Gość: pytająca IP: 156.17.44.* 03.11.04, 07:54 Co sądzicie o facetach którzy na pierwszym miejscu zawsze robią to o co poprosi ich mama??? Czy wtedy można go określić mamim synkiem, czy to normalne??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lilka Re: Mami synek IP: *.238.99.139.adsl.inetia.pl 03.11.04, 08:18 ...przeciez wszyscy faceci tak robia...i nawet nie probuj z tym walczyc - mama zawsze bedzie najwazniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: Mami synek IP: 156.17.44.* 03.11.04, 08:20 Ale np mój brat taki nie jest. Mama nas tak wychowała i mówiła do brata że on powinniem najbardziej być za żoną a potem powiinna być dopiero matka. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony [...] 03.11.04, 08:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca [...] IP: 156.17.44.* 03.11.04, 08:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Mami synek IP: 212.14.0.* 03.11.04, 08:52 albo Jehowym gejem i do tego zydem! Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony [...] 03.11.04, 08:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca [...] IP: 156.17.44.* 03.11.04, 08:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony [...] 03.11.04, 09:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca [...] IP: 156.17.44.* 03.11.04, 09:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony [...] 03.11.04, 09:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca [...] IP: 156.17.44.* 03.11.04, 09:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony [...] 03.11.04, 09:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca [...] IP: 156.17.44.* 03.11.04, 09:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 [...] 03.11.04, 09:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca [...] IP: 156.17.44.* 03.11.04, 09:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g [...] IP: 212.14.0.* 03.11.04, 08:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca [...] IP: 156.17.44.* 03.11.04, 08:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g [...] IP: 212.14.0.* 03.11.04, 09:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca [...] IP: 156.17.44.* 03.11.04, 09:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g [...] IP: 212.14.0.* 03.11.04, 09:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca [...] IP: 156.17.44.* 03.11.04, 09:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Fajny dialog:-))))) IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 03.11.04, 15:21 I czego dowiedzieliście się?:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Fajny dialog:-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 17:49 oooooooooo jak za dawnych czasów, mięso rzucili na półki ;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Do: poprioniony, jumar 1 i gościa :g IP: 156.17.44.* 03.11.04, 09:52 Już był dzwonek na przerwę??? Idzcie się wybiegać na korytarz i przyjdzcie na następnej lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Do: niedopieszczonej Pytającej 03.11.04, 10:10 Dlaczego zakładasz bzdurne wątki na FM. Znajdź sobie realnego chłopa, a o opinie nt. chłopów pytaj tobie podobne, zakomplesione stwory piszące na F Kobieta! Jeśli chcesz tu pisać, to pisz coś z sensem. W dyskusjach też mogłabyś wykazać się nieco większym IQ - chociaż w granicach 0,7:( BTW, nie jestem szowinistyczną męską świnią - lubię kobiety, ale mądre [a takie też są] Odpowiedz Link Zgłoś
george.sand Re: Mami synek 03.11.04, 10:12 masakra, taki facet moze byc moim znajomym, kolega, ale niczym wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca DO TEGO PALANTA PARANORMALNEGO IP: 156.17.44.* 03.11.04, 11:20 Odwal się koleś, nie Ciebie pytam o zdanie tylko normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny ODPOWIEDŹ PALANTA PARANORMALNEGO 03.11.04, 15:03 Gość portalu: pytająca napisał(a): > Odwal się koleś, nie Ciebie pytam o zdanie tylko normalnych ludzi. Dziękuję za potwierdzenie mojej opinii o tobie. Dowcipna to też nie jesteś:( Agresja to dominująca cecha zakomleksionych ludzików/czek:( Proszę przyjąć wyrazy współczucia Palant Paranormalny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby Łysy Kark Re: ODPOWIEDŹ PALANTA PARANORMALNEGO IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.11.04, 15:21 Paranormalny całkowicie cię popieram. Znowu na tym forum kolejna ,,niedotarta'' kobietka ze swoimi bzdurnymi pytaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: A, co jesteś maminsynkiem?:-)))) IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 03.11.04, 15:28 Gość portalu: Gruby Łysy Kark napisał(a): > Paranormalny całkowicie cię popieram. Znowu na tym forum kolejna ,,niedotarta'' > > kobietka ze swoimi bzdurnymi pytaniami. Gdyby było inaczej nie pultalibyście się tak:-))))) A, myminsynkiem jest chłopczyk, który nie dorósł i cały czas trzyma się spódnicy mamusi. Robi wszystko, o co ona poprosi. W każdym ABSie tkwi maminsynek. Na pozór taki męski, a jak mama krzyknie to staje na baczność. Autorka trochę nierozważnie tutaj zadała takie pytanie, bo wiadomo było, że wywoła wiele sprzeciwu z męskiej strony. Szczególnie maminsynków. Prawda kole w oczy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby Łysy Kark Re: A, co jesteś maminsynkiem?:-)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.11.04, 15:49 Z przyczyn wyzszych nie jestem maminsynkiem, więc mnie prawda w oczy nie kole. A Ciebie Asik może coś zakoleć ponizej krzyża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: A, co jesteś maminsynkiem?:-)))) IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 03.11.04, 17:52 Gość portalu: Gruby Łysy Kark napisał(a): > Z przyczyn wyzszych nie jestem maminsynkiem, więc mnie prawda w oczy nie kole. > A Ciebie Asik może coś zakoleć ponizej krzyża. Taki grubiański jesteś:-) A, skąd te nerwy, przecież nic Cię nie kole?:-) Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: A, co jesteś maminsynkiem?:-)))) 03.11.04, 15:50 Gość portalu: Asik napisał(a): > Gdyby było inaczej nie pultalibyście się tak:-))))) Ten wątek przelał mi..... i tylko dlatego zareagowałem. > A, myminsynkiem jest chłopczyk, który nie dorósł i cały czas trzyma się > spódnicy mamusi. Robi wszystko, o co ona poprosi. Tu się Asiczko absolutnie zgadzam. Dodam jeszcze, że zawsze potrzebuje akceptacji mamusi na wszystko co zamierza uczynić:( Dlatego mamuśki nie bądźcie nadopiekuńcze i nie naśladujcie śledczych (wszystko muszą wiedzieć). Chłop MUSI mieć własne zdanie i poczucie odpowiedzialności za czyny. ... bo wiadomo było, że wywoła wiele sprzeciwu z męskiej strony. Szczególnie maminsynków. Prawda kole w oczy:-) Absolutnie błędny wniosek! ....> Autorka trochę nierozważnie tutaj zadała takie pytanie.... I znowu masz rację! W miarę inteligentna kobieta takie pytania zadałaby na F Psychologia/Kobieta. Nachalne wpychanie się na FM nie świadczy dobrze o wpychającej się:( Całe szczęście, że są też inne kobiety zakładające ciekawe wątki, np. "Wątek nastrojowy" jest po prostu sympatyczny. Na koniec odpowiem na pytanie zawarte w temacie: nie jestem maminsynkiem [może poświadczyć moja żona i koledzy], mój syn też takim nie jest [może to poświadczyć jego dziewczyna]:))) Na tym kończę swój występ w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re:Dziękuję za fajną wypowiedź:-) IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 03.11.04, 17:50 Miłego wieczoru w gronie rodzinnym życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_t Re: A, co jesteś maminsynkiem?:-)))) 04.11.04, 00:28 Wiem, że powtarzam się, ale ta dziewczyna naprawdę myśli jakimiś innymi kategoriami niż ja i chociaż staram się okrutnie nie jestem w stanie się zdobyć na nic poza litością... Pozdrawiam Paranormalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: A, co jesteś maminsynkiem?:-)))) IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 04.11.04, 09:22 tamara_t napisała: > Wiem, że powtarzam się, ale ta dziewczyna naprawdę myśli jakimiś innymi > kategoriami niż ja i chociaż staram się okrutnie nie jestem w stanie się zdobyć > na nic poza litością... > > Pozdrawiam Paranormalny :) Biedna jesteś Tamarko, jeśli masz takie problemy. Jeśli ktoś innymi kategoriami myśli niż Ty, to może znaczyć, że Twoje mogę być złe. Ile jest ludzi na świecie, którzy myślą innymi kategoriami. W Twoim otoczeniu może każdy inaczej myśli niż Ty. A, przynajmniej większość osób. To jest normalne, bo każdy jest inny i ma inne doświadczenia. Biedna jesteś i zagubiona, jeśli myślisz, że ludzie myślą tak, jak Ty. Widzę z tego, co tutaj napisałaś, że nie umiesz zaakceptować tego, że ktoś myśli inaczej niż Ty. Taka osoba dla Ciebie staje sią wrogiem. Szczególnie, jeśli otwarcie głosi coś innego niż Ty:-) Strach spotkać Cię w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: Mami synek 03.11.04, 17:35 Musiala tu byc niezla dyskusja.. wchodze na watek, a on wykropkowany.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Mami synek IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 03.11.04, 17:53 Ostro było:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajka Re: Mami synek IP: *.mapster / *.mapster-net.com.pl 03.11.04, 18:09 to jest cos okropnego. zazwyczaj mamusi udaje się zwalczyc dziewczyne i dalej ma syneczka dla siebie. a dziewczyna oczywiście jest najgorsza..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Mami synek IP: 156.17.44.* 04.11.04, 08:43 Ciekawa jestem dlaczego to akurat głównie faceci mieli tutaj jakiś duży problem. CZyżby to była prawda której do siebie nie dopuszczają? A może mamusie im tak kazały :-)))))))))))) Ha Ha Ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: Mami synek IP: 156.17.44.* 04.11.04, 09:06 W końcu ktoś normalny Odpowiedz Link Zgłoś