Gość: jolka IP: *.a2000.nl 31.08.04, 16:28 chlopaki jaki najglupszy tekst uslyszeliscie od dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allabamma Re: najglupszy text 31.08.04, 16:33 Gość portalu: jolka napisał(a): > chlopaki jaki najglupszy tekst uslyszeliscie od dziewczyny? Hahaha, ja wiem, że pytanie do facetów, ale ja mogę powiedzieć, jaki głupi tekst powiedziałam kiedyś jednemu facetowi - no klasyka - że go kocham, oczywiście :D Sam tekst głupi nie jest, ale ja musiałam mieć wtedy jakieś zaćmienie tudzież udar, i to było najgłupsze, co mogłam powiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: najglupszy text IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:38 tez mi przeszlo przez mysl "kocham cie":P ale bylas pierwsza:D Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: najglupszy text 31.08.04, 20:02 jednym z glupszyc tekstow jakie moze zadac kobieta facetowi jest slawne" o czym myslisz?":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: najglupszy text IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 20:13 popieram:P ja zawsze odpowiadam - medytuje.raz się jedna spytala,czyli o czym myslisz? zacząłem myśleć o niej... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: najglupszy text IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:34 na rozstanie...poznalam kogos, wiem ze masz do mnie teraz zal... zal to ja moge miec jak meczu nie obejrze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: najglupszy text IP: *.a2000.nl 31.08.04, 16:42 moj byly chlopak kiedy mielismy sie spotkac po dlugiej przerwie: "sorry, ale w ta sobote nie moge bo obiecalem koledze ze mu pomoge meble przestawic, a wniedziele sa wybory na prezydenta miasta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: najglupszy text IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:50 a co ty na to... kumpel rozstal sie z dziewczyna,jednak po jakims czasie nawiazali znow kontak.postanowili sie spotkac we wtorek.pamietam bo LM wtedy byla:))) dzien przed,wieczorem dostal sms'a ze nic z tego,bo ona wlasnie kogos poznala. tekst moze nie jest najglupszy,ale ona chyba tak:D Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: najglupszy text 31.08.04, 17:01 Chlopiec podchodzi na potancowce do dziewczyny i szarmancko sie pyta: - Zatanczymy? Ona odpowiada: - Zara, tylko pierdolne szczocha i zakrecimy. O tempora, o mores. Moze nie wytna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Re: najglupszy text IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 01.09.04, 13:17 Slyszalem to od kogos ::)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: najglupszy text IP: *.fnet.pl 31.08.04, 18:09 Wiem, że to faceci mieli mowic ale... ja mam taki głupi i znany tekst...ale nigdy nie wiem, co innego wymyśleć.."zostańmy przyjaciółmi".... wiem, to żenujące... Ale co mogłabym powiedzieć innego?może mi podpowiecie? zaznaczam ze nie chce nigdy urazic faceta...co mozna mu powiedziec, zeby wszystko bylo ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: najglupszy text IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:16 chyba nie ma zlotego srodka jeden "zostanmy przyjaciolmi" odbierze jak potwarz,inny sie ujmie honorem i obrazi,innego dobijesz tym,inny wezmie to za dobra monete na odzyskanie Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: najglupszy text 01.09.04, 12:15 a z jeszcze innym naprawdę zostanie się najlepszymi przyjaciółmi i będzie się nimi przez dobrych sześciu lat bez perspektywy popsucia się czegokolwiek:). uważam że nie zanosząc się wtedy honorem (co mam w zwyczaju czynić) było jedną z najlepszych decyzji jakie wtedy podjąłem. co prawda jeszcze długo potem (rok) czułem niczczące przyjacielskie stosunki pożądanie, ale w końcu pomogło to, co na ogół uważane jest w przyjaźni za szkodliwe - każdy chyba wie co:). sam się sobie dziwiłem - ale znikło uczucie zazdrości, niedopowiedzenia, niechęci do jej facetów (przeszłych i potencjonalnych) i w ogóle clear out:) a co do głupich tekstów.. kiedyś, gdy byłem jeszcze w liceum koleżanka (o 3 lata młodsza co prawda) zapytała mnie czy tak jak inni jej starsi kumple mam zamiar zdawać do unii wolności (uw).. niestety, autentyk. nigdy później nie usłyszałem nic głupszego (od swoich kumpeli). Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: najglupszy text 01.09.04, 12:16 sory za dziwaczną składnię i gramatykę:) nie wiem o czym ja myślałem kiedy to pisałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scoolina Re: najglupszy text IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.04, 15:49 ej, czemu zaraz na wlasny post odpisujesz i zaraz za cos przepraszasz... a to za uogolnianie,a to za skladnie i gramatyke. a ja myslalam, ze to bedzie najglupszy tekst, wlasnie zostanmy przyjaciolmi, ale juz nam tak chyba zostalo no i mam milego exa i przyjaciela. Jedyny ex, z ktorym udalo sie zaprzyjaznic. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: najglupszy text 01.09.04, 16:16 przepraszam, bo sam nie lubię czytać nieskładnych i niegramatycznych postów, i nie lubię na to narażać innych:) poza tym profilaktycznie - żeby wyrwać niektórym z ręki głupie argumenty w stylu 'ty to lepiej idź do szkoły i gramatyki się poucz':) Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: najglupszy text 31.08.04, 19:34 na pytanie: "te gnioty to niby mają być pączki?" odp "tak, a co?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan "dużo się od Ciebie nauczyłam" IP: 217.11.142.* 31.08.04, 20:00 do dzis nie wiem o co chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: "dużo się od Ciebie nauczyłam" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 20:14 wkrecic zarowke,zbic polke,sciac drzewo?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Re: "dużo się od Ciebie nauczyłam" IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 01.09.04, 13:19 Wykopac basen :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: najglupszy text 31.08.04, 20:32 Siedze w kinie na premierowym pokazie Hollywoodzkiego hiciora, zaczyna sie, a lasencja mi szepcze do ucha "eeee widzialam to juz na Polsacie :-(". _________ Ogladamy film, i na lotnisku policjant incognito, pokazuje dyskretnie "blache" straznikom. Panienka zadaje mi pytanie "On jest Zydem"??? ________ Spieprzyl nam ostatni autobus. Stoimy na przystanku i mowie: "pojedziemy autostopem" "a o ktorej bedzie?" _______________ Wsadzam dziewczynie reke w majtki, a Ona mi szepce "wiesz, ale ja sie nie umiem calowac" ___________ Dziewczyna kapie sie w wannie pelnej wody, z pianka, z magnetofonem na kolanach podlaczonym do sieci, przewija sobie kasete. Zmrozil mnie ten widok, spokojnie mowie "ani drgnij, bo Cie porazi prad" - a ona "skad, gdzie?" rozglada sie przestraszona na boki. _____________ "One uwielbiaja moj glos" - spiewala piosenki rybkom w akwarium _____________ A ja myslalam ze on jest caly owlosiony - 16 letnia dziewczyna na widok penisa __________ Powyzsze nie jest dzielem jednej blondynki. Kazda z nich to zupelnie inna dziewczyna. Zycie potrafi byc wesole :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: najglupszy text IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:49 :)wstyd mi za moja płeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: najglupszy text IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:52 zwołałem kogo się dało do kompa żeby to przeczytali,bo jak im opowiem to nie uwierzą:DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gomory Re: najglupszy text IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:35 strasznie się uśmiałam:))) tylko myśl, że to nie przydarzyło się Tobie trzyma mnie jeszcze przy życiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady27 do gomory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:36 sorry pomyliłam linijki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: najglupszy text IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:58 i tak sie wszyscy z nas smieja,wiec moze bedziemy ze soba? zakrapiana impreza:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: najglupszy text IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:08 jako facet zdradze meski rod,ale kiedys slyszalem nawolywania kumpla do kolezanki... moglabys podac papier:DDD kolejna zakrapiana impreza:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: najglupszy text IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:44 "jutro nie moge - myje włosy " ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: gomory :-) 31.08.04, 23:03 gomory ,skąd dorwałeś te teksty :-))) pewnikiem z paragrafu 22 z życia podkołdernego : - ale masz twarde biodro !(ugniatała dosyć mocno !!) - biodro mam nieco w prawo - rzekłem przenosząc rączkę uroczej niewiasty na wspomniany staw później często pytała mnie , jak tam biodro ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: gomory :-) 01.09.04, 18:45 > gomory ,skąd dorwałeś te teksty :-))) > pewnikiem z paragrafu 22 Samo zycie... Ale dla rownowagi znam sporo meskich w podobnym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: najglupszy text IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:22 kilka miesiecy po zerwaniu (bez zadnego kontaktu ze soba) dzwoni i mowi - dla mnie umarłeś moja reakcja 8| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Re: najglupszy text IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 01.09.04, 11:42 "Kocham cie ale nie wiem czy chce z Toba byc..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: najglupszy text IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:46 "-kocham cie -nie mow tak,zaslugujesz na lepsza..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: najglupszy text IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:49 moj kumpel na koniec od swojej bylej uslyszal - no i sie doigrales :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tomekchcialbywiedziec Re: najglupszy text 01.09.04, 16:38 "sorry ze tak dlugo nie pisalam ale musialam sie uczyc"--jakis miesiac przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm [...] IP: *.a2000.nl 03.09.04, 08:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: najglupszy text 03.09.04, 09:13 Nie doczytales. W tym watku mialy byc glupie teksty dziewczyn ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: najglupszy text IP: *.internet.org.pl 17.09.04, 00:29 "Nie lecę na kasę." Odpowiedz Link Zgłoś