Dodaj do ulubionych

Na co leca kobiety?

01.10.04, 17:47
troche prostackie sformulowanie tematu, ale tak wszyscy wiedza o czym mowa.

pare dni temu w hamburgu zrobilismy z kolegami rajd po klubach. firma placila,
wiec z 6 w ciagu nocy zaliczylismy, a co. mase pieknych, samotnych kobiet przy
okazji sie poznalo. nie jestem typem playboya, w przeciwienstwie do jendego z
moich kumpli z pracy, totez w przerwach miedzy szalenstwem parkietowym
obserwowalem sobie jego poczynania. chlopak (dosc przystojny, ale bez przesady
znowu) poderwal 7 kobiet jednej nocy. jakos tak banalnie prosto, wg schematu:
podplasac- usmiechnac sie- postawic drinka- 30sek. rozmowy- numer telefonu- czesc.
co on ma w sobie takiego, ze kobiety do niego lgna, jak sarny w zimie?
Mnie sie klub zawsze wydawal miejscem, w ktorym kobiety sa nstawione na "nie".
Obserwuj wątek
    • Gość: brzęczyszczykiewic Re: Na co leca kobiety? IP: 80.53.160.* 02.10.04, 20:25
      To Pan jeszcze nie wie ze inteligentne dziewczyny lecą na szarmanckich
      facetów.Biedny może sobie tylko pomarzyć nawet jeśli będzie mądrym facetem no i
      oczywiście przystojnym.Takie już sa kobiety bo również tego doświadczyłem.
    • Gość: lady Re: Na co leca kobiety? IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 02.10.04, 20:51
      obecnie jest wiele samotnych kobiet, które bardzo pragną być z mężczyzną... a z
      róznych powodów są same:( przychodzi taki moment że mają już dość i wychodzą do
      klubu, gdzie ..... dzieją się różne rzeczy.
      • Gość: brzęczyszczykiewic Re: Na co leca kobiety? IP: 80.55.196.* 02.10.04, 21:05
        One chcą być same bo szukaja Bóg wie kogo i w końcu zamiast wybrac porządnyck
        ludzi to trafiaja na przysłowiowe chwasty i szumowiny.Imponuja in przede
        wszystkim kobieciarze maciągacze.Więc proszę nie ubolewać nad ich samotnością
        bo One tego chca.
        • Gość: zuzka tere fere!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.10.04, 22:34
          ja wcale tego nie chce, a ciagle sama sie tulam po tym swiecie... i nie
          imponuja mi kobieciarze i tym podobni. wypraszam sobie takie generalizowanie
          sprawy...:P
          • Gość: brzęczyszczykiewic Re: tere fere!!! IP: 80.53.160.* 04.10.04, 17:19
            Ja wcale nie generalizuję tylko stwierdzam fakty,ze kobiety inteligentne lecą
            na bogatych facetów mam na to dowody
        • Gość: Natasha Re: Na co leca kobiety? IP: *.fnet.pl 03.10.04, 23:00
          To prawda, jestem tego najlepszym przykładem. Sama nie wiem, czego chcę i
          zawsze wynajduję jakieś powody (najczęściej niezbyt mądre...)żeby na 2 randce
          się skończyło. Niby chcę z kimś być...ale robię wszystko, żeby być nadal samą.
          A pociągają mnie zawsze Ci niedostępni...
          • slaborucha [...] 03.10.04, 23:02
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Yola Re: Na co leca kobiety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 11:28
      No ile kobiet, tyle opinii i powodów na co "lecimy" , ja na przykład na
      intelekt, zaradność, obycie i generalnie całokształt ;-))
    • illona Re: Na co leca kobiety? 04.10.04, 12:38
      Hej,

> Mnie sie klub zawsze wydawal miejscem, w ktorym kobiety sa nstawione
      na "nie".
      Widocznie Twojemu kumplowi wprost przeciwnie: on uważa, że kobiety są
      nastawione na "tak".
      I realizuje ten swój punkt widzenia.. jak widać z rezultatami.
      Może więc problem nie w tym, który z was jest bardziej interesujący, ale jakie
      ma ... nastawienie.
      A co do pytania zasadniczego - na co lecą kobiety?
      Myślę, że inteligentne kobiety lubią konkretnych facetów :-)
    • mitochondria Re: Na co leca kobiety? 04.10.04, 12:42
      na feromony :)
    • Gość: ja Re: Na co leca kobiety? IP: *.csk.pl / *.csk.pl 05.10.04, 09:19
      bez przesady, poplasanie, usmiech, postawienie drinka, 30 sek rozmowy i numer tel, to jeszcze nie jest poderwanie... co niby te panie mialy zrobic? odmowic zaproszenia do tanca, nie odwzajemiac usmiechu, nie rozmawiac i nie dawac nr tel? to po co wlasciwie do tego klubu przyszly...? Ja tez na takie rzeczy facetom pozwalam i jestem zaskoczona, ze wg nich to juz jestem poderwana...bo nie jestem...
      • jsolt Re: Na co leca kobiety? 05.10.04, 10:18
        Gość portalu: ja napisał(a):

> bez przesady, poplasanie, usmiech, postawienie drinka, 30 sek rozmowy i numer
        t
        > el, to jeszcze nie jest poderwanie... co niby te panie mialy zrobic? odmowic
        za
        > proszenia do tanca, nie odwzajemiac usmiechu, nie rozmawiac i nie dawac nr
        tel?
        > to po co wlasciwie do tego klubu przyszly...? Ja tez na takie rzeczy facetom
        p
        > ozwalam i jestem zaskoczona, ze wg nich to juz jestem poderwana...bo nie
        jestem
        > ...

no nie wiem...
        - nie lubię, jak mi obcy facet stawia drinka, bo mam wrażenie, że za chwilę
        będzie oczekiwał że ja mu coś innego postawię...
        - numeru telefonu z zasady nie daję, zdarzyło mi się to tylko raz w tym roku, i
        tak się składa, że jak zaczął dzwonić to już nie przestał i jesteśmy razem :)
        nie wiedzę sensu dawania numeru tel. facetowi, który ze mną raz zatańczył albo
        kupił drinka, chyba że naprawdę mi się spodoba. Ale jeśli robi się to często bo
        podoba mi się każdy, kto się do mnie uśmiechnie i zatańczy to niestety oznacza,
        że mi psycha siada, albo że się nawaliłam jak szpadel i czas do domu...
        - tańczę i uśmiecham się jak jest do kogo, a jak nie ma to się nie uśmiecham bo
        po co??
        - do klubów chodzę pobawić się ze znajomymi a nie rozdawać uśmiechy i nr
        telefonu

w świetle powyższego punkt widzenia panów w zasadzie rozumiem.
    • tomekchcialbywiedziec Re: Na co leca kobiety? 05.10.04, 10:03
      kiedy kobieta uwaza sie za poderwana?na pierwszej randce,na drugiej,czy po
      pierwszym pocalunku?
    • tony82 Re: Na co leca kobiety? 05.10.04, 20:35
      Na luz, ale jednocześnie na pewność siebie:P
    • sarsuniaa Re: Na co leca kobiety? 06.10.04, 15:03
      Kasa, kasa, kasa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka