derduch 18.11.04, 14:59 Żona, dziecko, dobry samochód, przyzwoita chałupa, własny interes i doskonałe zarobki, a i czasu też mi nie brakuje. Tylko co z tego? Mam wrażenie że coś mi ucieka, że to nie oto w życiu chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hal9000 Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 15:09 derduch napisał: > Żona, dziecko, dobry samochód, przyzwoita chałupa, własny interes i doskonałe > zarobki, a i czasu też mi nie brakuje. > Tylko co z tego? > Mam wrażenie że coś mi ucieka, że to nie oto w życiu chodzi... Cieszyć. Pomyśl, że mógłbyś kończyć np. 50 lat. Wszystko przed tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.4kroki.pl 22.11.04, 18:46 Chłopie a ja jestem po 50 i czuje się wspaniale i delektuje zyciem.Nie mam czasu ile lat kończę bo to nie jest ważne.Ważny jest duch!!!Jak tak będziesz myślał to zawsze będziesz niezadowolony i ciągle wspominał minione lata.Tak,tak!!! Za 10 lat wspomnisz jak to było cudownie mając 33 lata.Nie bądż piernik!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadransik Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:56 Ja mam 54 lata cięzki wypadek i nie żałuję najwazniejsza jest wiara i rodzina poczucie chumoru i naprawdę jest z czego się cieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.adsl.xs4all.nl 23.11.04, 11:00 wydaje mi sie ze sie nudzisz! nie masz problemow wiec je sam stwarzasz. ludzie w wieku 33lat moga byc juz po pogrzebie ukochanego partnera tak jak w moim przypadku. nie lubie takich ludzi jak ty. za kazda cene zwrocenie na siebie uwagi....ktora nie jest niczego warta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:18 baby odpowiedniej Ci brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 15:24 Raczej nie to niestety :-) A szkoda bo kobiete wymienić to nie problem, czas zatrzymać natomiast nie jest łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 18.11.04, 15:33 kobiete wymienic to nie problem, powiadasz... ekhm, no to wszystko przede mna ;) pewnie, ze sie cieszyc! zobacz, ile osiagnales, a masz d o p i e ro 33 lata! Derduch, jesli osiagnales stabilizacje i masz dobre zaplecze, czyt. doskonale zarobki ;), to coz stoi na przeszkodzie, aby realizowac swoje marzenia? trzeba sie cieszyc chwila! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 15:45 Gość portalu: katinka napisał(a): > kobiete wymienic to nie problem, powiadasz... ekhm, no to wszystko przede mna ; Teoretycznie oczywiście :-) Po prawdzie to rozstać się ze swoja zona po 9 latach małżeństwa a (uwaga!) 16-tu znajomosci łatwo by nie było. Ciesze się oczywiście ze coś niecoś udało mi sie w życiu osiągnąć, mam jednak wrażenie że zatracamy się w swojej codzienności, że coś przechodzi obok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 18.11.04, 15:53 jesli cos przechodzi obok, to trzeba to zlapac :) moze podroz z ukochana w ciekawy zakatek swiata? albo gleboko skrywana pasja, marzenie - masz troszke czasu, wiec sprobuj tego, czego jeszcze nigdy nie robiles. czasami "cos" przychodzi przypadkiem, moze pozwol, aby przypadek mial szanse sie ujawnic - zmien na przyklad rozklad swojego dnia :) albo kup dzisiaj dobre wino (Gomory zachecal do mlodego francuskiego) i w ramach toastu wypij za odrobine szalenstwa w swoim zyciu. wszystko jeszcze przed Toba, Derduch :) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 16:06 Gość portalu: katinka napisał(a): > jesli cos przechodzi obok, to trzeba to zlapac :) moze podroz z ukochana w > ciekawy zakatek swiata? Już Ty mnie lepiej z tym nie prowokuj :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 18.11.04, 16:29 z tego wszystkiego weszlam sobie na ziemni cos tam cos tam... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plisken Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.rop / 212.69.65.* 23.11.04, 08:10 Idź do psychologa. Masz k... problem nie lada! Odpowiedz Link Zgłoś
daimona to może zaplanujesz na ten rok coś o czym marzyłeś 18.11.04, 17:30 ale takiego z młodzieńczych marzeń ;) U mnie to było np.: wyjazd na Syberię, a wcześniej - na Islandię (i jeszcze takich planów trochę mam). Co prawda nie mam jeszcze 33 lat, ale też stweirdzałam, że stabilizacja to nie wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: to może zaplanujesz na ten rok coś o czym mar 18.11.04, 17:49 Następna mnie prowokuje z tymi podróżami :P Byłem juz w tym roku cztery razy, z czego dwa w Afryce, nie wyjadę piąty bo żona mnie zap... opierdzieli ;-) A tak na marginesie to teraz są takie fajne oferty last minute że aż żal... Chyba się napije zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
daimona hehe :) 19.11.04, 14:44 To może kopanie ogródka, skoro podróży masz w bród? ;-) Na zdrowie! %%% ;) Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 22.11.04, 20:03 może musisz wyruszyć w poszukiwaniu swojej Własnej Legendy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EVE Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.ny325.east.verizon.net 23.11.04, 00:51 W sumie spelniles sie.Zdobyles duzo dla siebie ,rodziny.Sprobuj zrobic cos teraz dla innych ,tak z wlasnej woli.Moze to byc pomoc komus ,dziecku bez rodzicow,choremu,rodzinie bezrobotnych,cos w tym stylu.Uzupelnisz sensownie swoj sukces zyciowy,no i moze to spowoduje ,ze bedzie sens w dalszym dzialaniu.Serdecznie pozdrawiam i ciesz sie ,ze masz 33 lata.Mam ten sam problem tylko lat wiecej bo 50. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.acn.waw.pl 23.11.04, 10:59 Mam 29 lat, mieszkam z rodzicami, nie skonczylem jeszcze studiow, nie mam dziewczyny, pracy zarobkowej, samochodu i mieszkania...i mam podobne mysli, co Ty na to? pozdrawiam, happy birthday 2 u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pip Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: 213.17.225.* 23.11.04, 07:46 Ale ten link w twojej stopce to fantastyczny, pokazuje raczej ze jeszcze dlugo nie bedziesz mial 33 lat i tego wszystkiego co napisales ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: 155.57.160.* 23.11.04, 08:03 no ta jak ci tak wszystko gladko idzie to o czym tu pieprzysz! a zatrzymywaniem czasu lepiej sie nie zajmuj bo ci go braknie na inne rzeczy ... filozof grecki sie znalazl ... zeby inni tylko takie mieli problemy ... to by z pewnoscia nie irytowali glupimi rozterkami na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 15:37 ciesz sie życiem i zyj tak abyś np w 50-te urodziny mógł spojrzeć na siebie w lustro i powiedzieć "przeżyłem piędziesiątke nie będąc sku..s..em":))) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 15:47 samowolny napisał: > ciesz sie życiem i zyj tak abyś np w 50-te urodziny mógł spojrzeć na siebie w > lustro i powiedzieć "przeżyłem piędziesiątke nie będąc sku..s..em":))) Brawo, świetnie powiedziane! Dzięki za rade, bede starał się stosować. Załapałeś się niniejszym na listę tych których zdrowie dzisiaj wypije :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 15:50 a tak przy okazji..wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.rybnet.pl 23.11.04, 10:42 Ja mam 28 , żona dziecko , własny interes , zobaczyłem już kawałek świata ale , czuję dokładnie to samo co ty!!!!!!!!! Coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rafi-de-ruf Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 15:53 Co wy z tymi latami. Gdzie jest problem. Cos się kończy a coś zaczyna. Nigdy nie myślę co powinienem był zrobić w przeszłości tylko zajmuje się tym co przede mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 18.11.04, 15:59 Rafi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Ciesz sie zes dozyla do tego wieku i IP: *.mad.east.verizon.net 18.11.04, 15:48 rozkoszuj sie kazdym kolejnym dniem. Jak ci sie nudzi to tylko twoja wina bo w zyciu jest tyle do zrobienia, doswiadczenia, zobaczenia, poznania ,itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Oczywiscie dozyl a nie dozyla:-) SORRRRRRRY IP: *.mad.east.verizon.net 18.11.04, 15:58 Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 17:33 derduch napisał: > Żona, dziecko, dobry samochód, przyzwoita chałupa, własny interes i doskonałe > zarobki, a i czasu też mi nie brakuje. > Tylko co z tego? > Mam wrażenie że coś mi ucieka, że to nie oto w życiu chodzi... > przybij się do krzyża twoje 33 lata zaczną nabierać sensu na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 17:45 100krotki napisała: > przybij się do krzyża > twoje 33 lata zaczną nabierać sensu na przyszłość No nie ma jak to kogoś podbudowac :-) A zresztą to niewykonalne, jak sobie przybić tą drugą ręke??? Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 20:39 derduch napisał: > 100krotki napisała: > > > przybij się do krzyża > > twoje 33 lata zaczną nabierać sensu na przyszłość > > No nie ma jak to kogoś podbudowac :-) > A zresztą to niewykonalne, jak sobie przybić tą drugą ręke??? > jak to facet ja o poświęceniu a on praktyczny bo młotek też kosztuje że o odpowiednim M gwoźżdzia nie wspomnę, bo co to baba na M gwoździ ma się znać ona ma być do innych celów na przykład M jak Mi w kotlecie z odpowiednim kartoflem i burakiem na talerzu Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 21:01 Nie jadam kotletów praktycznie, a ziemniaków to juz wcale :-))) Ale trafiasz na listę: Twoje zdrówko właśnie będe pił. Nemiroff honey pepper jest jak zycie, i pikantne i słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 21:09 derduch napisał: > Ale trafiasz na listę: a czy dowiem się za co? chciałabym się podszkolić, aby z listy nie spaść ogony mnie nie interesują nawet na liście klasy lux Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 21:15 Za humor odpowiedni i całokształt No to na druga nóżke... chluup Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: no to chluup w ten piękny cud****natur_alnie 18.11.04, 21:52 derduch napisał: > Za humor odpowiedni i całokształt > > No to na druga nóżke... chluup > Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 22.11.04, 20:04 nogą tylko najpierw poćwicz robienie szpagatów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rostan Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.crowley.pl 23.11.04, 10:11 Pytanie, które stawiasz nie jest odosobnione. Wspomnę tylko, że pisał już o tym Sören Kierkegaard, z którym trudno się nie zgodzić. Zatem masz trzy wyjścia: 1. Postępować tak jak dotycjczas tzn.żyć wg zasady przyjemności (dobre to co jest przyjemne, złe to co przynosi doznania nieprzyjemne). Celem jest zaspokojenie pożądań. Główne niebezpieczeństwa: pustka, rozczarowanie, samotność. 2. A może wybrać tzw. drogę etyczną. Podstawowym rozróżnieniem jest rozróżnienie na dobro i zło. Człowiek jest etyczny nie dlatego, że żyje zgodnie z zasadami jakiejś etyki, lecz dlatego, że żyjąc bierze pod uwagę dobro i zło. Człowiek realizujący tego typu zasadę musi w końcu spytać czym one są właściwie uzasadnione, a jeżeli nie znajdzie odpowiedzi jego udziałem również staje się rozpacz. 3. Pozostaje zatem tzw. model religijny. Życzę dobrych wyborów i powodzenia Rostan Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 23.11.04, 10:38 Gość portalu: Rostan napisał(a): > 2. A może wybrać tzw. drogę etyczną. Podstawowym rozróżnieniem jest > rozróżnienie na dobro i zło. Człowiek jest etyczny nie dlatego, że żyje >zgodnie z zasadami jakiejś etyki, lecz dlatego, że żyjąc bierze pod uwagę dobro >i zło. > Człowiek realizujący tego typu zasadę musi w końcu spytać czym one są >właściwie uzasadnione, a jeżeli nie znajdzie odpowiedzi jego udziałem również >staje się rozpacz. Mądrego to i posłuchac przyjemnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 19:14 najlepszego - co najmniej 33 jeszcze :) ja myśle że ty jusz nie masz o co walczyć... ale moze tak nie jest, bo psycholog ze mnie kiepski ;) może zaangazuj sie w politykę w działalnośc społeczną albo zostań trenerem młodzików na pobliskiej wsi (dyscyplina dowolna) takie mysli to najcześciej sie z nadmiaru wolnego czasu biorą, a mi na gwiazdke też :) Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 20:41 burrunduk napisała: > najlepszego - co najmniej 33 jeszcze :) no nie ty chyba faciu liczyć nie potrafisz do 100 i ściemę robisz, że ja też nie potrafię :) Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 22:01 ja jestem baba - to nie musze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 22:12 burrunduk napisała: > ja jestem baba - to nie musze ;) terefere do 100 to przedszkolny unisex zliczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo yo yo Każdy ma czasami takie uczucie jakby IP: 62.233.188.* 18.11.04, 22:31 gdzieś chybcikiem uciekało nasze życie. Czasami mam takie uczucie które mógłbym określić jednym zdaniem "Ku.., co ja tutaj robię?" Nie pocieszę cię może derduch, ale wiedz że nie jesteś sam. Zresztą pewnie dobrze wiesz że o takim uczuciu wiele dobrych książek powstało. Bo tak naprawdę cała wielka proza jest właśnie o tej nieobecności, niewspaniałości zwykłej codziennej chwili. Ja to tak odbieram. Dla mnie niezależnie od tematu każda książka mówi nam: życie jest przeważnie do dupy bo w innym wypadku nie zwróciłbyś uwagę na te żadkie momenty kiedy wszystko śpiewa i gra jak w starym holywoodzkim musicalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo yo yo Jeszcze coś IP: 62.233.188.* 18.11.04, 22:42 żeby nie wyszło tak pesymistycznie bo nie oto mi chodziło doceń to co masz, ciesz się chwilą; zdaj sobie sprawę że jeszcze kilka lat i zacznie się równia pochyła :( [marne pocieszenie, co? ...ale taka jest prawda, po 40 będziesz się z każdym rokiem czuł coraz gorzej i coraz bardziej będziesz zmęczony, ciesz się więc teraz kiedy jeszcze możesz :] i kup sobie ten box-secik(mam nadzieję że nie złamie linka) www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000047EI/qid=1100813768/sr=8-3/ref=sr_8_xs_ap_i3_xgl15/102-0771527-8697720?v=glance&s=music&n=507846 Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Jeszcze coś 18.11.04, 23:00 Mimo wszystko dzięki... Masz jaja człowieku. Pewnie na podobnym wózku jedziemy? Twoje zdrowie!!!!!!!!!!! Szczerze!! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Jeszcze coś 18.11.04, 23:05 A z tym linkiem to trafiłeś w czuły punkt... Jeszcze tylko Yazoo, Kraftwerk i swojska Republika... Auuuuuuuuu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Każdy ma czasami takie uczucie jakby IP: *.mcg.edu 22.11.04, 21:20 broadwayowskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwa Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:39 Ja jutro też mam swoje urodziny, za Twoje pije już dziś. Głowa go góry Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 18.11.04, 23:02 Zabiłas mnie!! Olivia to moja pierwsza miłość!! I to na dodatek niespełniona :-( Napisz skad jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan niektórzy nie mają nic z tego co ty masz IP: 217.11.142.* 18.11.04, 23:19 ani dziecka ani zony ani własnego interesu ani chałupy ani doskonałych zarobków ani nawet żadnych zarobków... Ale masz problem człowieku... niech cie cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: niektórzy nie mają nic z tego co ty masz 18.11.04, 23:34 A nie pomyslałeś że może ze mogą mieć 100 razy lepiej jak ja? Nie mozna wszystkiego na pieprzony szmal przeliczać bo dojdziemy do wariacji!! Posłuchaj, ja nie mam jakiegoś super wykształcenia, tzw. układów też nie posiadam, jestem zwykłym "Kowalskim" który własnym sumptem od dna się odbił, i nic wiecej. Daj Ci Boże zebyś nigdy nie miał takiego durnego uczucia i głupich myśli jak ja. Pozdrawiam, i głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: niektórzy nie mają nic z tego co ty masz 18.11.04, 23:53 derduch napisał: > A nie pomyslałeś że może ze mogą mieć 100 razy lepiej jak ja? > Nie mozna wszystkiego na pieprzony szmal przeliczać bo dojdziemy do wariacji!! > Posłuchaj, ja nie mam jakiegoś super wykształcenia, tzw. układów też nie > posiadam, jestem zwykłym "Kowalskim" który własnym sumptem od dna się odbił, i > nic wiecej. > Daj Ci Boże zebyś nigdy nie miał takiego durnego uczucia i głupich myśli jak ja > . > > Pozdrawiam, i głowa do góry! > Tym bardziej-nie masz powodów do zmartwienia....powinieneś być z siebie dumny....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.04, 08:55 Właśnie takie osoby, którym w życiu udało się osiągnąć tak wiele,najczęściej nie potrafią tego docenić, zastanawiąjąc się czy to jest to o co w życiu chodzi, szukjąc dziury w całym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.toya.net.pl 19.11.04, 09:06 Płacz ze szczęścia. Unikniesz nieporozumień. :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 19.11.04, 09:15 Gość portalu: JohnMalkovitch napisał(a): > Płacz ze szczęścia. > Unikniesz nieporozumień. > :-)))))))))))))))))) a ja wtedy też płakałam...ale nie ze szczęścia, choć powinnam, bo...teraz mam widok na pięknego mężczyznę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.toya.net.pl 19.11.04, 09:19 To tak jak w reklamie nie-pamiętam-czego. Odpuść sobie, facet ma brudne zęby... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 19.11.04, 10:44 Gość portalu: JohnMalkovitch napisał(a): > To tak jak w reklamie nie-pamiętam-czego. > Odpuść sobie, facet ma brudne zęby... > :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ależ ja już dawno go nie tylko...sobie odpuściłam, ale i...spuściłam po nim...to co w WC się spuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 19.11.04, 10:58 Zacznij czytac rozne filozoficzne traktaty. Na poczatek doradzam pisaninki DeMello bo jest mily i latwy w czytaniu :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudlata Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:43 Przeczytaj ksiazke "Dzikie serce. Tesknoty meskiej duszy" John Eldredge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:58 najlepsze życzenia brakuje Tobie miłości wiesz o tym, ona cię odnajdzie tylko daj jej sznasę/ Chcesz być w związku który Cie dusi do końca życia pomyśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 19.11.04, 18:18 POdumac , popłakac i sie cieszyc w takiej kolejnosci :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Kiedyś skończyłam 33 lata. Cieszyć się czy płaka 19.11.04, 18:47 Gość portalu: Zosia napisał(a): > POdumac , popłakac i sie cieszyc w takiej kolejnosci :))))))) i to jest NAJLEPSZA rada na każdy nowy rok :))))) i dzień też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Kiedyś skończyłam 33 lata. Cieszyć się czy p IP: *.toya.net.pl 19.11.04, 18:59 I jeszcze na rodzenie kamieni nerkowych :-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ara Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 19.11.04, 19:01 Chyba za duzo ci sie udalo osiagnac w za krotkim czasie..stad moze pewne znudzenie tym, co juz masz..moze rownolegle do pracy sprobujesz popracowac jakos na rzecz innych, zalozyc jaks fundacje, czy cos takiego,albo zaangazowac sie w nowa dziedzine , w ktorej musialbys zaczynac od zera.