Dodaj do ulubionych

Laski wkladac kaski :)

16.09.04, 11:05
Znacie takie haslo? Bosz... baba na motocyklu, pada kolejna twierdza ;).
Rozumiem wiesc lale z tylu na kanapie, ale za kierownica???
Obserwuj wątek
    • Gość: katinka Re: Laski wkladac kaski :) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 11:09
      no, wlasnie w sobote taki kas zaloze i wziuuuum, juz mnie nie bedzie :P (ale to
      taka mala chwila, ukradkiem)
    • Gość: burunduk Re: Laski wkladac kaski :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:20
      Baby nie powinny jeździc na motocyklu! Jak wiadomo pozbawione sa wyobrażnbi
      przestrzennej, zmysłu równowagi i nie potrafią okreslić zależnożci drogi i
      predkości, a takze maja za mało siły do utzrymania pojazdu. Wszystko to w
      efekcie powoduje częste wypacki motocyklowe z udziałem głupich kobiet - jak to
      widac pwszechnie na drogach ;)
      Miejsce lali jest z tyłu, ma obejmowac silne męskie ramiona, powiewać włosami,
      błyskać zębami i oczami i wzdychac co pewnien czas "och misiu" ewenturalnie
      piszczeć przy braniu kazdego zakretu. poza tym wskazane jest by lala wystawiała
      na wierzch swój duzy biust i eksponowała pupe w opietych skórzanych spodniach
      rozmiar 36 ;)
      • Gość: katinka Re: Laski wkladac kaski :) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 13:33
        :DD no to mam problem, bo misiami sie brzydze, nosze rozmiar 34 i opiecia juz
        nie bedzie, cycki tez nie za duze, a to nadrobie wlosami i zebami :D
        • diastema Re: Laski wkladac kaski :) 17.09.04, 19:04
          cholera a u mnie cycki duze ale co za tym idzie rozmiar wszystkiego wiekszy i
          dobrze nie bedzie motoru ;))
      • Gość: czerwony kapturek Re: Laski wkladac kaski :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:33
        instrukcja Burunduk odzwierciedla dokładnie temat :)))
      • gomory Re: Laski wkladac kaski :) 18.09.04, 10:54
        Myslalas o tym by napisac bestseller pt. "Jak byc kobieta doskonala"?
        • Gość: burunduk Re: Laski wkladac kaski :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:18
          może razem cos spłodzimy - przydało by sie parę groszy na emeryturę, bo
          minister pracy i polityki socjalnej ostrzega "jak sobie pościelesz tak się
          wyspisz" ;)
      • avarja Re: Laski wkladac kaski :) 18.09.04, 22:15
        Mnie też sie podoba :] Ale dgdzie ten facet? Ach poproszę kuzyna :D
    • diastema Re: Laski wkladac kaski :) 17.09.04, 19:03
      o nie na motor to mnie nikt nie namowi dawca organow nie jestem. juz wystarczy
      ze mi prawo jazdy dali na samochod chociaz sie czasem dziwie jak to mozliwe ;)
      baby to powinny miec szofera faceta a nie prawo jazdy ;)))
      • pauli7 Re: Laski wkladac kaski :) 17.09.04, 19:12
        o nie, ja tam bym prawka za nic nie oddala:)lubie jezdzic;)))
        ale na motor jakos mi sie nie spieszy:)))
        • diastema Re: Laski wkladac kaski :) 17.09.04, 19:24
          ja tez lubie jezdzic i to bardzo potrafie jezdzic do domu na okolo.. ale to nie
          ma nic do faktu ze jakos sie dziwie ze do tej pory wypadku nie mialma no i
          kiedy ja sie naucze parkowac bo jak narazie do zaparkowania poterzebuje
          2wolnych miejsc inaczej nawet nie probuje :D
          • pauli7 Re: Laski wkladac kaski :) 18.09.04, 11:08
            hehe, to cie pociesze - ja jezdze od ...hmm, chyba 8 lat i do tej pory nie
            potrafie zaparkowac w tzw kopercie:) na szczescie w WWie prawie nigdzie sie tak
            nie parkuje bo to za duzo miejsca zabiera;)
            kiedys jak pod okiem taty usilowalam takie parkowanie pocwiczyc (niedziela,
            pusta droga, pusty chodnik, szeroko, pelen luksus) to jakis przygladajacy sie
            temu pijak malo sie nie przewrocil jak zobaczyl moje manewry:DDD wszystko poza
            ta jedna sztuka potrafie:))
            • diastema Re: Laski wkladac kaski :) 18.09.04, 11:13
              ta no ja wlasnie tez o tym mowie cholera codziennie czlowiek od 10miesiecy tym
              samym pojazdem jezdzi a nadal mi sie wydaje ze ot jest za wielkie auto zeby
              gdzies tym normalnie zaparkowac ;)
    • uncledonken Re: Laski wkladac kaski :) 18.09.04, 11:05
      Gomory załóż ten wątem na forum MOTOCYKLE. Aha, nie zapomnij o kasku, będzie
      bolało
      • gomory Re: Laski wkladac kaski :) 18.09.04, 11:42
        Tam bym moze napisal "kaski robia laski" ;)
        • serta grrr 18.09.04, 14:55
          zebym ja przypadkiem nie powiedziala czegos na temat kierowcow-mezczyzn.
          Kultura osobista to Ty sie nie popisales w jednym ze swoich pierwzych
          postow ... To raczej mezczyzni jezdza bez wyobrazni i pewnie nie bez powodu
          mowi sie,ze dobry samochod czy motocykl dodaje im pewnosci siebie ... wydaje
          Wam sie,ze majac w/w pojazd jestescie kims wyjatkowym ... phi.
          Mam nadzieje,ze sie nie spotkamy na drodze ... pozdrawiam
          • serta ... 18.09.04, 14:57
            ooo wybacz,to burunduk tak najezdzal na motocyklistki ...
            z nim tez sie nie chce na drodze spotkac
            • Gość: burunduk Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 15:58
              droga serto - ja nie najeżdżam na motocyklistki!
              po pierwsze poruszam sie zwłaszca rowerem, a tym trudno dogonic motocykl
              po drugie nie pamietam kiedy ostatni raz widziałam motocyklistkę
              po trzecie proponuje wznowić edukację, a przynajmniej przyswoić nowe słowo -
              IRONIA ;)
              pozdrawiam
              • serta :) 18.09.04, 18:40
                moj Drogi,to omija Cie niezwykly widok,skoro rzadko spostrzegasz
                motocyklistki :P wybacz,zapomnialam o czyms takim jak ironia - moze dlatego,ze
                ostatnimi czasy zbyt duzo spraw w moim otoczeniu dzieje sie na powaznie,zeby z
                czegokolwiek zartowac czy ironizowac.A wracajac do tematu ... ja jednak wole
                motocykle :)))
                • Gość: bn Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 19:13
                  Oj są motocyklistki. Są. Chociaz ich nieweile. Moja znajoma ma suzuki virago i
                  avo simpsona. I jak była na zlocie to dziewczyn było niestety niewiele.
                • tamara_t Re: :) 18.09.04, 20:40
                  serta napisała:

> moj Drogi,to omija Cie niezwykly widok,skoro rzadko spostrzegasz
                  > motocyklistki :P

Przepraszam że się wtrącam, ale dotychczas byłam przekonana że burunduk
                  to...KOBIETA - ale może ja się tam nie znam - burunduk - może Ty się wypowiesz,
                  jak to z Tobą jest w końcu??? :)))))
                  • gomory Re: :) 18.09.04, 20:45
                    Kategorycznie stwierdzam ze Burunduk to wiewiora! Czytalem
                    posta "przyznawczego" :).
                    • Gość: czerwony kapturek Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 22:28
                      znów omamy z tożsamością, na mój kaptur pisze, że nasza Wiewóreczka to żeńska
            • gomory Re: ... 18.09.04, 20:28
              > burunduk tak najezdzal na motocyklistki ... z nim tez sie nie chce na drodze
              spotkac

Masz racje ten burunduk to wielki mizogin i kobietozerca. A do tego cyklista
              (sam sie przyznal!), Zyd i Mason w jednym. No i pijak (bo kazdy Polak to
              pijak). A na drogi to wyjezdza pewnie tylko na TIRowki ;).
              • Gość: burunduk Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 16:00
                oto ja :D
    • diastema Re: Laski wkladac kaski :) 18.09.04, 22:17
      a mnie sie marzy autobus ;)))
      • serta :( 18.09.04, 23:38
        a ja poniewaz nie wygralam dzis 18 mln w totka,to ... to raczej na swoim
        wymarzonym zapierdalaczu w najblizszej przyszlosci jezdzic nie bede :(((
      • serta Laski wkladac kaski :) 18.09.04, 23:43
        > a mnie sie marzy autobus ;)))

tez kiedys marzyl mi sie autobus ... Swoja droga,nowy Neoplan jest sliczny :)
        tira w dalszym ciagu chcialabym miec ... wiesz jak to zapier... bez
        naczepy ?! szok :)
        samochod ... hm ... ew.corvette targe
        i kilka motocykli ... tyle mi wystarczy :)))
      • gomory Re: Laski wkladac kaski :) 19.09.04, 07:26
        > a mnie sie marzy autobus ;)))

Murzynow???
        • serta Laski wkladac kaski :) 19.09.04, 07:28
          hahahahahahahahaha ...
          niedziela rano,a ten juz o seksie ... ;)))
        • Gość: burunduk Re: Laski wkladac kaski :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 15:53
          arabów gomory - arabów, najlepiej terrorystów ;)
        • diastema Re: Laski wkladac kaski :) 19.09.04, 17:01
          a na co mi ci murzyni co ty?! chce miec swoj wlasny autobus bez ludzi i tyle ;)
          • Gość: burunduk Re: Laski wkladac kaski :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 17:05
            no co ty diastema - nie wiesz do czego służą murzyni?
            ja mam co najmniej 2 skojarzenia :)
            musisz wyleźć z tej chatki i na sexturystyke do afryki pojechać ;)
            • diastema Re: Laski wkladac kaski :) 19.09.04, 17:11
              murzyni smierdza spalenizna wiec podziekuje ;)
              • gomory Re: Laski wkladac kaski :) 19.09.04, 17:30
                Ano skoro masz rasowe uprzedzenia, to moglabys ich autobusem wozic na swoja
                plantacje bawelny ;)
                • diastema Re: Laski wkladac kaski :) 19.09.04, 19:00
                  e tam zaraz uprzedzenia nie pociagaja mnie murzyni i tyle wogloe jakos malo
                  facetow mnie pociaga to chyba zle co ??
                  • gomory Re: Laski wkladac kaski :) 19.09.04, 19:07
                    E tam zaraz zle, Safona np. niezle liryki pisala :). Moze tez sprobuj?
                    • diastema Re: Laski wkladac kaski :) 19.09.04, 19:12
                      jasne i wiesz co to by za gnioty byly nie pytaj ;)
                      • Gość: burunduk Re: Laski wkladac kaski :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:21
                        mam nadzieję ze chociaż do cyklistów nic nie masz? ;) - jak narazie w grupie
                        ludzi kategorii beee zanotowalismy feministki i murzynów ...
                        • diastema Re: Laski wkladac kaski :) 19.09.04, 19:23
                          nie murzyni nie beee moga byc tylko po co mi caly autobus ;))feministki tak
                          beee a dawcy nerek sa mi obojetni ;))))
                    • diastema Re: Laski wkladac kaski :) 19.09.04, 19:19
                      no a kobiety to mnie sie jeszcze mniej podobaja;)))))))
                      ale jak juz mnie trafi na jakiegos faceta to na zaboj ;)
                      • serta Laski wkladac kaski :) 19.09.04, 22:20
                        co Wy tutaj tak plotkujecie beze mnie?
                        • diastema Re: Laski wkladac kaski :) 19.09.04, 22:22
                          wywody na temat tego kto wedlug mnie jest beee a kto nie i czemu tak malo
                          facetwo jest dla mnie pociagajacych ;)))
                          • gomory Re: Laski wkladac kaski :) 19.09.04, 23:54
                            I o tym jak ciezkie jest zycie lesbijki ;)
                            • Gość: burunduk Re: Laski wkladac kaski :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 08:47
                              a tam ciężkie...
                              1)2 kobiet mieszkających ze soba nikt nie podejrzewa zaraz o związki sexualno-
                              uczuciowe, nawet gdy publicznie zobacza jak jedna drugą pogłaszcze, obejmie czy
                              złapie za rekę, czyli nie sa szykanowane
                              2)mogą miec dzieci ile dusza zapraganie i nikt im ich nie zabierze
                              3)większe prawdopodobieństwo równego podziału obowiązków domowych
                              4)mniej powodów do zazdrości - w koncu ileż lesbijek spotykamy na co dzień
                              5) można się razem odchudzać, ogladac melodramaty, zwalczac PMSy itd itp...
                              ..............................................................................
                              no i czemu ja nie jestem lesbijka buuuuuuuuu!!!
                              • diastema Re: Laski wkladac kaski :) 20.09.04, 09:08
                                heh ja tez nie jestem ale znam pare i chyba nie maja tak latwo jak sobie
                                wszyscy myslimy ;/
                              • gomory Re: Laski wkladac kaski :) 20.09.04, 09:33
                                No i maja podobny temperament seksualny.
                                Ale za to jak jedna potraci walec na ulicy, to ze szpitala powiadomia rodzine,
                                a nie ukochana. Przy rodzinnym obiadku moze byc niezrecznie, przy wnoszeniu
                                mebli tez jakby trudniej. Mezczyzn jest nieporownywalnie wiecej na swiecie niz
                                lesbijek. Mimo tego kobiety maja problem by znalezc swoja polowke, wiec jakim
                                musi byc klopotem znalezienie drugiej les ;).
                                • serta :) 20.09.04, 11:31
                                  " wywody na temat tego kto wedlug mnie jest beee a kto nie i czemu tak malo
                                  facetwo jest dla mnie pociagajacych ;))) "

aaa to witaj w klubie.Ja tez rzadko na ktoryms zawiesze oko.Jacys tacy oni
                                  nijacy.Rzadko kiedy sie zdarza,zeby wyglad pokrywal sie z
                                  inteligencja.Dobrze,ze nie biegam na wielkie dyskoteki pelne dresow,bo pewnie
                                  bym juz wogole zwatpila :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka