Dodaj do ulubionych

Ciągle mi się myli!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:25
Proszę Panów o odpowiedź. Mam pewien dylemat. Aktualnie spotkam się z dwoma
facetami, którzy maja bardzo podobne imiona i podczas sexu mylą mi się. Jak
nad tym zapanować? Panowie! Macie większą praktykę w zdradach, więc może
byście mi doradzili?
Obserwuj wątek
    • gomory Re: Ciągle mi się myli! 08.09.04, 18:28
      Nigdy nie zwracaj sie do zadnego z nich po imieniu. Tylko misiu, kochanie itd.
      Nie mozesz sie wtedy pomylic ani w lozku, ani piszac maila, smsa, czy gadajac
      przez telefon.
      • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:30
        Jeden z nich jest dość sprytny i nie lubi jak mu "misiuję" Może się domyśla?
        • gomory Re: Ciągle mi się myli! 08.09.04, 18:41
          Pewnie mu rosnie samara od browca i sie wstydzi.
          Mow do niego "kowboju".
          • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:59
            a jak do ciebie mówią?
            • gomory Re: Ciągle mi się myli! 08.09.04, 19:17
              A co? Kowboj Ci sie nie spodobal?
              • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:19
                to głupie i nie pasuje do nich :( Poza tym muszę ich chyba jakoś rozgraniczyć,
                bo zaczna mi zlewać w jedną całość
                • gomory Re: Ciągle mi się myli! 08.09.04, 19:25
                  > nie pasuje do nich :(

To moze cozs z tego: kocie, tygrysie, rycerzu, zwierzaku, krolu, czupurku,
                  ptysiu, badylku, lysolku, chudzino, prosiaku?

> Poza tym muszę ich chyba jakoś rozgraniczyć

Dlatego wlasnie ludzie sie roznie nazywaja. Jesli nadasz im przezwiska, to
                  wracasz do korzenu problemu. Tak z ciekawosci, jaki mialas kolor wlosow przed
                  farbowaniem?
                  • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:34
                    a co ma do tego kolor włosów, sugerujesz sztuczną inteligencję?
          • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:08
            czy to pytanie jest zbyt osobiste?
            • gomory Re: Ciągle mi się myli! 08.09.04, 19:19
              Nikt nigdy nie pomylil mojego imienia.
              Moze przy mnie nie zatracaly sie do konca? Wole wierzyc ze listonosz jest moim
              imiennikiem ;)
              • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:23
                a Ty? zatracasz się do końca, czy misiujesz?
                • gomory Re: Ciągle mi się myli! 08.09.04, 19:27
                  Nawet w czasie orgazmu dbam by mnie zona nie nakryla ;).
                  • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:29
                    czym nakryła?
    • chooligan Re: Ciągle mi się myli! 08.09.04, 18:33
      O Jezus! Przypomniałem sobie jak seksiłem się z Ewą i powiedziałem w
      uniesieniu "kocham cię Celinko!" - kurka trzeba zwracać szczególną uwagę na
      takie rzeczy, nie ma rady, po prostu staraj się kontrolować :)
      • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:42
        jak można się kontrolować w czasie sexu????? dla mnie to nie jest możliwe!!!
        szkoda, że mama nie może mi pomóc:(
        • chooligan Re: Ciągle mi się myli! 08.09.04, 18:44
          Można, kosztem intensywności orgazmu niestety :D
          • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:45
            to się nie kalkuluje!
            • chooligan Re: Ciągle mi się myli! 08.09.04, 18:50
              jak kolo da ci kopa za rzucanie ksywą jego rywala to może ci sie skalkuluje :D
              • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:52
                a czy to jeden kolo na świecie?
              • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:54
                widzisz, bo to nie chodzi o to, żeby skopać sex, który jest wprost doskonały -
                zrówno z jednym, jak i z drugim.
                Chcę po prostu nauczyć się perfekcyjnie zdradzać, bez konieczności rezygnowania
                z przyjemności.
                • chooligan Re: Ciągle mi się myli! 08.09.04, 19:09
                  Trudno, jestes za uczciwa aby perfekcyjnie zdradzać :D
                  • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:11
                    no, no!!! nie oceniaj proszę, nie oceniaj! perfekcyjna zdrada udała się
                    wcześniej mojemu byłemu facetowi, a teraz ja próbuję się dowiedzieć jak to
                    jest. I nie powiem, nie powiem - niezła zabawa. Był wprawdzie mały problem z
                    urlopem, ale od czego są delegacje:)
                    • chooligan Re: Ciągle mi się myli! 08.09.04, 19:24
                      Jeszcze kilka zdań i wyspiewasz adres prababci. Perfekcyjna zdrada to nie twój
                      konik.
                      Pozdrawiam :D
                      • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:28
                        Każdy popełnia błędy na starcie, cały czas się uczę i szukam dobrych rad. Wiem,
                        że nie jestem jeszsze perfekcjonistką w tym temacie, ale dążę do doskonałości.
                        Chcę być najlepsza w zdradzie i oszukiwaniu. Chcę się nauczyć kłamać bez
                        mrugnięcia okiem i nauczyć sie wyeliminować jakiekolwiek wyrzuty sumienia, czy
                        poczucie winy! Pomóżcie!
    • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:51
      Ludzie, streszcajcie się!!! jak mi paznokcie wyschną to muszę wybyć na drobny
      sexik!
      • chooligan [...] 08.09.04, 19:52
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:53
          dobre!!! mocne i męskie!!! dzięki!
          • chooligan Re: Ciągle mi się myli! 08.09.04, 19:55
            napisz jaką trawę jarasz też chce mieć taką zajawę :D
            • Gość: czikita Re: Ciągle mi się myli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:56
              :P
    • Gość: lady Re: Ciągle mi się myli! IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 08.09.04, 22:01
      proponuję wymienić jednego na innego - o takiem samym imieniu jak ten pierwszy,
      problem zniknie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka