allabamma 30.08.04, 13:57 Nareszcie zrozumiałam, dlaczego faceci z południa Europy cieszą się sławą przystojniaków. Mój facet natomiast zrozumiał, dlaczego Polki mają u nich tak wielkie powodzenie :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allabamma Re: Stereotypy 30.08.04, 14:29 chooligan napisał: > Musisz teraz szybko wyprać namiot A nie wystarczy jak wytrzepię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki_sobie Re: Stereotypy IP: *.acn.waw.pl 30.08.04, 14:31 Jak powiedziała jedna moja znajoma:"Polki maja już taką opinie nie tylko na południu ale i w całej Europie że nie należy zainteresowania ich osobą tłumaczyć atrakcyjnościa fizyczną" Słowa te są naprawde pięknie bo podsumowują całe zachowanie Polek:) Pozdrawiam Miłego puszczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Stereotypy 30.08.04, 14:38 Tutaj mi taaaki kaktus wyrosnie, jesli Ona dalaby rade sie "puscic" ;). Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Stereotypy 30.08.04, 14:46 Gość portalu: Taki_sobie napisał(a): > Jak powiedziała jedna moja znajoma:"Polki maja już taką opinie nie tylko na > południu ale i w całej Europie że nie należy zainteresowania ich osobą > tłumaczyć atrakcyjnościa fizyczną" Słowa te są naprawde pięknie bo podsumowują > całe zachowanie Polek:) Pewnie - jak już coś może być zrozumiane w fałszywy sposób, to na pewno będzie :) I już wiem, jak się podsumowuje moje zachowanie za granicą, ciekawe, czego to człowiek się nie dowiaduje o sobie... Ale cóż, sama się prosiłam - tytuł jest "Stereotypy", a kazdy wybiera sobie takie, jakie mu pasują. > Pozdrawiam Miłego puszczenia... Tego to nie rozumiem. Mojego Miłego pozdrawiasz? A dziękuję, przekażę mu. Tylko nie wiem, co z tym puszczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Stereotypy 30.08.04, 14:50 To może napiszesz cos więcej? Bo o turkach co robia sobie dobrze w krzakach koło plaży na widok polskiej blondyny nie można od razu wnioskowac że to czarujący dżentelmeni. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Stereotypy 30.08.04, 14:52 O rzesz... robia sobie nawzajem w tych krzakach???? Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Stereotypy 30.08.04, 14:55 Możliwe, natomiast na pewno Polaki juz nie są takie solidarne. Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Stereotypy 30.08.04, 14:56 chooligan napisał: > To może napiszesz cos więcej? O czym coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Stereotypy 30.08.04, 14:58 Nooo czy liscie szeleszcza jak maz po parku chodzi ;). Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Stereotypy 30.08.04, 15:04 gomory napisał: > Nooo czy liscie szeleszcza jak maz po parku chodzi ;). No wiesz co, Gomory, jak możesz, przecież jestem tak fajna, że on wie, że mu się po prostu nie opłaca :) Rozumiem, że efekt Coolidge'a, ale te Włoszki naprawdę nie w jego typie (w tym własnie sensie nie dziwi się Włochom, że podobają im się Polki), zresztą miałam go cały czas na oku :) Odpowiedz Link Zgłoś