alan-qwerty
31.01.24, 23:38
Część, nazywam się Alan i mam 14 lat. Chciałbym podzielić się historią która wydarzyła się kilka dni temu na mocowaniu u kolegi. Z racji że w moim województwie są już ferie, umowilem się z kolegą o imieniu Paweł na nockę. Gadaliśmy sobie, graliśmy i ogólnie spędzaliśmy razem fajnie czas. Paliliśmy e-pety i tu pojawił się problem. Mama Pawła weszła do pokoju późno w nocy (bo byliśmy za głośno) i zobaczyła że palilmy po tym że było siwo . Powiedziała że mamy w tym momencie iść spać i że rano pogadamy na ten temat. Jak już wstaliśmy i zjedliśmy śniadanie to mama Pawła zawołała nas do pokoju. Zaczęła prowadzić wywód na temat tego jak palenie jest nie zdrowe i powiedziała Pawłowi że czeka go bolesna kara, a mi powiedziała że poinformuję moich rodziców. Wtedy się przeraziłem i zacząłem ją błagać żeby tego nie mówiła. Niestety to nie działało. Spytałem się czy mogę zostać ukarany tak jak Paweł, i się spytała czy jestem pewien. Ja odpowiedziałem
ze tak. Mama Pawła poinformowała nas, że mamy być cali goli za 10 minut w salonie. Wtedy domyśliłem się że dostaniemy lanie. Byliśmy gotowi na czas bardzo się wstydziłem ponieważ było mi wszystko widać, a mama Pawła jest bardzo ładną kobieta. Gdy już nasz
"Kat" przyszedł, byłem bardzo zawstydzony. Mama kolegi spytała się czy chce mieć pierwszy wykonywaną kare czy drugi. Stwierdziłem ze chce mieć to już za sobą. Zostałem przełożony przez kolana i poinformowany o tym że na rozgrzewkę dostanę po 10 klapsów na pośladek. To było moje pierwsze lanie w życiu, i już po rozgrzewce tyłek mnie piekł ale wytrzymałem. Gdy już miało dojść do prawdziwego lania dostałem informację że jak zasłonie tyłek to zaczynamy od nowa. Miałem dostać 30 razów powiedziała mi też że jak za bardzo będę się ruszał to doda 10 razów i po każdym razie musiałem powiedzieć "przepraszam pierwszy raz za to że paliłem" i tak do końca lania.Bylem przełożony przez krzesło . Już po pierwszym razie krzyczałem i płakałem a po 7 razie zasłoniłem tyłek. Mama kazała mi wstać i patrząc mi w oczy powiedział "zaczynamy od nowa kładź się na krzesło i wypinaj dupsko" wtedy podłożyła mi kolejne poduszki pod brzuch. Starałem się jak mogłem żeby nie zasłonić tyłka po raz drugi i się udało, po 37 razach był koniec lania, ale nie koniec kary. Mama Pawła kazała mi klęczeć w kącie przez 30 minut z rękami w górze. Ręce bolały a dupa jeszcze bardziej i nadal nie mogłem jej dotknąć . Po 30 minutach w trakcie których Paweł otrzymał tą samą karę. Kazała mi wstać bez dotykania dupy i oprzeć się o blat z wypięta dupą za nieposłuszeństwo podczas lania otrzymałem kilka klapsów i miałem iść do kąta na 2,5 godziny ale kara rozpoczynała się wtedy kiedy Paweł odczekał swoje 30 minut. Wtedy ja w jednym kącie on w drugim oczywiście z gołymi dupami. Dostawaliśmy po 3 pasy co 30 minut żeby tylek cały czas piekł a my nie mogliśmy się pomasować bo siostra Pawła nas bacznie pilnowała więc na oszustwo nie było szans. Po całej karze nie mieliśmy już checi na nic więc wróciłem do domu. Nie mogłem siedzieć przez kilka dni. Uważacie że kara była słuszna?