))
              .. bo do tanga trzeba dwojga...
              tez lubie tanga, a wtedy do gory i na prawo...

• Gość: em Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 15:18
              sloggi napisał(a):

> A latem tanga :))

Ale żeby w tangach wyglądać dobrze to trzeba być tak szczupłym jak Ty Sloggi :)
              • sloggi Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 05.07.02, 15:26
                Raczej nie koniecznie.
                Trzeba umieć dobrać rozmiar.
          • Gość: Bianca Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.acn.waw.pl 04.07.02, 23:21
            Zapewne nosisz SLOGGI???? Czyz nie??
      • Gość: BIANCA Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.acn.waw.pl 04.07.02, 23:23
        Pytanie ciekwaskiej uczestniczki forum:

Dlaczego faceci na ogół noszą się na "lewo" tzn. mają na ogół swojego
        podopiecznego w lewej nogawce. Co w tym jest???
        • Gość: kolo Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 00:49
          > Dlaczego faceci na ogół noszą się na "lewo" tzn. mają na ogół swojego
          > podopiecznego w lewej nogawce. Co w tym jest???

Chłopaki to tak mają, że wpewnym czasie robią sobie dobrze "renkom".
          Jak robią to "renkom" prawą, to się ptaszek po pewnym czsie odchyla w lewo.
          jak robią to "renkom" lewą to praszek odgina się w prawo.

Mój się odgina w lewo, ale lubię go nosić po prawej ? fajne uczucie "inności".
          pozdro. kolo
    • Gość: Roman Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.chello.pl 04.07.02, 20:38

Ja jako z wykształcenia krawiec wiem, ze szyjąc spodnie zawsze uwzględnia się
      to, że fajfus będzie w lewej nogawce.
    • dundee_girl Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 05.07.02, 06:59
      Mi sie wydaje ze powienien byc po prawej stronie:-)
      • kuska_64 Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 05.07.02, 13:38
        dundee_girl napisał(a):

> Mi sie wydaje ze powienien byc po prawej stronie:-)

napiszcie esej n/t "fajfusa" (jak to ladnie krawiec ujal) i do ktorej nogawki
        powinien przynalezec.

• Gość: klucha Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.acn.waw.pl 30.10.02, 01:25
          Dzieki!!!!Zajebisty temat na prace magisterska!!!:*
      • Gość: Artur ech Dundee... IP: 62.246.100.* 09.07.02, 12:43
        dundee_girl napisał(a):

> Mi sie wydaje ze powienien byc po prawej stronie:-)
        .........
        tylko "w samo poludnie" czyli "na godzine dwonasta" :)
    • maritsa Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 10.07.02, 15:27

A nie lepiej puścić ptasia wolno, co by się umościł, jak mu tam wygodnie?:)
    • volfgang1 Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 18.10.02, 14:39
      lukullus napisał(a):

> Mi wisi luzem i obija się o jajka, bo noszę bokserki

Jak już mam na sobie gacie, to też luźne boxery i se wisi
    • Gość: antek Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 19.10.02, 00:38
      Noś zawsze bokserki a nie slipy. Mięśnie moszny w luźnych spodenkach w sposób
      naturalny pracują wzmacniając się i powodują prawidłowe kurczenie się moszny w
      sytuacjach skrajnych (np. przy zbyt niskiej lub zbyt wysokiej temperaturze
      otoczenia) chroniąc w ten sposób rzecz najcenniejszą dla mężczyzny - jądra. W
      ciasnych slipach wiotczeją i moszna przestaje pełnić swoje podstawowe zadanie.
      W starszym wieku jaja z tego powodu wiszą bardzo nisko, co ludowa porzekadło
      określiło „sześćdziesiątka mija, worek dłuższy od kija”. W bokserkach ptak
      najczęściej wisi w lewej nogawce.

• eucaliptus Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 23.10.02, 16:38
        nosze ptaka w prawej nogawce, minus bokserek jest taki, ze jak sie napletek
        zsunie to pocieranie zoledzia o majtki nie jest rewelacyjne, za to podczas
        wzwodu ptak w bokserkach swobodnie sie podnosi, a nie gniecie tak jak w slipkach
    • fiuutek Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? 19.10.02, 21:04
      hej chlopcy, a wy wielkie mozgi to nie jestescie. jak wam dynda krzywo to wasza wina, trza sie bylo na spodniczki zapisac, a paniom spodnie zostawic, a teraz to glupio tak od nich zgapiac, ze cioty - powiedza, a ze szkotow sie smieja, he, he
      pozdrawia zawsze stojacy na bacznosc
      fiuutek
    • Gość: cmok dla faceta w Re: Jak układacie ptaka w gatkach ? IP: *.acn.waw.pl 01.11.02, 19:58
      swietnie ze wam cos tam dyndaaaaaaaaaaaaa , moje cycochy tez dyndaja dla WAS
    • Gość: Magdalenka Re: A przywiaz ty sobie go sznureczkiem... IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 08.11.02, 20:40
      do jezyka, to przestanie latac.
      Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka