Dodaj do ulubionych

..................................................

IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.09.04, 19:52
dlaczego mi to robisz mowisz że kochasz a nie szanujesz mnie...,dlaczego mnie
wciąz wyzywasz od podłych suk, od kurew, szmat, co ci zrobilam zlego że mnie
tak traktujesz? poswiecilam tobie moje życie, nie obchodzilo cie to , że
jestem chora i nie moge miec dzieci..., wiedziales od poczatku naszej
znajomosci o tym, ale co sie nie robi z milości, mamy cudowna córeczke,
myslalam że sie zmieni twoje zachowanie w stosunku do mnie.. przeciwnie,
jest zle , nie potrafie sobie z tym poradzić kocham cie bardzo, ale juz nie
moge wytrzymac , wszystko co robie to robie zle, żle sprzątam , złe robie
zakupy, itp.jak wracasz do domu z pracy to zaczynam sie trząśc, i szybko
analizuje , czy czegoś przypadkiem nie zapomnialam zrobic, potrafisz też mnie
uderzyc jesli sie tobie cos nie spodoba, nie moge tak dalej życ , niechce,
ale jak mam sie uwolnic, to nie takie proste, nie mam pracy mieszkania itp.a
najwazniejsze że ciebie kocham i cięzko mi podjąć jaką kolwiek decyzje, nie
chcem żyć bez ciebie, pomimo że wcale nie pomagasz mi w niczym, nie masz
żadnych obowiązków, wrócisz z pracy zjesz obiad i śpisz i na tym twoja rola
sie kończy, głupia jestem....za bardzo dalam sie chyba pojechać po sobie, ale
kto ma miekkie serce to musi miec twardą dupe...
Obserwuj wątek
    • diastema Re: ............................................. 09.09.04, 19:54
      dlaczego na tym forum tyle takich watkow..............
      • gomory Re: ............................................. 09.09.04, 20:03
        Pewnie pelnia jest.
      • Gość: figa Re: ............................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:03
        może jesli wypisze ból w słowach i ujrzy je na na ekranie poczuje wreszczie
        ulgę w swoim cierpieniu. ma żal do ukochanego mężczyzny, boi się powiedzieć to
        jemu w twarz, więc mówi (pisze) na forum.
        ale nie jest 'niczyja', ma córeczke, w niej jej siła...:)))
        • diastema Re: ............................................. 09.09.04, 20:10
          no ale sa inne fora tam jakies porzucone kochanki czy niespelnione zakonnice
          nie wiem nie prowokujcie mnie bo tez sie zaczne zalic......:D
          • Gość: figa Re: ............................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:14
            skrzywdził ja meżczyzna, wiec może dlatego wybrała forum męzczyzna.
            to są jej emocje tu wyraziła im upust, moze gdzie indziej też.. :))
          • Gość: tony Re: ............................................. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:14
            ale lepiej jest pisac,gdy ludzie wokol sa radosni i szczesliwi.przynajmniej gdy
            tak zakladasz.wtedy zrzucasz bol z serca na barki innych i wiesz,ze nikt inny
            nie zarzuci cie swoimi problemami.kto by chcial w takiej chwili jeszcze cudzych
            klopotow?:P
            • diastema Re: ............................................. 09.09.04, 20:18
              no ja wlasnie po takich postach mam ochote zacza wyrzuca z siebie tez co mnie
              boli i jak bardzo mnie ten kretyn wkurza ;D
          • gomory Re: ............................................. 09.09.04, 20:17
            No jak nie wysle Ci jutro tego astralnego impulsu, to bedziesz miala powod do
            zalenia sie.
            • diastema Re: ............................................. 09.09.04, 20:19
              ty mnie nie strasz obiecales impuls to teraz nie krec jak nie zdam bedzie na
              ciebie ;P
              • gomory Re: ............................................. 09.09.04, 20:21
                Pamietaj tylko przed wejsciem sie klepnij w tylek, to bedzie odzwierciedlenie
                mojego kopniaka a pozniej wszystko bedzie OK.
                • diastema Re: ............................................. 09.09.04, 20:29
                  oki poklepie sie po tylku;)
      • Gość: Asik Re: ............................................. IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 10.09.04, 08:34
        Jesteście wspaniali. Na forum kobieta zostałaby ona objechana. Albo,
        przynajmniej jej mąż. A, Wy tak spokojnie podeszliście do tego wątku:-)
        Miłego dnia wszystkim.
    • Gość: niczyja Re: ............................................. IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.09.04, 20:19
      figa powinnaś byc psychologiem jest tak własnie jak piszesz... chcialam napisać
      bo myslałam że zrobi mi sie lzej jak sie wyzale, ale niestety tak nie jest...i
      dalej jest mi z tym zle.. pozdrawiam
      • diastema Re: ............................................. 09.09.04, 20:21
        bo to nie jest sposob trzeba sie starac o tym nie myslec i sie bawic bo zycie
        to jedna wielka zabawa ;)
      • gomory Re: ............................................. 09.09.04, 20:22
        Bo tak naprawde nie nam chcesz to wszystko powiedziec. Szkoda ze nie jestem
        blizej Ciebie, bo chetnie bym odegral stosowna role... Toby dopiero Ci moglo
        pomoc.
        • Gość: niczyja Re: ............................................. IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.09.04, 20:26
          gomory co masz na myśli?..... nie rozumiem mów jasniej
          • gomory Re: ............................................. 09.09.04, 20:36
            Bez watpienia wolalabys to wszystko powiedziec konkretnej osobie, a
            nie "bezosobowcom" na grupie. Czasami dobrze jest miec kogos, z kim mozna
            wczesniej to "przecwiczyc".
            • diastema Re: ............................................. 09.09.04, 20:37
              hehe gomory inne rzeczy tez tak chetnie cwiczysz??
              • gomory Re: ............................................. 09.09.04, 20:38
                Nie.
                • diastema Re: ............................................. 09.09.04, 20:40
                  prosze jaki stanowczy;D i dobrze trzeba byc w zyciu twardym nie mietkim ;D
                • Gość: niczyja Re: ............................................. IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.09.04, 20:45
                  ja nie widze wyjscia, wiem powinnam go zostawic, tak każe rozum, a serce mowi
                  co innego , nie zostawie go bo go kocham nie dam rady... nie mam tyle siłyi
                  kolo sie zamyka, powinnam to wszystko jemu powiedziec to tez wiem... ale z nim
                  nie da sie pogadac , powiedział by:ty stwarzasz sobie jakieś problemy według
                  niego wyolbrzymiam , on nie widzi w tym wszystkim problemu, według niego
                  wszystko jest oki, nie dziwe sie mu .. jemu jest dobrze jak jest w koncu
                  wszystko ma pod nosek nawet papieroski kupione na czas...eh
                  • gomory Re: ............................................. 09.09.04, 20:50
                    Jestes urodzona ofiara. W waszym zwiazku nie ma milosci, wiec to mozesz
                    spokojnie odrzucic bo sama sobie mydlisz oczy. Zastanawiam sie tylko co sie
                    kryje pod slowami "nie mam sily", "nie dam rady". Boisz sie zostac sama? Nie
                    dasz rady sie utrzymac? Jestes bezwolna, nie umiesz zyc jak ludzie ktorzy
                    decyduja o swoim losie?
                    • Gość: niczyja Re: ............................................. IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.09.04, 20:53
                      pod slowami nie mam siły .. kryje sie to ze , nie mam pracy , pieniedzy i
                      mieszkania a musze utrzymac coreczke, sama nie dam rady, średnia 700 zł nie
                      starczy mi ma wynajecie mieszkania i utrzymanie sie, wynajecie mieszkania
                      kosztuje ponad 500 zł , i co dalej?...
                      • Gość: niczyja Re: ............................................. IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.09.04, 20:59
                        nie raz mówilam mu że go zostawie... nawet spakowalam sie, on sie roześmial i
                        powiedział: a gdzie ty pójdziesz? nie masz dokądprzeciesz , i co faktycznie nie
                        pójde z córka pod most, i sie rozpakowalam... w domu samotnej matki trzymaja
                        tylko dwa tygodnie i co dalej? i to trzeba miec na własne wyrzywienie
                        • gomory Re: ............................................. 09.09.04, 21:08
                          Bo takie zachowanie jest faktycznie smieszne. Jesli ktos wyciaga pistolet, by
                          nim tylko postraszyc to jest niewiarygodny. Tylko grozby ktore spelniasz sa
                          grozne, jesli sama rezygnujesz z ich realizacji, to sa zupelnie nic nie warte.
