Dodaj do ulubionych

beznadziejne forum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:54
to forum dla facetów, czy polowanie na facetów???
Obserwuj wątek
    • unisex Re: beznadziejne forum 08.09.04, 18:00
      Gość portalu: zniesmaczona napisał(a):

> to forum dla facetów, czy polowanie na facetów???

A ty w jakiej sprawie i z jakimi intencjami tu zawitałas?
      • Gość: zniesmaczona Re: beznadziejne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:03
        no ja bym chciała na ..... polowanie, a to nie tutaj?
        • Gość: rayback Re: beznadziejne forum IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 08.09.04, 18:04
          To zalezy na kogo trafisz :)
          • Gość: zniesmaczona Re: beznadziejne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:07
            a jaką zwierzynę można tutaj spotkać, bo nie wiem, czy dysponuję odpowiednim
            sprzętem:)
        • Gość: burunduk Re: beznadziejne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 08:01
          ponieważ polowanie na faceta polega na tym, że zamieniasz się w króliczka -
          uciekaj jak najszybciej ;)
          • Gość: zniesmaczona Re: beznadziejne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 09:24
            zawsze miałam rewelacyjne wyniki w bieganiu, tylko, że dziś boli mnie noga;)
            • kocia_noga Re: beznadziejne forum 10.09.04, 09:28
              pożyczę ci swojej
            • Gość: burunduk Re: beznadziejne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:00
              z babami to tak zawsze - forum beznadziejne ona zniesmaczona i jeszcz ja noga
              boli... nie wazny jest koszt - ważna jest zabawa :)- ogladałam kiedys program o
              mężczyznach dla których pani bez nogi jest szczytem marzeń sexualnych...
    • Gość: psychol_og Re: beznadziejne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:21
      idź lepiej na forum o długości, to się przekonasz baby
      • jerzynka5 Re: beznadziejne forum 10.09.04, 12:01
        Gość portalu: psychol_og napisał(a):

> idź lepiej na forum o długości, to się przekonasz baby

A tak w kwestii wyjaśnienia - jakie baby masz na myśli? Baby z piasku, baby
        pieczone, gotowane na parze???
        • Gość: czerwony kapturek Re: beznadziejne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:02
          może On myśli o tych swoich co ma w nosie ;))
    • wielkismutek Re: beznadziejne forum 10.09.04, 13:28
      zniesmaczona, ponieważ co...? brakuje mi jakiejś głebszej myśli, ale może się
      czepiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka