IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:26
Czy dla kobiet, pragnacych ustalilizowac sobie zycie z jednym facetem musi
tak bardzo liczyc sie kasa ? Nie zaradnosc, normalnosc faceta ...czy
milosc ...tylko KASA !!!?
Obserwuj wątek
    • Gość: Max Re: Pieniadze IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 17:30
      Radze zadac to pytanie na forum Kobieta.

Ja jako mezczyzna mysle ze odpowiedz jest nie.
      • kuba_halford Re: Pieniadze 21.10.04, 17:31
        Ja jestem taki dobry w lozku ze wogole niemusze pracowac, sponsorki pchaja sie
        dzwiamy i oknamy.
        • Gość: Max Re: Pieniadze IP: *.mad.east.verizon.net 21.10.04, 17:36
          Jestem pewny. Pod oknem jest na pewno 100 metrowa kolejka bijacych sie o ciebie
          laseczek.
          • Gość: Rob Re: Pieniadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:40
            Koles moze rozsiewac sperme na lewo i prawo , dawac po bokach , byc ostatnim
            skur**** a panna bedzie robic teatralne sceny, i trwac przy Nim...bo ma kase i
            kobieta czuje sie "bezpiecznie"...
            • kuba_halford Re: Pieniadze 21.10.04, 17:46
              Gość portalu: Rob napisał(a):

> Koles moze rozsiewac sperme na lewo i prawo , dawac po bokach , byc ostatnim
              > skur**** a panna bedzie robic teatralne sceny, i trwac przy Nim...bo ma kase
              i
              > kobieta czuje sie "bezpiecznie"...

Powiem lepiej, rozlewam sperme na lewo i na prawo i wydaj jej kase na nowe
              panienki bo sam nie mam kasy i ona nadal sie czuje bezpiecznie. Obiecalem im
              kiedys slob i dlatego leca za mna co bym nie zrobil :). To jest motyw nie ? :)
              • cyberfiut45 Kuba!!! Dzwonilem do ciebie na komorke ale zajeta 21.10.04, 22:35
                Odpisz mi na forum (bo mi akurat baterie siadly) czy mam im powiedziec zeby
                nadal czekaly na ciebie czy kazac im przyjsc jutro albo w poniedzialek????

Szybko odpowiedz bo tu caly tlum tych szalonych bab rozwala wszystko....I na
                drugi raz to powiedz mi jak ...k!!! odczepcie sie!!! (przepraszam) jak
                wychodzisz!! Jezu, co za nawal, cos ty im powiedzial!!!
        • Gość: Worm Re: Pieniadze IP: 80.51.227.* 22.10.04, 22:43
          Taaaaaaaaa, ale w ortografii i gramatyce nie jestes juz taki DOBRY
    • Gość: baha Re: Pieniadze IP: *.netron.pl / 213.17.241.* 21.10.04, 17:54
      Dla mnie liczy się przede wszystkim miłość, mężczyzna owszem musi byc zaradny,
      ale jak i jest zaradny to biedy też nie klepie :) Mówię tu w swoim imieniu, i
      też nie wydaje mi się , że każda kobieta patrzy się głównie na KASĘ. Jak ma się
      kochanego faceta to można z nim nawet w kartoniku pod mostem mieszkać - hihi :)
      Ale poważnie KASA to nie wszystko i pewnie większość kobiet ma taki pogląd - no
      chyba że jestem aż tak naiwna, ale mówię Ci to, co obserwuję w swoim
      najblizszym otoczeniu.
    • tony82 Re: Pieniadze 21.10.04, 18:16
      Wiesz co... Kobiety jak sobie już ustabilizują życie z tą KASĄ, to najczęściej
      wspominają o tej miłości, którą kiedyś odrzuciły.
      Tak to już jest. Dla niektórych ważny jest luksus, a nie to uczucie. Bywa i tak.
    • burrunduk hehe 21.10.04, 18:32
      nareszcie wiem czemu moje zycie jest nieustabilizowane ;)
      no tak - kasa, a ja głupia nie wiedziałam, że to takie prossste!

ek, ek... szukam sponsora - tylko odważne offerty !
    • Gość: Natasha Re: Pieniadze IP: *.fnet.pl 21.10.04, 20:26
      Wydaje mi się,że wszystko zależy od tego, do czego kobieta jest przyzwyczajona.
      Jeżeli jest przyzwyczajona do życia na pewnym poziomie, np.wysokim - ma co
      chce, nie musi sie martwic ze na cos jej nie stac, to nie chce z tego
      rezygnowac i szuka faceta z ktorym bedzie mogla dalej tak zyc stad niektórzy
      myslą, że chodzi jej tylko o kase.
      • password01 Mam wątpliwości 21.10.04, 20:51
        Mam wątpliwości czy istnieje facet króry jest w stanie zaspokoić potrzeby
        materialne przeciętnej kobiety. Piszesz że jak kobieta nie musi się martwić tym
        że na coś ją nie stać to jest Ok. Tyle że w miarę jedzenia rośnie apetyt. I
        większość kobiet chce w miarę upływającego czasu coraz więcej. A wudolność
        finansowa mężczyzn rośnie o wiele wolniej niż potrzeby kobiet niestety
        • daimona Bzdury 22.10.04, 19:10
          Kobiety same zarabiają i potrafia gospodarowac pieniędzmi, najczęściej lepiej
          od Was, panowie. To kolejny bzdurny mit, że kobieta wydaje pieniądze bez
          opamietania.
          • password01 Re: Bzdury 22.10.04, 20:42
            A czy ja mówię że kobiety nie zarabiają? Czytaj uwazniej siostro :)
            To nie mit sam znam kobiety króre nie mają umiaru w wydawaniu kasy. Wydaje mi
            się ża ta cecha dotyczy wielu kobiet , mężczyzn zresztą też. Co do rośnięcia
            potrzeb materialnych to także prawda i ti jak najbardziej naturalne.

• totempotem Re: Pieniadze 21.10.04, 20:37
      to te kretynki tak sobie życie planują...normalna kobieta nie ma takich
      pomysłów...co to za frajda mieszkać i żyć z jakimś forsiastym dupkiem, który
      zdradza na prawo i lewo, bo ma kasę ?
      Tylko ograniczona umysłowo istota wierzy w to, że to jej przyniesie szczęście...
    • Gość: czerwony kapturek Re: Pieniadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:40
      dla tych kobiet jeden facet by wystarczył, zwłaszcza zaradny, bo bedzie on w
      stanie zarobic przecież pieniadze ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • Gość: Natasha Re: Pieniadze IP: *.fnet.pl 21.10.04, 20:42
        zgadzam sie:)
    • password01 Moje zdanie. 21.10.04, 20:57
      To raczej nieprawda że kobiety lecą tylko na forsę i nic innego się nie liczy.
      Moim zdaniem raczej szukają bezpieczeństwa dla siebie i rodziny ( dzieci ).
      Dlatego zwracają uwagę na ikośc kasy u ewentualnego partnera. Ale to nie jedyne
      kryterium. Kasa jest jednak istotna jeżeli kobieta poważnie myśli o związku.
      Podsumowując:
      Facet bez forsy jest zawsze gorszy
    • jesster Re: Pieniadze 21.10.04, 21:59
      Z mojego męskiego punktu widzenia myślę że człowiek dojrzały wie że kasa po
      prostu ma znaczenie. Kobieta ma prawo oczekiwać od mężczyzny że będzie silnie
      wspomagał wspólny budżet. Żeby się czuła bezpieczna musi wiedzieć że nie bedzie
      musiała na wszystko zapracować sama. Fakt, że we wszystkim można przesadzić. Są
      kobiety dla których pewnie byłbym nieudacznikiem, bo nie mam jeszcze Jaguara i
      willi, a uważam że radzę sobie całkiem nieźle.
    • Gość: kobieta Re: Pieniadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:26
      Jak jesteś zaradny - to masz kasę.
      Gdy jej nie masz, to jesteś leszcz.
    • sarsuniaa Re: Pieniadze 22.10.04, 11:06
      stabilizacja=facet+kasa+normalnosc+milosc czy jakos tak:) A co z toba nie tak?
    • Gość: Milioner Re: Pieniadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:13
      Ja mam sporo kasy, ale na codzień nie pokazuję.
      Jeżdżę samochodem średniej klasy, mam duże mieszkanie, ale w bloku.
      Po prostu dom nie jest mi potrzebny do szczęścia i nie mam dzieci.
      Gdybym miał, pewnie zbudowałbym albo kupił.
      Dużo podróżuję.
      Żadna babka, z którymi się spotykam nawet nie podejrzewa, że jestem bogaty.
      Wolę tak.
      Każdemu kto możem polecam intercyzę i nie okazywanie swojej zamożności.
      Dzięki temu mamy spokój z modliszkami czyhającymi na majątek.
    • an.nan Re: Pieniadze 22.10.04, 11:49
      Pieniądze są ważne - i to zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn. To normalne i
      oczywiste.Oczywiste jest dla mnie również, że kobieta ma prawo wymagać od
      mężczyzny współudziału w utrzymywaniu domu (to oczywiście działa także w drugą
      stronę). Pieniądze dają w pewnym stopniu poczucie bezpieczeństwa i sądzić
      inaczej może tylko ten, kto nigdy nie znalazł się bez środków do życia.
      Dla mnie problem pojawia się w momencie, kiedy mężczyzna nie ma w ogóle
      pieniędzy (zakładając,że nie jest to sytuacja chwilowa i przejściowa) i na
      dodatek nic z ym nie robi. To budzi podejrzenia.
      W każdej innej sytuacji konkretny stan portfela nie ma znaczenia
      an
      • Gość: mixin Re: Pieniadze IP: *.rivrw2.nsw.optusnet.com.au 22.10.04, 14:28
        wszystko pieknie, ale ten pomysl z intercyza srednio sie podoba...
        moze dlatego, ze opowiedziano mi kiedys o takiej parce - tesciowka wymogla
        intercyze, i teraz maz ma swoja kase, zona - mniejsza swoja, rozliczaja sie i
        na przyklad on sobie jezdzi na wakacje na Kanary, ona nie - bo jej nie stac,
        no, czasami jej pozyczy na wakacje a ona musi splacac...
        i tylko tesciowa dziwi sie, czemu wnukow nie ma; a niby za co kobieta bedzie
        zyc przez chocby te trzy miesiace po porodzie? tez pozyczka, ktora trzeba
        bedzie splacic?
        jesli obie strony decyduja sie na wspolne zycie to bywa tak, ze jedna czasami
        daje wiecej, a innym razem sytuacja sie odwraca... i rowniez licza sie inne
        niematerialne rzeczy i umiejetnosci, przeciez do cholery zona nie bedzie
        wyliczala mezowi stawki za na przyklad ugotowanie obiadu...
        co wy o tym myslicie??
        a ja nie rozumiem "modliszek", to tak, jakby sie sprzedac....
      • Gość: Anna Re: Pieniadze IP: *.elisa-laajakaista.fi 22.10.04, 15:26
        A co jesli to wlasnie kobieta jest ta niezalezna, zarabia wiecej niz facet
        (podkreslam: zarabia, nie dziedziczy czy dostaje od rodzicow)
        Okazuje sie, ze wtedy jest pelno panow zainteresowanych i nawet nie za bardzo
        ukrywaja, ze szczegolnie podoba sie im to, ze na nia nie trzeba lozyc...
        I co?
        Tez nie fajnie, bo nawet taka kobieta musi sie liczyc, ze jak chce dzieci to
        fizjologia jest nie ublagana i.. co wtedy? Bycie z facetem, ktory nie bedzie w
        stanie wziac odpowiedzialnosci za rodzine?
        Ciaza , porod , macierzynstwo nie zawsze przebiega jak po masle. Pojawiaja sie
        klopoty i..
        Tak wiec chyba naturalne, ze kobieta bedac ta fizycznie slabsza szuka
        bezpieczenstwa, ROWNIEZ finansowego.
    • Gość: katarzynka Re: Pieniadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:21
      Moja opinia, jak zwykle odbiega od pozostałych.
      Mimo, ze wychowałam sie w luksusowych warunkach
      i raczej zamożnej, szczęśliwej rodzinie, podpisuję sie pod
      stwierdzeniem:
      1. Pieniadze szczęścia nie dają,
      2. Pieniądze rzecz nabyta, szczególnie w dzisiejszych czasach.
      Serdecznie pozdrawiam.
    • artur_pm Re: Pieniadze 22.10.04, 22:53
      Gość portalu: Rob napisał(a):

> Czy dla kobiet, pragnacych ustalilizowac sobie zycie z jednym facetem musi
      > tak bardzo liczyc sie kasa ? Nie zaradnosc, normalnosc faceta ...czy
      > milosc ...tylko KASA !!!?

Na pewno bycie milionerem nie jest conditio sine qua non zdobycia kobiety, nie
      trzeba być posłem, prezenterem telewizyjnym, Kulczykiem itp. Kasa jednak
      przydaje się, nie oszukujmy się, wyjście z panną do knajpy, odwiezienie jej
      taryfą, wyjazd na weekend czy drobny upominek co jakiś czas kosztuje, mniej lub
      więcej, ale kosztuje. Kobieta liczy, że w facecie będzie miała oparcie, tym
      bardziej jeżeli pragnie sobie z nim ustabilizować życie. Piszesz o zaradności,
      a czy zaradność lub jej brak nie przekładają się bezpośrednio m.in. na
      umiejętność zarabiania pieniędzy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka