bombka234 Re: Prezent dla faceta 08.11.16, 11:12 A co myslicie o motoryzacyjnych prezentach. Lepiej kurs driftingu czy jazda szybkim autem typu ferrari czy corvetta na torze wyscigowym? :) Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaa Re: Prezent dla faceta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.17, 12:45 ja kupiłam trochę motoryzacyjny, bo rękawice na motor www.motolegend.pl/sklep-2-11-n-Rekawice ale cieszył się jak dziecko :D Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek_jedzie Re: Prezent dla faceta 09.11.16, 12:47 Zależy ile się chce wydać na taki prezent. Ostatnio koledze kupiliśmy drona, bo lubi technologiczne nowinki i robić zdjęcia. Ten model jest optymalny i niedrogi (jak się kilka osób zrzuci): flytoy.pl/product-pol-684-Dron-Walkera-QR-X350-PRO-RTF1-Akumulator-5200mAh.html Odpowiedz Link Zgłoś
jowkakotka Re: Prezent dla faceta 12.11.16, 12:59 Mój facet od jakieś czasu przymierzał się do zakupu wiecznego pióra i pomyślałam sobie że mu takie sprawię pod choinkę. Mam już upatrzone na stronie abernatopen.pl takie żeby służyło mu przez lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambasador Re: Prezent dla faceta IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.16, 11:22 Macie już pomysły co kupić swoim najbliższym na gwiazdkę? Co powiecie na akcesoria elektroniczne takie jak smartwatche, głośniki przenośne czy bezprzewodowe słuchawki? :) Ambasador marki Samsung Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambasador marki Sa Re: Prezent dla faceta IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.16, 15:19 Jeżeli nie mamy pomysłu na prezent to warto wybrać coś praktycznego. W czasach kiedy na każdym kroku korzystamy ze smartphonów często zdarza się, że brakuje nam energii w naszych urządzeniach. Taką sytuację uratuje power bank więc na pewno będzie strzałem w dziesiątkę :) Samsung ma w swoim portfolio powerbanki o pojemności nawet 11300mAh dzięki czemu energii nie zabraknie nam nawet przez kilka dni na jednym ładowaniu powerbanka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorejn Re: Prezent dla faceta IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.16, 21:30 Hihihi no ja dziś podrzuciłam swojemu mężowi zapach do samochodu i paczkę permenu - trochę się bałam reakcji ale uśmiechnął się, jakieś żarty i powiedział że się przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arinka Re: Prezent dla faceta IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.16, 21:51 Ciekawe jakby mój zareagował.. też ostatnio nie daje rady w łóżku ale nie chce mu jakoś zwracać uwagi za bardzo. Ale jak mówisz że Twój tak na luzie to chyba podrzucę mu pod choinkę w święta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek08 Re: Prezent dla faceta 10.12.16, 17:06 A może porządny zegarek? Taki z bajerami, firmowy i na dodatek niedrogi? Ja takie właśnie znalazłem na e-zegarek.pl Popatrz sobie na ten: e-zegarek.pl/fossil-q/16342-fossil-q-crewmaster.html Ma tyle funkcji, że możesz czasami wyłączyć myślenie, bo on myśli za Ciebie ;) Dla zakręconych ludzi, to wybawienie z kłopotów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morganka Re: Prezent dla faceta IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.16, 19:11 NIe głupie nie głupie :P taki permen na pewno się przyda każdemu mężczyźnie zwłaszcza teraz jak jest wszechobecne osłabienie przez pogodę - a wiadomo, że nie ma nic lepszego niż godziny pod ciepłą kołdrą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryśka Re: Prezent dla faceta IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.16, 01:13 Hihihi sprytne ;) ja już kupiłam więc permen leci do mojego faceta prosto z Laponii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek08 Re: Prezent dla faceta 14.12.16, 08:48 Zapach? A skąd wiesz jaki lubi? Mi od niektórych robi się niedobrze. Wtedy podróż jest koszmarem. Jak chcesz kupić coś z klasą, to kup ładny zegarek. Jeśli facet jest fanem motoryzacji, to może taki: e-zegarek.pl/ice-watch/12549-ice-watch-bmw-motorsport.html Odpowiedz Link Zgłoś
monitek88 Re: Prezent dla faceta 10.01.17, 13:55 ja bym chciał dostać drona www.teletorium.pl/dron-forever-luna/62636/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolarz29pl Re: Prezent dla faceta 26.01.17, 11:31 Większość facetów interesuje się motoryzacją, więc może coś związanego z tym tematem, jakieś akcesoria do samochodu, polecam poczytać tangofundacja.pl/prezenty-dla-meza-ktore-go-zaskocza/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzakiem Re: Prezent dla faceta IP: 193.41.231.* 27.01.17, 16:54 Ostatnio na imprezie widziałem gościa w czapce z daszkiem ze śmigłem, takiej jak w bajkach. Powiem tyle - był główną atrakcją wieczoru. Dla mnie sztos, można się wyróżnić, u nas na pewno to nie jest popularne. Tylko pytanie - skąd wziąć taką czapkę?? Nie wiem po jakim haśle szukać i czy w ogóle są dostępne w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta92pl Re: Prezent dla faceta 02.02.17, 11:25 Jeżeli facet jest fanatykiem jazdy na motocyklu, to polecam kupić mu jakiś dobrej jakości kask, będzie szczęśliwy a i zapewnisz mu większe bezpieczeństwo, bo w końcu to on chroni głowę, proszę przeczytać www.589.pl/posezonowe-wyprzedaze-marki-schubert-i-nolan/ Odpowiedz Link Zgłoś
matejko_j Re: Prezent dla faceta 28.02.17, 13:06 a może jakieś słuchawki? ja ostatnio wypatrzyłem w Teletorium takie fajne ze Star Warsów :D Odpowiedz Link Zgłoś
malamauupka Re: Prezent dla faceta 06.03.17, 19:19 Ja kupiłam chłopakowi sweter z gruchą z filmu chłopaki nie płaczą, był zachwycony! A historii tego swetra i tak byś nie zrozumiał... allegro.pl/sweter-z-gruszka-grucha-rozmiary-s-xxxl-i6737672336.html Odpowiedz Link Zgłoś
katoko Re: Prezent dla faceta 12.03.17, 19:02 ja bym proponowała jakiś gadzet, np fajne słuchawki albo coś, sama swojemu chłopakowi kupowałam ostatnio w teletorium Odpowiedz Link Zgłoś
milczaka Re: Prezent dla faceta 13.05.17, 00:18 Ja swojemu chłopakowi kupiłam kamerkę samochodową w Teletorium, bardzo się z niej ucieszył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlika Re: Prezent dla faceta IP: *.consumer-pool.prcdn.net 18.12.17, 15:45 Szczerze to bardzo fajny pomysł na prezent, sama też bym taką chciała dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
inesca85 Re: Prezent dla faceta 10.09.17, 18:43 Bardzo fajną ofertę na prezenty dla mężczyzn ma FancyLax - sklep.fancylax.com Odpowiedz Link Zgłoś
zmelty_p Re: Prezent dla faceta 25.09.17, 09:14 Ja myślę, że każdego faceta to dron ucieszy dron, można za kilka stówek kupić już w mediam markcie czy na internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
hgps Re: Prezent dla faceta 01.10.17, 10:46 Perfumy są zawsze trafione i najłatwiejsze. Koszula też jest Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsc221113 Re: Prezent dla faceta IP: *.static.ip.netia.com.pl 24.01.18, 14:27 Zobacz sobie tu: jego-styl.pl/gadzety Odpowiedz Link Zgłoś