Gość: Irla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:05 życie jest piekne..... szkoda go marnować na smutki!!!! pozdrowienia, A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:31 hahahahha oj widzę że nikt nie podziela mojego dzisiejszego entuzjazmu..... może to ta pogoda za oknem???? mam nadzieję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:37 fajnie masz:P a jak mozna zlapac taki dobry humor mi by sie przydal;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:38 metoda jest jedna.... budzisz się a ano już czeka na kołdrze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:40 fajne :))) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:39 albo jeszcze jedna...można się nim zarazic. polecam się ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:41 a jaka droga ta zaraza przechodzi?:P oj,chyba czuje ze mnie bierze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:45 metodą ekranową tez działa bez dwóch zadań..uwaga..... usmiecham się szeroko!!!!! kogo wzieło??? ;))) ło matko chyba przesadziłam ;))) już nic nie mówię..zabieram się do pracy hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 31.08.04, 09:47 Jako pogodna osoba to bedziesz ponoc dluzej zyla :). Zazdroszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:49 po co zazdrościc??? nie rozumiem!!!! lepiej się samemu usmiechnąć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 31.08.04, 10:36 Mi to szybko przemija ;). Wiec zazdroszcze takiego nastroju "ogolnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 10:28 czego tu zazdrościć - długie zycie nie znaczy dobre... a jako osoba pogodna bedzie zdrowsza - o i tu jest czego zazdrościc :) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 31.08.04, 10:34 Dziekuje za bystra pomoc, to mniej wiecej mialem na mysli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 11:13 polecam sie na przyszłość ;)drażliwy łapacz słówek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 01.09.04, 18:59 Wrony kracza ze poprawianie sprawia Tobie mase perwersyjej przyjemnosci. Nie mam serca Ciebie jej pozbawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 11:08 dla mnie liczy się jakość życia a nie jego długość...może to jest i podejście Jamesa Deana ale co tam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:17 a jaki humor macie dzisiaj???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:28 trzezwieje:DD wiec ciezko powiedziec jaki,choc ciesze sie ze wszystkiego,wiec chyba dobry:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:30 ha!!! Tony brzmi pozytywnie :))) miłego trzeźwienia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 01.09.04, 19:28 A jakbyś miała zły, to też byś o tym napisała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:06 hmmmm mogę spróbowac...jak mnie napadnie dam znać 4 ;)) mówisz i masz.... tyle że możesz trochę na to poczekac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 01.09.04, 20:12 Irla: jaki jest stan Twojego konta w banku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:13 i dobry humor prysł:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:03 na szczęście nie :p jakbym się przejmowała stanem konta to już bym dawno ziemie gryzła..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:05 i tak trzymac:P tysiac w tą, czy w tamtą:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:00 gomory szczerze???? mam ogromny debet :)) ale jakos nigdy na to nie zwracałam uwagi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 01.09.04, 20:16 Gość portalu: Irla napisał(a): > hmmmm mogę spróbowac...jak mnie napadnie dam znać 4 ;)) mówisz i masz.... tyle > że możesz trochę na to poczekac ;)) E, chyba mnie nie zrozumiałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:02 zrozumiałam zrozumiałam. bez obawy...ale publicznie nie muszę się do tego przyznawać no nie??? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: od ranaaaa mam dobry humor :)) 01.09.04, 21:34 Gość portalu: Irla napisał(a): > zrozumiałam zrozumiałam. bez obawy...ale publicznie nie muszę się do tego > przyznawać no nie??? ;p No tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś