Gość: zniesmaczona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:54 to forum dla facetów, czy polowanie na facetów??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unisex Re: beznadziejne forum 08.09.04, 18:00 Gość portalu: zniesmaczona napisał(a): > to forum dla facetów, czy polowanie na facetów??? A ty w jakiej sprawie i z jakimi intencjami tu zawitałas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: beznadziejne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:03 no ja bym chciała na ..... polowanie, a to nie tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Re: beznadziejne forum IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 08.09.04, 18:04 To zalezy na kogo trafisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: beznadziejne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:07 a jaką zwierzynę można tutaj spotkać, bo nie wiem, czy dysponuję odpowiednim sprzętem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: beznadziejne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 08:01 ponieważ polowanie na faceta polega na tym, że zamieniasz się w króliczka - uciekaj jak najszybciej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: beznadziejne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 09:24 zawsze miałam rewelacyjne wyniki w bieganiu, tylko, że dziś boli mnie noga;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: beznadziejne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:00 z babami to tak zawsze - forum beznadziejne ona zniesmaczona i jeszcz ja noga boli... nie wazny jest koszt - ważna jest zabawa :)- ogladałam kiedys program o mężczyznach dla których pani bez nogi jest szczytem marzeń sexualnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychol_og Re: beznadziejne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:21 idź lepiej na forum o długości, to się przekonasz baby Odpowiedz Link Zgłoś
jerzynka5 Re: beznadziejne forum 10.09.04, 12:01 Gość portalu: psychol_og napisał(a): > idź lepiej na forum o długości, to się przekonasz baby A tak w kwestii wyjaśnienia - jakie baby masz na myśli? Baby z piasku, baby pieczone, gotowane na parze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: beznadziejne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:02 może On myśli o tych swoich co ma w nosie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkismutek Re: beznadziejne forum 10.09.04, 13:28 zniesmaczona, ponieważ co...? brakuje mi jakiejś głebszej myśli, ale może się czepiam Odpowiedz Link Zgłoś