                          Jak widzisz Twoj partner wie o tym doskonale. Wie ze jestes chodzaca ofiara, i
                          moze drwic z Ciebie nawet w momencie gdy jestes zdesperowana. Jeszcze do tego
                          sama go uczysz ze moze sobie na to pozwalac. Psujesz takze jego, bo byc moze w
                          innych okolicznosciach moglby byc inny.
                          • Gość: niczyja Re: ............................................. IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.09.04, 21:14
                            gomory , czyli co... jestem zla i mam zły wpływ na niego?bo przy innej byl by
                            lepszy tak?to juz nic nie kumam , a powiedz mi jak mam mu sie przeciwstawic gdy
                            mnie wyzywa co z tego ze ja powiem nie mów tak brzydko na mnie, to nie
                            dziala!!! nie bede przeciesz sie z nim bić, on wazy ponad 90 kg, ja tylko 46,
                      • gomory Re: ............................................. 09.09.04, 21:04
                        Wlasnie zaczelas pisac do rzeczy. Wiedz ze sa mozliwosci zakwaterowania
                        samotnej matki z dzieckiem w mieszkaniu zastepczym, o tym musialabys sprobowac
                        sie dowiedziec w jakiejs niebieskiej linii. Nie pamietam jak to sie nazywa, ale
                        to powinni Ci powiedziec w lokalnym telefonie zaufania. W tej chwili CALE
                        resztki energii przeznacz na znalezienie zatrudnienia. Jakiegokolwiek. A
                        pozniej bedzie juz tylko lepiej, mozesz mi wierzyc. W tym ukladzie juz wybralas
                        role ofiary i bylabys nia bez konca. Majgorsze ze posrednio przekazujesz swojej
                        coreczce zupelnie zachwiane relacje rodzinne. Wiem ze nie specjalnie, ale
                        uczysz ja tego.
                        • Gość: niczyja Re: ............................................. IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.09.04, 21:07
                          niestety musze juz zmykac bo zaraz wraca z pracy PAN I WLADCA, życze wszystkim
                          miłej i spokojnej nocki, i dziekuje za wsparcie pozdrawiam
      • Gość: figa Re: do Niczyja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:37
        niewiele mi brakowało :)
        nie czujesz ulgi, bo musisz inaczej rozwiazać swój problem, niestety..:(
        to zalezy tylko od Ciebie, nie możesz dalej tkwić w tym miejscu, w którym
        jesteś, bo bedzie coraz gorzej..
        pozdr :)))
    • Gość: Gosc: rozumiem cie Re: ............................................. IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 09.09.04, 20:50
      Niczyja , figa ma racje . Ja tkwie w tym od dwudziestu lat . Odejdz , chociaz
      bez pracy i mieszkania . Wiem , ze to sie tylko tak latwo mowi .
      Załujeeeeeeeee! Bardzo , ze nie zrobilam tego , kiedy bylam mloda . Zmarnowalam
      sobie zycie z chamem. A przeciez nie wszyscy faceci sa tacy , nie wolno
      generalizowac . Blagam cie , nie przeciagaj tego , bedzie coraz gorzej .
      ( I dobrze , ze napisalas wlasnie na tym forum ).
      Pozdrawiam
    • preike Re: ............................................. 09.09.04, 20:52
      kobiety kochają sie poświęcać - tak zostałyśmy wychowane. Ja też się zaczynam
      dopiero uczyć egoizmu. Inaczej Cię wyssają i wyrzucą. Zmienią na lepszy
      egzempalrz - sorry
      • Gość: Asik Re: ............................................. IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 10.09.04, 08:55
        To też zależy od nas samych. Mogłam być taka, patrząc jak moja mama poświęcała
        się, ale zawsze wiedziałam, że muszę chcieć też coś dla siebie. Szybko
        zrozumiałam, że trzeba być trochę egoistą, bo inaczej nic samemu nie będzie się
        miało, a też inni zniszczą mnie. Są ludzie, a najgorsze mężczyźni, bo jeśli
        kochamy i myślimy, że trzeba całkowicie jemu poddać się, że on ma zawsze rację,
        to jeśli on jest wychowany tak, że kobieta ma jemu wszystko dawać i robić, jak
        on chce, może stać się, że gdzieś zatrze się granica. Jedna strona będzie tylko
        dawać, a inna brać nie licząc się z tą drugą osobą. Przykre, ale tak czasami
        jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka