Dodaj do ulubionych

jak rozpoznać,czy kobieta podoba sie mężczyźnie

12.11.15, 14:22
Męzczyźnie w okolicach 40 .
Nie znamy się jeszcze za dobrze,nie chcialabym ,żeby zorientował się ,ze wpadł mi w oko nie wiedząc czy ja podobam mu się:)
Kiedy widzimy sie raz w tygodniu,ze wzgledu na jakieś łączące nas sprawy zawsze staram się wyglądac naprawdę dobrze.Widzę wtedy wzrok innych facetów,czuję,ze jestem atrakcyjna ,tez dla innych jednak nie wiem po czym poznać ,czy dla niego tez mogę być.
Nie chcialabym zaczynać pierwsza flirtu.
Obserwuj wątek
    • facettt boszsz... 12.11.15, 15:11
      we-er napisał(a):
      > Nie chcialabym zaczynać pierwsza flirtu.

Kolejna "bojazliwa, czy tez tradycjonalistka" z filozofia: - "co ten Stachu sobie o mnie pomysli" ...

Nie ma mozliwosci rozpoznania, czy sie komus podobasz ,
      czy nie - bez rozmowy na tematy niezawodowe.

Sam usmiech nie wystarczy, gdyz dzisiaj w pracy szefostwo kaze sie ludziom profesjonalnie usmiechac - takie czasy.
      Nie kryguj sie - tylko zagaj jakas rozmowe najpierw o problematyce zawodowej, zgrabnie przechodzac do dygresji i innych tematow, a jak sie da to i do propozycji udania sie na kawe do baru w czasie przerwy...
      • we-er Re: boszsz... 12.11.15, 19:33
        A czy nie jest tak, ze jeżeli on zorientowałby się , ze jest dla mnie atrakcyjny to... miglabym stracić swoją szansę? No wiesz nie musi mnie " zdobywać" to nie jestem jednak taka super :)
        • facettt kobiecie sie nie odmawia... 13.11.15, 16:43
          nigdy nie odmowilem zadnej kobiecie, ktora w sposob widoczny miala na mnie ochote.
          - czesto dalszego ciagu nie bylo, ale szanse kazda z nich miala...

a dalszego ciagu nie bylo nie dlatego, ze "latwo przyszlo, latwo poszlo" (nie wyznaje tej zasady)
          - tylko po prostu cos nie pasowalo...

no, ale pisze, naturalnie, tylko za siebie...
          • rybka.11 Re: kobiecie sie nie odmawia... 29.11.15, 19:45
            facettt napisał:

> nigdy nie odmowilem zadnej kobiecie, ktora w sposob widoczny miala na mnie ocho
            > te.
    • paranormalny Re: jak rozpoznać,czy kobieta podoba sie mężczyźn 15.11.15, 06:18
      Po kształcie nogawek. Im większa dysproporcja w ich górnych częściach, tym bardziej .... się podobasz :O
      • taki-sobie-nick tam są nogawki? 25.11.15, 20:59
        bo ja myślałam, że część biodrowa spodni, że tak to ujmę
    • dorota_w_krainie Re: jak rozpoznać,czy kobieta podoba sie mężczyźn 25.11.15, 11:46
      Hm.. a ja chyba widzę, kiedy się podobam :) jest taki błysk w oku faceta.

Czasem oczywiscie informacje są latwiejsze do odczytania - werbalne i niewerbalne :D

Ale nie wiem.co doradzić...
      Ja chyba bylabym.atrakcyjna i nonszalandzka troche w stosunku do niego. Staralabym.sie z jednej strony jakos przy nim się czasem znajdowac,ale traktowalabym go bezzobiwiązująco: staralabym się byc dowcipna, usmiechnięta, ale nienachalna. Gdzies rzucone haslo: "meza nie szukam.ale dobre towarzystwo zawsze w cenie" powinno zmniejszyc dystans :)
      Jak by chcial to by zlapal przynętę, chyba ze wybitnie niesmialy albo zagubiony ;)
      • anus-hka Re: jak rozpoznać,czy kobieta podoba sie mężczyźn 27.11.15, 20:12
        O matko...
        • dorota_w_krainie Re: jak rozpoznać,czy kobieta podoba sie mężczyźn 29.11.15, 16:06
          ?
    • poprioniony Re: jak rozpoznać,czy kobieta podoba sie mężczyźn 28.11.15, 01:37
      > Nie chcialabym zaczynać pierwsza flirtu.

To nie zaczynaj, umrzesz duzo szczesliwsza, ze nie zrobilas pierwszego kroku.
    • superzielona120 Re: jak rozpoznać,czy kobieta podoba sie mężczyźn 03.12.15, 17:20
      Ile pani ma lat? Ja jako dziewczyna dwudziestokilkuletnia już wiem takie rzeczy, przecież to widać kiedy się komuś podobamy. Faktycznie widzicie się krótką chwilę, ale może zagadnij niby na temat a nie na temat. Z jakiejś przyczyny niech stanie się niezbędne żeby miał twój numer. Skoro ja umiem zrobić takie coś taktownie, to napewno ty te potrafisz. Ale nie wiem ile masz lat, byłaś kiedyś w związku? Choć ja zauważyłam, że podobam się mojemu obecnemu facetowi na studiach, kiedy miałam załatwić jakąś sprawę w dziekanacie, cała grupa poszła do domu, a on wspaniałomyślnie został ze mną ^^ już wiedziałam, że cos jest na rzeczy <3 z jego strony. Poza tym cały czas wpatrywał się we mnie takimi maślanymi oczami, że to było niemozliwe do przeoczenia. Poza tym on też mi się straszliwie podobał i ja wyczyniałam to samo. Śmiałam się, rozmawiałam z nim cały czas, zawsze wracałam w tą samą stronę co on^^, dotykałam ramienia, mówiłam coś szeptem do ucha. Takie jakies zabawy. Ważne , że się połapaliśmy momentalnie. Chociaż on twierdzi, że wcale nic nie załapał i nie dałam mu żadnego sygnału. Ale jakos wziął mój numer i napisał do mnie więc chyba wiedział, że nie ma się czego bać. Kokietuj troszkę tego faceta co przyjdzie do ciebie, usmiechaj się, zabawnie coś skomentuj, wykaż się inteligencją.
      • we-er Re: jak rozpoznać,czy kobieta podoba sie mężczyźn 04.12.15, 23:47
        Widziałam jego żonę ,jest ładna .
        Ja tez jestem ładna, podobam się .Ale myślałam, ze będzie miał brzydszą żonę... .
        Tak Tak wiedziałam ,że ma żonę i co z tego. Mam ochotę na romans ,ale raczej do niego nie dojdzie .On chyba nie jest zainteresowany mną. Skokiem w bok ,to pewnie większość facetów jest ,ale ten to ma chyba większe powodzenie u kobiet niż sądziłam. Szkoda ,jest mi smutno z tego powodu.Nie mogę sobie pozwolić w takiej sytuacji na podryw jak 20-latka.Muszę być bardziej dyskretna - ale on nie wykazuje zainteresowania mną,hm.
        • dorota_w_krainie Re: jak rozpoznać,czy kobieta podoba sie mężczyźn 05.12.15, 23:43
          Cha cha! Jesteś moją idolką, ze się przyznałas (swoją drogą 'twardy facet też zapunktował) :D

• we-er Re: jak rozpoznać,czy kobieta podoba sie mężczyźn 08.12.15, 15:57
            :-) poobserwuję go jeszcze może coś zauważę .Muszę raz jeszcze przyjrzeć się jego żonie . ,może na zimno ocenię,że ja przy niej też wyglądam ok .Dzięki :-)
            • taki-sobie-nick Koniecznie przyjrzyj się jego żonie 08.12.15, 18:33
              i odwal się od żonatego.

Możesz sobie darować odwieczne argumenty, jak to "wszyscy na forum poza tobą są niewinni" i że "osoby pouczające same najwięcej rozrabiają".
    • lilith45 Re: jak rozpoznać,czy kobieta podoba sie mężczyźn 07.12.15, 19:47
      Spójrz na krocze, moze coś wywnioskujesz...tam jest czujnik :P
      Bo mentalnie to się wyczuwa...skoro tego nie czujesz, to widocznie nie nadajecie na tych samych falach - tak w skrócie mówiąc.
    • amanda-lear Re: jak rozpoznać,czy kobieta podoba sie mężczyźn 16.12.15, 18:50
      A ja się podobam mężczyźnie i on podoba się mi:) I nie muszę chodzić na forum by pytać jak to rozpoznać...No ale ja się nie boję rozmawiać i flirtować...Taka moja wada genetyczna;p
      • crazy_stupid_love Re: jak rozpoznać,czy kobieta podoba sie mężczyźn 24.03.16, 21:01
        Jak sie bierze do rzeczy, do calowania, seksu to sprawa jasna. Albo jak Cie gdzies zaprosi.
        Chociaz nachalne kobiety zle odczytuja sygnaly zwyklej kurtuazji i... same zapraszaja faceta po czym on odmawia. Skoro sam na to nie wpadl...
    • kubas447 Re: jak rozpoznać,czy kobieta podoba sie mężczyźn 20.04.16, 16:57
      W zasadzie to faceci nie lubią często okazywać zainteresowania tego typu. Ale zwykle zaczynają dziwnie się zachowywać :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka