puls 06.07.06, 23:27 www.nakedterror.net/galleries/displayimage.php?album=5&pos=8 To ci " niewinni" co tylko pokoju arabskiego oczywiscie chca . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaki a dziękujemy-nie potrzeba 06.07.06, 23:36 www.badmovieplanet.com/3btheater/k/k-images/killdozer/killdozer1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
puls a dziękujemy-nie potrzeba dzieci wyslemy z bomba 06.07.06, 23:45 www.nakedterror.net/galleries/displayimage.php?album=5&pos=35 a stare arabstwo chowa sie i dzieci wysyla z bombami i granatami , islamska moralnosc Odpowiedz Link Zgłoś
aaki wasze metody sa znane i wypróbowane 06.07.06, 23:48 juz kilkadziesiąt lat temu www.repubblica.it/2003/e/gallerie/esteri/palestptr/ansa47990592204195629_big.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dupiasty_krystek Re: wasze metody sa znane i wypróbowane 06.07.06, 23:49 gdzie masz bude z kebabami islamski ciulu? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki :-) 06.07.06, 23:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=44817241&a=44818635 ciul to twój ojciec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Pozdrowienia z Gazy 06.07.06, 23:52 myśle ze ciul to twój ojciec. www.tim-morris.com/images/funny/pictures/homer_kiss_my_ass-t.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Pozdrowienia z Gazy aaka ty masz kalacha 07.07.06, 00:07 czy wolisz bombe w plecaku jak ci islamisci co Londyn wysadzali? Nie badz skromny , pochwal sie . Odpowiedz Link Zgłoś
br311 Re: Pozdrowienia z Gazy aaka ty masz kalacha 07.07.06, 00:10 Islamisci wysadzili londyn razem ze swietnym mikolajem przy pomocy ufoludkow ku chwale Israela. puls napisał: > czy wolisz bombe w plecaku jak ci islamisci co Londyn wysadzali? > > Nie badz skromny , pochwal sie . Odpowiedz Link Zgłoś
aaki widze,ze masz dyzur dziś? no to pchaj dalej.... 07.07.06, 00:11 www.sevcikphoto.com/images/thumbnails/s_scarabeus.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
puls Islam w ataku Europa oblezona 07.07.06, 00:12 pl.danielpipes.org/article/3065 Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Pozdrowienia z Gazu 08.07.06, 23:47 Nie wiem czy z gazu mozna jeszcze pozdrowienia posylac?! No a zdjecia?! Jezeli Palestynczycy mieli tyle broni co na tych zdjeciach to z pewnoscia izraelis nie chodziloby po Gazie z taka buta.A te mundurki to szkolne? Bo o ile wiem Palestynczycy armii nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Pozdrowienia z Gazu 08.07.06, 23:58 grzegorz1948 napisał: > Nie wiem czy z gazu mozna jeszcze pozdrowienia posylac?! > No a zdjecia?! Jezeli Palestynczycy mieli tyle broni co na tych zdjeciach to z > pewnoscia izraelis nie chodziloby po Gazie z taka buta.A te mundurki to szkolne > ? > Bo o ile wiem Palestynczycy armii nie mieli. to goowno wiesz . Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Pozdrowienia z Gazu 09.07.06, 00:10 Dziekuje za ekspertyze!Co prawda na wysokim poziomie intelektualnym ale z pelna wiedza na waszym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
puls aaka a rodzinke juz sciagnales czy sa dopiero w d 08.07.06, 23:59 drodze kebabiarzu ? www.jihadwatch.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
aaki znowu dyżur myckarz? 09.07.06, 00:09 podziwiam twoją owocną pracę- efekty imponujące muszę przyznać.... www.alias-wavefront.com/Data/Download/shit.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Pozdrowienia z Gazy 09.07.06, 09:07 puls, Ciekaw jestem jak Ty wygladalbys na fotografii zrobionej w momencie kiedy dowiedziales sie, ze Twoje dziecko wlasnie umarlo. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: ? 09.07.06, 09:33 aaki napisała: "umarło? -to jakiś "poprawny politycznie" eufemizm" NIe czepiaj sie gdzie nie ma potrzeby. Dziecko moglo byc postrzelone, potrzasniete, miec atak serca samo z siebie. Slowo "umarlo" dotyczy konsekwencji takich wydarzen. To nie eufemizm. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki owszem 09.07.06, 09:36 mogło teoretycznie zostac potrząsnięte lub nawet miec atak serca-hahaha ale praktycznie zostało jednak rozwalone przez izraelski pocisk Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: Pozdrowienia z Gazy 09.07.06, 09:23 ghotir napisał: > puls, > Ciekaw jestem jak Ty wygladalbys na fotografii zrobionej w momencie kiedy > dowiedziales sie, ze Twoje dziecko wlasnie umarlo. Ja ci odpowiem , to zdj zrobiono w czasie codziennych demonstracji nienawisci , a dzieci gina tam codziennie z powodu niesamowitej ilosci broni i amunicji WYPADKOW przy ich majstrowaniu , min , granatow i codzienniego strzelania arabow czy to na vivat , czy to zalatwiania porachonkow sasiedzkich i klanowych , czy to atakowania Izraelczykow ktorzy WYCOFALI sie z Gazy zeby odseparowac sie od tych dzikusow. Dlaczego po wycofaniu sie Izraela z Gazy ,palestynscy terrorysci ostrzeliwuja rakietami miasta izraelskie ? Morduja zolnierzy i porywaja i morduja ludzi !!!!! Nawet arabowie maja ich dosc ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=44913378 Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Pozdrowienia z Gazy 09.07.06, 09:28 hahaha. w izraelu wybachały nie bomby tylko tylko niezabezpieczone granaty noszone przez żołnierzy idf. to nie kassamy lądują w siderot tylko niecelne pociski wystrzeliwane przez zydów.żolnierz zginął od ostrzału swoich kolegów hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Pozdrowienia z Gazy 09.07.06, 09:29 lechu1 napisała: "atakowania Izraelczykow ktorzy WYCOFALI sie z Gazy zeby odseparowac sie od tych dzikusow." Wez kilka baaardzo glebokich oddechow zanim znowu napiszesz cos o "dzikusach". Na razie wiemy, ze zdehumanizowalas Palestynczykow i ze nie obchodzi Cie smierc palestynskich dzieci. Mozliwe, ze po wzieciu gleeeeebokiego oddechu dotrze do Ciebie, ze to nie jest moralnie wlasciwa pozycja. Odpowiedz Link Zgłoś