Gość: klaps IP: *.chello.pl 02.11.04, 20:37 Fakt, ze kobiety lubią czasem dostać podniecjaącego klapsa w pupę jest raczej potwierdzony. A jak to jets w drugą stronę? Czy mężczyźni lubią dostawać klapsa i w ogóle pieszczoty tej części ciała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bred Re: klaps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:48 spanking dziala w obie strony Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: klaps 03.11.04, 12:26 O tak! Klapsy oraz energiczne tarmoszenie pośladków nie dość, że szalenie podniecające, to jeszcze redukukuje celulit! :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: klaps 03.11.04, 13:05 Jak sie baby nie bije, to jej watroba gnije :) Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_t Re: klaps 03.11.04, 23:53 za takie wątki lubię to forum cięty wątek cięte odpowiedzi i żadnych (jak dotąd) kleryków hi hi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Ja w kwestii formalnej 04.11.04, 20:08 Chcialem sie dowiedziec czy to jest watek "normalny" czy "beznadziejny", bo nie wiem czy sie moge wypowiedziec zeby nie zostac przypadkiem uznany za malolata albo cus.. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_t Re: Ja w kwestii formalnej 04.11.04, 20:10 ależ proszszsz, proszsz - zapraszamy sznownego pana. Nie jestem gospodarzem wątku, ale skoro do mnie zapytanie - to podaję rączkę i zapraszam :) wszyscy są przecież mile widziani o ile przestrzegają netykiety i pewnych ogólnie przyjętych zasad, ale o tym już być nie miało więc - to na tyle co mam do powiedzenia gwoli wyjasnienia. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: Ja w kwestii formalnej 04.11.04, 21:20 No dobra. To w takim razie ja tez lubie klapsy. Dziekuje za uwage. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juanita Re: klaps IP: *.chello.pl 04.11.04, 20:33 jaki potwierdzony fakt - ja nie znosze, wrecz nie cierpie klepania po tylku - jam nie krowa na pastwisku... jesli chlopak by chcial, to moge go klepac, chociaz smieszyloby mnie to:D Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: klaps 04.11.04, 21:32 ja juz chyba wole zeby klepali po tyłku niz po plecach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: klaps 04.11.04, 21:59 Krowa na pastwisku? O, dlaczego tak kategorycznie? Wszak powszechnie uznana praktyka hmmm... kompulsywnego manipulowania czy miętoszenia biustu, nie budzi aż takich kontrowersji... :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juanita Re: klaps IP: *.chello.pl 04.11.04, 22:02 zbytnie ugniatanie biustu jest bolesne, a nie przyjemne - piersi sa b.wrazliwe- to nie ciasto;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: klaps 04.11.04, 22:23 Przejaskrawienie było zamierzone, ale nie w tym rzecz. Samo manualne operowanie gruczołami (tym razem bardzo bardzo subtelnie:)), bardziej jednak wpasowuje się do wspomnianej przez Ciebie gospodarczo-hodowlanej stylistyki, a mimo to nie budzi tyle negatywnych skojarzeń, co poczciwy klapsik. Dlaczemuż? :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juanita Re: klaps IP: *.chello.pl 04.11.04, 22:29 moja hodowlana stylistyka rowniez byla zamierzona:) a klepania po prostu nie lubie - ni to fajne, ni przyjemne - jeden lubi lody waniliowe, innt nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: klaps 04.11.04, 22:41 Ale samo gładzenie pośladków przechodzi, jak mniemam? :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: klaps 05.11.04, 00:12 aaaaaaaaa...własnie!!! zamiast głaskać to ugniatają ;) pierogi by zrobili to by się wyzyli ... Odpowiedz Link Zgłoś
arrroma Re: klaps 05.11.04, 11:21 chlop co lubi klapsa lubi mocna dominujaca kobiete a przeciez dominacja to typowo meska cecha Nie zniozlabym faceta ktory lubi klapsy. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: klaps 05.11.04, 12:25 A to fatalna historia... Zatem zupełnie nie przysporzy mi popularności stwierdzenie, że lubię bywać pod spodem? :) Cóż. Ze swojej strony gorąco polecam pozostawienie światopoglądowego balastu wraz z odzieżą przed wrotami dormitorium. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: klaps 08.11.04, 16:39 Pod spodem lubi być znaczna większość facetów. A co do klapsów - lubię je dawać mojemu facetowi, ale boję się go zapytać czy on lubi je dostawać - bo co jeśli powie, że nie? :( Ale chyba nie jest tak źle, bo powiedziałby coś :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_ms Re: klaps 05.11.04, 12:18 oxycort napisał: > Znaczy, zasłużyłem na klapsa może? ;) > ~~ > ox No to nastawiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: klaps 05.11.04, 12:34 Dobra, niech no tylko podwinę ogon pod siebie (ze wzgledów bezpieczeństwa) :) Już! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka [...] IP: *.cpb.pl 05.11.04, 12:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: klaps 05.11.04, 13:22 O rety! Przez wzgląd na wrażliwość Pascala ja Ciebie napominam!! :))) Chłop ma też tak, że z natury lubi rozmaitość (chętnie o znacznej rozpiętości) i stoi ku niej otworem. Nie jestem jednak przkonany czy o ten otwór faktycznie chodziło w tym wątku. :)) Mam wrażenie, że oto zbłądzilśmy miedzy pośladki, tymczasem zamysłem moim nie było wcale ich rozwierać... :) Osobiście gratuluję postawy. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Oxycort...swego czasu dobra maść :-)))) IP: *.cpb.pl 05.11.04, 13:26 hihihi spoko ! dzięki ... ja poprostu spełniam fantazję...wszystkiego w życiu trzeba popróbować Pozdrawiam, Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: klaps IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.11.04, 13:16 ojejjj, masz ogonek, Diabelku? :P Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: klaps 05.11.04, 13:29 Yhy, taki maleńki. Nie kłamię. Ale właściwość Pinokiowego nosa posiada magiczną :)) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: klaps IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.11.04, 13:30 ach, ta magia... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sztr Re: klaps 05.11.04, 13:41 kurna , jeszcze nigdy nie dostałem :( a uległość nie raz ,leżąc spodem , demonstrowałem Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: klaps 05.11.04, 13:46 Nie wiem, kurde. :) A bardzo, ale to bardzo niegrzeczny byłeś? ;) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: klaps 05.11.04, 13:52 Już wiem. Zwyczajnie nie byłeś dość uległy :) Nie poprosiłeś! ;) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk leniuszki hehe 05.11.04, 21:04 pod spodem to wy z lenistwa lezycie nie z uległosci ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alis [...] IP: *.media4.pl 05.11.04, 18:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: klaps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 19:21 a fefe, nie lubię klapsów, pośladkami lubie trząchać ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
maniia Re: klaps 06.11.04, 02:15 facet to lubi dostawac klapsy szuka mamuni jest tez skobiecialy, taki niunius Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki [...] IP: *.com 06.11.04, 03:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: A JAK? OCZYWISCIE UWIELBIAMY!! 06.11.04, 08:36 Yhy, a co jak niespodziewanie zadzwoni np. listonosz? Masz tam jakieś zmyślne kotarki, czy zasłonki, żeby nie przezkadzając sobie odbierać poleconą pocztę spod stołu, czy pokwitować rachunki? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztr Re: klaps IP: 195.116.26.* 08.11.04, 08:31 no moze faktycznie leżakujemy pod spodem z lenistwa i po trosze z powodu dobrej perspektywy z wiodokiem na falujace cycuszki , ale wygląda to dosyć ulegle :) Odpowiedz Link Zgłoś