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 19:04 jeśli uważasz, że masz za duzo w życiu szczęścia to rozdaj ubogim..... gratulacje z okazji urodzin :) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 19.11.04, 19:59 Dziękuje wszystkim za porady urodzinowe, do sporej części postaram się zastosować Wielkie dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syn_proboszcza Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: 5.5R2D* / *.pg.com 22.11.04, 19:04 sorry ze jaki taki przyziemny, i pragmatyczny, ale zapytam, bo to bardzo duzo o czlowieku mowi. Mowisz ze duzo zarabiasz, ile wiec dla ciebie jest duzo??? chodzi mi o rzad wielkosci. 2tys, 5 tys 20 tys czy 100.....tys miesiecznie? i w jakiej czesci polski opijasz swoje urodziny, wlewajac w siebie strzala za kazdy post na tym forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 22.11.04, 19:40 Zostaje mi na czysto nie mniej niż 12-14 tysięcy miesięcznie, mieszkam w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
odek Zycie jest piekne. 22.11.04, 19:28 Jezeli cos czujesz to tak jest. Pijac zastanow sie co to moze byc. Ja czuje sie szczesliwym czlowiekiem. Popycham piecdziesiatke. Zarabiam srednio. Nie mam zony. Moze to jest sekret:)))? Mam za to przyjaciolke. Nie bede podawal jej wieku poniewaz rzuci sie na mnie grupa ludzi ktorym nie bedzie sie to podobalo. Moze zastanow sie na swoim nastawieniem do zycia. To bardzo wazne. To nas czyni szczesliwymi lub nieszczesliowymi. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Zycie jest piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
chi Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 22.11.04, 19:34 wiem o czy mówisz i wiesz co pamiętaj, że życie jest zbyt krótkie i należy je przeżyć a nie przeczekać. Jeżeli czujesz, że czegoś brakuje to szukaj bardzo mocno bo jak będziesz już u kresu życia to nie darujesz sobie, że nic nie zrobiłeś tylko czekałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: 80.48.247.* 22.11.04, 19:36 moje dziecko ma 4 lata i czasami ten sam problem. dostaje nowa zabawke i nudzi si epo godzinie. na szczescie ma mnie, wiem ze duzo wiecej radosci daje tworzenie niz zwykla konsumpcja.Ucze ja ze wystarczy uwaznie patrzec zeby zobaczyc wiecej niz inni - w sobie tez. moze tak zwyczajnie brakuje Ci wyzwań ? ile mozna być człowiekiem sukcesu ? kiedy ostatnio miałes taki problem że nie spałes w nocy mysląc jak go rozwiązac a potem ten dreszczyk emocji czy sie uda ? Tak swoja drogą, lekkie kopnięcie w tę słodka stabilizacjć dobrze robi-:) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 22.11.04, 19:43 Gość portalu: EWA napisał(a): > moze tak zwyczajnie brakuje Ci wyzwań ? > > ile mozna być człowiekiem sukcesu ? kiedy ostatnio miałes taki problem że nie > spałes w nocy mysląc jak go rozwiązac a potem ten dreszczyk emocji czy sie > uda ? Ja cięgle myslę i spać nie mogę, dzisiaj usnąłem ok. 3 a wstałem po 7-mej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupiterek Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 19:44 Prowokacja, prawda? Ani oryginalna, ani dopracowana. Bardziej sie postaraj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 22.11.04, 19:49 Nie idioto, nie masz racji. Faktycznie miałem w czwartek urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Nie placz ze czas ucieka IP: 67.71.33.* 22.11.04, 19:45 Ja najwiecej plakalam gdy skonczylam 20 lat i poczulam sie strasznie stara i moje najpiekniejsze, jak myslalam, lata mam za soba. BZDURA!!! To byly okropne lata, bylam okropnie zakompleksiona. Gdy skonczylam 33 lata chyba wpadlam w depresje, tez z powodu mojego wieku. Nie moglam wtedy znalezc pracy i myslalam ze juz mnie nikt nie chce. DRUGA BZDURA!!! Nie chieli mnie bo moje kwalifikacje byly nie takie, a poza tym gdyby mnie wtedy gdzies do pracy przyjeli pewnie bym tam do tej pory siedziala. Teraz mam 45 lat i czuje sie wreszcie tak tak powinnam, spelniona, zadowolona z zycia, o niebo madrzejsza. Mam wlasna mala, dobrze prosperujaca firme, udane dzieci, poprawne malzenstwo (choc bywalo roznie), dalej studiuje i mam mnostwo planow na przyszlosc. Zaluje, ze wczesniej nie umialam sie cieszyc zyciem tak jak teraz. Trzeba brac zycie jak leci i cieszyc sie kazdym udanym dniem. I pamietac ze NAJLEPSZE W ZYCIU JESZCZE PRZED NAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studiosa Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:53 ludzie! jesteście puści jak te chipsy z reklamy, puści w środku. w waszym wieku!!!? Co z tego, że jest programowa żona i dziecko (?) i jest co włożyc do garnka. Co z tego, jeśli to jest puste, powierzchowne i typowe dla naszych głupich czasów. Spróbuj wyjść poza ramy poprawności,w których tak ci niewygodnie. Ale brak Ci odwagi, prawda? Odważnie jest tylko z tymi trzema kroplami wody.. Smutno mi się robi kiedy to czytam, tym smutniej, ze nie wiem czy w twoim wieku nie będę miała podobnego poczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syn_proboszcza Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka IP: 5.5R2D* / *.pg.com 22.11.04, 20:04 Fakt, cos tu jest nie tak,znaczy sie z tobą.Na 90% czujesz sie znurzony swoim małżeństwem,jesteś z swoją żoną, bo się przyzwyczaiłes i jest ci wygodnie, napewno daje stabilizacje ale już dawno nie kreci. Na 100% nudzi cię twoje życie...nie mówisz o tym ale pewnie byś się widział teraz w roli Jamesa Bonda, ratującego świat przed doktore NO. Wydaje ci się że daleko zaszłeś i niczego co by mogło cię zaskoczyć już przed tobą nie ma....??? think again, jesteś dobiero na początku drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny podpucha IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.04, 20:08 Jesli to prawda co tu wypisujesz - to jestes beznadziejny, ale sadze bardziej ze to podpucha. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: podpucha 22.11.04, 20:16 Idioto, sam jesteś beznadziejny. A z tymi podpuchami to chyba syndrom giertycha? Nie odpisuj, nie będe widział TROLLich wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: podpucha IP: *.96.108.194.contactel.net 22.11.04, 23:02 to co tutaj odpisałeś na ten post świadczy że jesteś cięzkim palantem,odpisuję z grzeczności chamie jeden !DEBIL !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: podpucha 22.11.04, 23:12 Weź wsadź głowe pod zimną wode, tylko szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
traffika Re: Dzisiaj kończę 33 lata. Cieszyć się czy płaka 22.11.04, 20:11 Derduch, a myślałeś o drugim ( a później trzecim ) dziecku? To jest wyzwanie! Rodzi się jest od ciebie całkowicie zależne, ty je kształtujesz jak plastelinę. Patrzysz jak rośnie i jest w sumie jedyną rzeczą ( a właściwie jedynym kimś) co po tobie zostanie. Myślę że żona cię do tego namawia? Spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś