gomory 17.11.04, 10:46 - Kiedy kobiety będą naprawdę równe mężczyznom? - Dopiero wtedy, gdy idąc ulicą, grube i kompletnie łyse, będą myśleć sobie: "Uch... Wyglądam tak super, że każdy facet chciałby mnie przelecieć." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 10:54 w koncu coś ciekawego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:06 a przy tej mysli, żeby tak miały usmiech z brakujacą jedynką ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 11:12 i popairdywały sobie przy tym radośnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dowcipas Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 17.11.04, 11:15 stworzyl pan Bog niebo, ziemie i zwierzeta i zbaczyl ze jest to piekne Stworzy Mezczyzne obejrzal i stwierdzil ze jest doskonaly. Pozniej wzial jego zebro, stworzyl kobiete, obejrzal z kazdej strony i powiedzial "no tak , hmmm... bedziesz musiala sie cale zycie malowac" Odpowiedz Link Zgłoś
hiszi Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 11:30 Gość portalu: dowcipas napisał(a): > stworzyl pan Bog niebo, ziemie i zwierzeta i zbaczyl ze jest to piekne > Stworzy Mezczyzne obejrzal i stwierdzil ze jest doskonaly. > Pozniej wzial jego zebro, stworzyl kobiete, obejrzal z kazdej strony i powiedzi > al > "no tak , hmmm... bedziesz musiala sie cale zycie malowac" Tak, nie da się ukryć, że mężczyzna jest prototypem - kobieta, to już model ulepszony:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_name Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:49 Gość portalu: dowcipas napisał(a): > stworzyl pan Bog niebo, ziemie i zwierzeta i zbaczyl ze jest to piekne > Stworzy Mezczyzne obejrzal i stwierdzil ze jest doskonaly. > Pozniej wzial jego zebro, stworzyl kobiete, obejrzal z kazdej strony i powiedzi > al > "no tak , hmmm... bedziesz musiala sie cale zycie malowac" Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny? - Stać mnie na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 11:23 - czemu kobiety tak często się myją i perfumują? - bo są brudne i śmierdzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:32 Co to jest mężczyzna? Jest to sztuczny organ podtrzymujący zycie penisa:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:34 chooligan napisał: > - czemu kobiety tak często się myją i perfumują? > - bo są brudne i śmierdzą Facet otwiera buzię i mówi cześć. Kobieta na to - pierdłeś! Ps. Może powinien zainwestować w TIK TAKI, bo mu jeeeeeeeeeeeedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka a ja nie rozumiem tego dowciapu :)) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 17.11.04, 11:36 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dowcipas2 Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 17.11.04, 11:39 szedl Adam przez Raj, potknal sie o kamien, wypadlo mu zebro, krzyknal "o Qrwa" A slowo cialem sie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacha Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:44 E tam, moim zdaniem lepiej się dobrze puścić niż słabo trzymać:) A to Qrwa męska, czy damska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiat lotosu Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:47 Dlaczego mężczyzna ma dziurkę na końcu penisa? - Żeby tlen miał którędy dotrzeć do mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 12:44 do jakiego mózgu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 12:54 totempotem napisała: > do jakiego mózgu ???? do tego ktory pozwoli zrozumiec nie specjalnie subtelny ( ALE TO FORUM MESKIE WIEC PANIE SA TU NA SWOJA ODPOWIEDZIALNOSC) dowcip o Adamie. Drogie panie, jak sie jest u kogos w "gosci" to nie przestawia mu sie wszystkich kwiatkow na parapecie i nie segreguje skarpet w szufladzie bo "tak bedzie lepiej". Zwrocie na to uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 13:02 hehe, zarciki dobre:))) jszafranski, gdzie ty masz napisane, ze to jest forum dla mezczyzn??? i ze my tu goscinnie tylko mozemy byc?? mi sie zawsze wydawalo ze to forum o mezczyznach i o meskich tematach, a nie DLA:)) pozdrowionka Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 18:25 ale słuchaj ...jak sobie posegregujesz skarpetki to ci wygodniej będzie...zobacz te z napisem boss niebieskie mieszają Ci się z tymi granatowymi z napisem "ala ola ela", te czarne z dziurą na palcu są dwie lewe...no jak można chodzić w dwóch lewych skarpetkach...przez tą dziurę najmniejszy michałek Ci wystaje :) a kwiatki !!!... trzeba je trochę oskubać bo przyschły, ten kaktus też wydaję się zasuszony jak śliwka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski IP: *.toya.net.pl 17.11.04, 14:21 -Skąd się wzięła kobieca intuicja? -Z milionów lat niemyślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka:) Tajemnica stworzenia mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:36 Pewnego dnia w rajskim ogrodzie, Ewa zwróciła się do Boga: - Mam problem. - O co chodzi Ewo? - Ja wiem że dzięki Tobie istnieję i mam ten przepiękny ogród, wszystkie zwierzęta, tego zabawnego węża, ale ja po prostu nie jestem szczęśliwa. - Dlaczego Ewo? - Jestem samotna i mam już dość jabłek. - Aha Ewo, w takim wypadku stworzę ci mężczyznę. - Co to jest "mężczyzna"? - Mężczyzna będzie wadliwym stworzeniem, mającym wiele złych cech; niezdolny do słuchania i empatii, za to z przerośniętym ego. Agresywny i próżny, będzie kłamał, oszukiwał, tak czy inaczej będziesz miała z nim ciężkie życie. Ale... będzie większy, szybszy i silniejszy, dobry do walki i polowania. Będzie wyglądał głupio, kiedy się pobudzi, ale odtąd nie będziesz narzekać. Stworzę go w taki sposób aby dostarczał Ci fizycznej satysfakcji. Trochę jak dziecko: będzie zabawiał się kopaniem piłki. Będzie nierozsądny i niezbyt sprytny, więc będzie również potrzebował twojej rady aby nie wyjść na głupka. - Brzmi wspaniale - powiedziała Ewa z ironicznym uśmiechem - ale w czym tkwi pułapka? - Hm... możesz go mieć pod pewnym warunkiem. - Jakim? - Będzie on dumny, arogancki, egocentryczny, więc musisz wmówić mu, że został stworzony pierwszy. Pamiętaj, to nasz sekret... Tak między nami kobietami... Odpowiedz Link Zgłoś
czasem_bywam_aniolem Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 14:34 Jak nazwano by kobietę pracującą tyle, co mężczyzna? Leniwa suka. Jak kobieta może się przekonać, czym jest życie bez mężczyzny? Wychodząc za mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
czasem_bywam_aniolem Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 14:35 Co to oznacza, gdy jesteś w domu a mężczyzna okazuje Ci zainteresowanie i sympatię? - Jesteś w gościach... Skąd wiadomo, że facet powie zaraz coś interesującego? Zaczyna od: “Moja żona mówi...” Dlaczego mężczyzna jest jak dyplom magisterski? Tracisz mnóstwo czasu żeby go zdobyć, a potem okazuje się, że do niczego nie jest ci potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
czasem_bywam_aniolem Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 14:44 Mąż zwraca się do żony : -To nie do wiary , jaki ten nasz syn jest głupi! -No widzisz! Nareszcie masz dowód że to twoje dziecko . Mąż do żony: - Może wypróbujemy dziś wieczorem odwrotną pozycję? - Z przyjemnością. Ty stań przy zlewie, a ja usiądę w fotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 17.11.04, 17:52 czy się rożni mężczyzna od wibratora? Wibrator nie ma tylko funkcji koszenia trawnika....;) Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 18:27 w fotelu usiędzie co by skarpetki cerować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:21 Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 20:29 hehe... zaczeło sie od pieszczenia uszka, a skończyło na kopaniu leżącego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 21:01 Przechodzi ślepy marynarz obok sklepu rybnego i mówi : "cześć dziewczynki !!" :P Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 21:12 i musiałes sie akurat pode mnie podłączyć ;) ja znam inna wersje tegoż... "sa dwie rzczeczy które smierdza jak ryba... jedna z nich jest ryba"... znów jestem obrzydliwa <fuj> Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 21:22 buru :* <hehehe> i co panie na to ?? drugą jest zapewne mężczyzna po pracy , nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: Dowcip Venusjansko - Marsjanski 17.11.04, 21:28 o skunksie jeszcze znam... i o małzy... hehe a to zależy gdzie i w jaki sposób pracuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Z cyklu marynarskie.... 17.11.04, 21:21 Na pokładzie statku stoi kapitan i pali fajke.Podchodzi do niego majtek i pyta: -"Kapitanie,co palicie?" -Włosy z cipki pale...odpowiada kapitan. Na drugi dzień sytuacja sie powtarza,na trzeci i czwarty również. Piatego dnia kapitan wychodzi na pokład i widzi,że na dziobie stoi majtek i cos tam sobie przypala.Podchodzi do niego i pyta: -"Majtku,co palicie?" -Włosy z Cipki pale-odpowiada majtek. Majtek jak to majtek chcąc sie przypodobac kapitanowi daje mu pociagnać i wtem kapitan krztusi się i dusi,mówiąc do majtka: -"Ehhh majtek,majtek....za blisko dupy rwiecie!!!" :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś