nicorrr 19.02.16, 07:14 Od jakiegoś czasu (kilka miesięcy) - mam poważne problemy z erekcją. Chce mi się mniej więcej tak jak kiedyś, ale nie mogę. Bardzo mnie ta sytuacja frustruje (nie tylko zresztą mnie). Co począć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monty007 Re: Problem z erekcją 19.02.16, 18:26 Polecam wizytę u lekarza androloga. W jakim mniej więcej jesteś wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
nicorrr Re: Problem z erekcją 22.02.16, 07:28 Wiek - 39 lat. Wolałbym raczej unikać tego typu wizyt. Źle wpływają na mnie. A czy nie ma jakiś innych sposobów? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Problem z erekcją 22.02.16, 21:48 nicorrr napisał(a): > Wiek - 39 lat. > Wolałbym raczej unikać tego typu wizyt. Źle wpływają na mnie. Bo ktoś poza tobą dowie się, że masz problemy z erekcją? A podobno mężczyźni to taaaaaka silna płeć, psychicznie też. To podobno my jęczymy i jesteśmy emocjonalne. > A czy nie ma jakiś innych sposobów? Owszem. Możesz nie iść do androloga i dalej mieć problemy z erekcją. Zamiast pieścić się ze sobą i rozpisywać się, co na ciebie jak wpływa, zbierz d... w troki i idź. Odpowiedz Link Zgłoś
monty007 Re: Problem z erekcją 23.02.16, 03:02 Wolałbym raczej unikać tego typu wizyt. Źle wpływają na mnie. Nie pękaj, lekarz Cię nie pogryzie ani nie wyśmieje. Jest po to, żeby Ci pomóc. Im wcześniej się do niego udasz tym szybciej zwalczysz problem. Tak więc jutro (a właściwie dziś) bierz telefon do ręki i umawiaj się na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Problem z erekcją 23.02.16, 08:22 nicorrr napisał(a): > Wiek - 39 lat. > Wolałbym raczej unikać tego typu wizyt. Źle wpływają na mnie. > A czy nie ma jakiś innych sposobów? Na to nie ma domowych sposobów, jesteś inteligentnym facetem i to rozumiesz. Jeśli masz 39 lat i zaczynasz mieć problemy z hydrauliką to może być objaw czegoś poważnego. Idź do lekarza specjalisty, najlepiej faceta i przebadaj się, póki nie jest za późno. Chyba, że z powodu wstydu (lekarza nie interesują Twoje szczegóły anatomiczne) wolisz mieć tą część ciała tylko do siusiania - choć i z tym z czasem moga być problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Problem z erekcją 08.12.17, 00:12 To błąd. Z tego co mówią lekarze, odwlekanie wizyty tylko pogłębia problem. Zacząłbym od lekarza rodzinnego i zrobienia podstawowych badań. Z tym, że powiedz od razu w czym problem. Lekarz będzie wiedział, jakie badania zlecić i na co zwrócić uwagę. Problem może być zarówno błahy - przemęczenie, stres, zła dieta, brak ruchu - jak i poważniejszy - kłopoty krążeniowe, bądź natury psychicznej. Z góry jednak nie ma co się zamartwiać. Na pocieszenie Ci napiszę, że lepsze czy gorsze wzwody, czy ich brak zdarzają się pewnie każdemu facetowi. Odpowiedz Link Zgłoś
macek-waw Re: Problem z erekcją 23.02.16, 00:41 Idź do lekarza. Im później się tym zajmiesz, tym trudniej będzie to wyleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Problem z erekcją 12.12.17, 00:23 nicorrr napisał(a): > Co począć? Bez erekcji poczecia raczej nie bedzie. Ale zawsze mozesz pograc w szachy lub warcaby. Odpowiedz Link Zgłoś