Gość: ramzes:) IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.01, 13:24 a wiec slowo cialem sie stalo.. od dzis jestem mezaty:)))) noc poslubnej nie bede opisywac... ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: juz po slubie:))) IP: *.cust.poz.supermedia.pl 28.08.01, 13:36 Gratule!!!Zycze spelnienia Waszych marzen i duzo,duzo szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chirek Re: juz po slubie:))) IP: *.telia.com 28.08.01, 14:35 Dadza Ci zaadoptowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acalupac Re: juz po slubie:))) IP: *.toya.net.pl 28.08.01, 15:05 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia LIVE LONG AND PROSPER:))) 28.08.01, 16:31 Jak w temacie + życzenia wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, etc., etc., etc. pzdr, wasia Odpowiedz Link Zgłoś
biszkopcik Re: juz po slubie:))) 28.08.01, 16:32 Gość portalu: ramzes:) napisał(a): > a wiec slowo cialem sie stalo.. > od dzis jestem mezaty:)))) > > noc poslubnej nie bede opisywac... > > ramzes:) Nie rozumiem tzn który jest dziewczynką??? Czy tak na zmienę czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Gratulacje i szczesilwego zycia IP: *.c1.sb4.mcl.starband.net 28.08.01, 16:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzyga Re: juz po slubie:))) IP: 212.180.136.* 28.08.01, 16:45 Kochajcie Się przez tysią lat, albo i więcej Ramzes - nie opisuj - ale powiedz - romantyczna byla to noc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: req Re: juz po slubie:))) IP: *.telia.com 29.08.01, 19:05 gratulacje! czy masz gdzies zamieszczone zdjecia ze slubu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karl gratulacje, ale... IP: 193.0.117.* 29.08.01, 20:16 ... to mimo wszystko jest chore. jak mi ktos udowodni, ze jeden z drugim dochowaja sie potomka, to uznam,ze wszystko gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat25 Re: gratulacje, ale... IP: *.interserwer.pl 30.08.01, 11:06 Gość portalu: Karl napisał(a): > ... to mimo wszystko jest chore. jak mi ktos udowodni, ze jeden z drugim > dochowaja sie potomka, to uznam,ze wszystko gra. Oj tam Karl, nie przesadzaj! Ludzie zenia sie ze soba, bo sie kochaja a nie tylko dla reprodukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
sarastro Re: gratulacje, ale... 31.08.01, 02:05 To są kpiny ze świętej instytucji małżeństwa. Nie gratuluję Ramzesowi, bo nie ma czego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: gratulacje, ale... IP: *.244.209.174.Dial1.Washington2.Level3.net 31.08.01, 02:28 A ja mu gratuluje z calego secra. Kazdy, kto oddaje sie drugiej osobie na cale zycie zaslyguje na szacunek. Orientacja seksualna nie ma tu nic do rzeczy. Dla nas heteroseksulanych noc poslubna Ramzesa nie jest ekscytujaca, ale mam nadzieje, ze dla niego byla cudowna. Niech wzajemna fascynacja nigdy nie mija!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Wszystkiego Najdłuższego IP: *.telenergo.pl 31.08.01, 14:25 w Twoim przypadku i tak było już zmierzone wcześniej :))) Wszak nie brałeś kota w worku. A do wiadomosci niektórych, nie był to sakrament małżeństwa ( hahahaha aż się sam pokłądam ze śmiechu pisząc te słowa :))) tylko zarejestrowanie związku dwóch facetów żyjących juz od jakiegoś czasu ze sobą. I w tym są w lepszej sytuacji ode mnie, że mogą po sobie dziedziczyć, prowadzić wspólne gospodarstwo domowe ( też ładnie brzmi :), być traktowani przez służbę zdrowia jako najbliższa rodzina i pewnie jeszcze wspólnie się opodatkować. A tego w cywilizowanym swiecie XXI wieku nikt nie ma prawa odmawiać dwum osobom mieszkającym i żyjącym ze sobą - to do was przebrzydłe homofoby :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Wszystkiego Najdłuższego IP: *.bund.de 31.08.01, 19:26 na gorze roze, na dole fiolki, kochajcie sie razem, jak dwa aniolki:) he he... camel PS.... kupe szczescia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korsarz Re: juz po slubie:))) IP: 10.30.42.* 29.08.01, 15:50 No to w koncu zonaty czy mezaty bo nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Wszystkiego najlepszego IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 19:31 Niech twoje nowe życie będzie pełne radości z ukochanym. Szkoda że w Polsce nie ma jeszcze takiej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: juz po slubie:))) IP: *.telenergo.pl 04.09.01, 12:26 a tak w ogóle to ciekawe co by Tobie wpisali w starym polskim dowodzie w rubryce "stan cywilny" :) Odpowiedz Link Zgłoś