Dodaj do ulubionych

od ranaaaa mam dobry humor :))

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:05
życie jest piekne..... szkoda go marnować na smutki!!!!
pozdrowienia, A.
Obserwuj wątek
    • Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:31
      hahahahha oj widzę że nikt nie podziela mojego dzisiejszego entuzjazmu.....
      może to ta pogoda za oknem???? mam nadzieję ;)))
    • Gość: tony Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:37
      fajnie masz:P
      a jak mozna zlapac taki dobry humor
      mi by sie przydal;)
      • Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:38
        metoda jest jedna.... budzisz się a ano już czeka na kołdrze ;)))
        • Gość: tony Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:40
          fajne :)))

pozdrawiam!
      • Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:39
        albo jeszcze jedna...można się nim zarazic. polecam się ;)))
        • Gość: tony Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:41
          a jaka droga ta zaraza przechodzi?:P
          oj,chyba czuje ze mnie bierze;)
          • Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:45
            metodą ekranową tez działa bez dwóch zadań..uwaga..... usmiecham się
            szeroko!!!!! kogo wzieło??? ;))) ło matko chyba przesadziłam ;))) już nic nie
            mówię..zabieram się do pracy hihihihihi
    • gomory Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 31.08.04, 09:47
      Jako pogodna osoba to bedziesz ponoc dluzej zyla :). Zazdroszcze...
      • Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:49
        po co zazdrościc??? nie rozumiem!!!! lepiej się samemu usmiechnąć :)))
        • gomory Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 31.08.04, 10:36
          Mi to szybko przemija ;). Wiec zazdroszcze takiego nastroju "ogolnie".
      • Gość: burunduk Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 10:28
        czego tu zazdrościć - długie zycie nie znaczy dobre...
        a jako osoba pogodna bedzie zdrowsza - o i tu jest czego zazdrościc :)
        • gomory Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 31.08.04, 10:34
          Dziekuje za bystra pomoc, to mniej wiecej mialem na mysli :)
          • Gość: burunduk Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 11:13
            polecam sie na przyszłość ;)drażliwy łapacz słówek :)))
            • gomory Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 01.09.04, 18:59
              Wrony kracza ze poprawianie sprawia Tobie mase perwersyjej przyjemnosci. Nie
              mam serca Ciebie jej pozbawiac.
        • Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 11:08
          dla mnie liczy się jakość życia a nie jego długość...może to jest i podejście
          Jamesa Deana ale co tam :)))
    • Gość: xyz Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:17
      a jaki humor macie dzisiaj????
      • Gość: tony Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:28
        trzezwieje:DD wiec ciezko powiedziec jaki,choc ciesze sie ze wszystkiego,wiec
        chyba dobry:P
        • Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:30
          ha!!! Tony brzmi pozytywnie :))) miłego trzeźwienia ;)))
    • czwarty.wymiar Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 01.09.04, 19:28
      A jakbyś miała zły, to też byś o tym napisała?
      • Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:06
        hmmmm mogę spróbowac...jak mnie napadnie dam znać 4 ;)) mówisz i masz.... tyle
        że możesz trochę na to poczekac ;))
        • gomory Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 01.09.04, 20:12
          Irla: jaki jest stan Twojego konta w banku?
          • Gość: tony Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:13
            i dobry humor prysł:P
            • Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:03
              na szczęście nie :p jakbym się przejmowała stanem konta to już bym dawno ziemie
              gryzła.....
              • Gość: tony Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:05
                i tak trzymac:P tysiac w tą, czy w tamtą:P
          • Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:00
            gomory szczerze???? mam ogromny debet :)) ale jakos nigdy na to nie zwracałam
            uwagi ;))
        • czwarty.wymiar Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 01.09.04, 20:16
          Gość portalu: Irla napisał(a):

> hmmmm mogę spróbowac...jak mnie napadnie dam znać 4 ;)) mówisz i masz....
          tyle
          > że możesz trochę na to poczekac ;))

E, chyba mnie nie zrozumiałaś...
          • Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:02
            zrozumiałam zrozumiałam. bez obawy...ale publicznie nie muszę się do tego
            przyznawać no nie??? ;p
            • czwarty.wymiar Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 01.09.04, 21:34
              Gość portalu: Irla napisał(a):

> zrozumiałam zrozumiałam. bez obawy...ale publicznie nie muszę się do tego
              > przyznawać no nie??? ;p

No tak ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka