fredoo 25.09.14, 17:12 Kiedyś Hanka Ordonówna śpiewała, że miłość Ci wszystko wybaczy. Sam nie wiem czy tak jest??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy moze wybaczyc... 12.10.14, 15:50 rybka.11 napisała: > Nie wybaczy... moze wybaczyc... - po slodkiej i udanej zemscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: moze wybaczyc... 20.10.14, 18:38 obrotowy napisał: > rybka.11 napisała: > > Nie wybaczy... > > > moze wybaczyc... > - po slodkiej i udanej zemscie :) ______________________________ Oczywiście - zemsta - warunek konieczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Wybaczy czy wypaczy?? 28.09.14, 22:09 To mit, rodem z lat 30-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Wybaczy czy wypaczy?? 29.09.14, 00:02 Nie łudź sie , nie wybaczy . Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wybaczy czy wypaczy?? 29.09.14, 16:59 Miłość Ci wszystko wybacz Smutek zamieni Ci w śmiech Miłość tak pięknie tłumacz Zdrade, kłamstwo i grzech Choćbyś ją przeklął w rozpaczy że jest okrutna i zła Miłośc Ci wszystko wybaczy Bo miłośc mój miły to ja. Napisał Tuwim Odpowiedz Link Zgłoś
nnn.1 Re: Wybaczy czy wypaczy?? 29.09.14, 20:36 Wszytko zależy chyba od tego, czym to ja jest [co w sobie ma] Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Wybaczy czy wypaczy?? 29.09.14, 22:28 Jasne. Zapomnij że masz pare szarych, tylko kieruj się cytatami z pieśni, makatek i przysłów ludowych. A potem spytaj: nojakto ?! Odpowiedz Link Zgłoś
kobza16 Re: Wybaczy czy wypaczy?? 29.09.14, 23:21 Ile tu pesymistów ups. Prawdziwa miłość jest BEZWARUNKOWA! Popatrzcie na miłość jak na więź łącząca matkę i ojca z dzieckiem. Bezwarunkowa czy warunkowa? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Wybaczy czy wypaczy?? 30.09.14, 21:07 kobza16 napisała: > Ile tu pesymistów ups. > Prawdziwa miłość jest BEZWARUNKOWA! ____________________________________ Może jestem ..."uprzedzona" :P, ale ...nie jestem pewna czy takowa istnieje ;) sorry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy tak... 12.10.14, 15:48 kobza16 napisała: > Prawdziwa miłość jest BEZWARUNKOWA! istotnie: - ale tylko ta rodzicow do dzieci. inna - jak np. miedzy kobieta i mezczyzna jest WARUNKOWA. - stad sie biora m. in rozwody, ze jedna ze stron warunkow nie spelnia. Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: tak... 12.10.14, 18:04 obrotowy napisał: > - stad sie biora m. in rozwody, ze jedna ze stron warunkow nie spelnia. To podchodzi pod łamanie prawa , powinni za to karać , może nie było by tylu rozwodów :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy to juz bylo... 13.10.14, 15:25 black-sandra napisała: > To podchodzi pod łamanie prawa , powinni za to karać , może nie było by tylu rozwodów :) Ten model juz byl... u islamuskow. za sprzeniewierzenia obcinano reke, a nawet glowe... no i co ? i nic to nie pomoglo... Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Wybaczy czy wypaczy?? 15.10.14, 00:52 Zawsze warunkowa choc nie zdajesz sobie sprawy.Reszta to przyzwyczajenie.Odruch psa Pawlowa:) Tak funkcjonujemy ajesli nie to mamy nietypowy uklad limbiczny w mozgu,.czytaj kulawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nnn.1 Re: Wybaczy czy wypaczy?? 15.10.14, 23:38 speedboat8 napisał(a): > Zawsze warunkowa choc nie zdajesz sobie sprawy. zgadzam się, choć warunek nie zawsze nazywany jest warunkiem, ale jakoś inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wybaczy czy wypaczy?? 14.10.14, 10:22 Swiat jest coraz bardziej komercyjny a miłość coraz cenniejsza Odpowiedz Link Zgłoś