Gość: desire83 IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 15:08 mam 27 letniego chlopaka, zastanawiam sie czy powiedziec mu o tym fakcie, mam jednak pewne watpliwosci jak na to zareaguje... gdziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba_halford Re: jestem 21 dziewica 25.11.04, 15:10 chcesz to ci gwinta zerwe i niebedziesz sie musiala przed nim krepowac, zdjecie na maila wyslij i rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: jestem 21 dziewica 25.11.04, 17:53 teraz to się nazywa zdjęcie simlocka kubo :] Odpowiedz Link Zgłoś
yzek Re: jestem 21 dziewica 25.11.04, 15:23 > mam jednak pewne watpliwosci jak na to zareaguje... A jakiej konkretnie reakcji się boisz? Y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desire83 Re: jestem 21 dziewica IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 15:26 no nie wiem, moze mu sie wydac dziwne, ze w tym wieku i jeszcze dziewica, pozatym niektorzy sie boja dziewic... sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycho Re: jestem 21 dziewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:41 Że co? Ze niby 21-letnia dziewica to coś nienormalnego? Strach przed dziewicą? Dziewczyno! Skad Ty to bierzesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: jestem 21 dziewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:55 to z kim ty się zadajesz, że na forum pytasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: jestem 21 dziewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:58 a wogóle 21 lat to twoim zdaniem emerycki wiek jak na inisjację? Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: jestem 21 dziewica 25.11.04, 18:03 Smoki się nie boją dziewic :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: jestem 21 dziewica 25.11.04, 18:06 Poza tym nie sądziłem, że w Knurowie są jeszcze jakieś dziewice :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: jestem 21 dziewica 25.11.04, 15:28 A on się okaże 27letnim prawiczkiem. Jaka będzie Twoja reakcja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desire83 Re: jestem 21 dziewica IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 15:30 wiem, ze nie jest prawiczkiem, wiec nie zastanawiam sie nad tym Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: jestem 21 dziewica 25.11.04, 15:31 Tak jak on się nie zastanawia czy Ty jesteś dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desire83 Re: jestem 21 dziewica IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 15:36 moze i sie nie zastanawia, ale nie wie czy jestem czy nie jestem... a ja wiem ze on nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
katia.pl Re: jestem 21 dziewica 25.11.04, 15:38 boisz się jego reakcji, ale czego właściwie się boisz? jak sobie wyobrażasz najgorszą reakcję, i co uważasz za najlepszą reakcję? jak twoim zdaniem powinien się zachować? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: jestem 21 dziewica 25.11.04, 15:44 napeno cie wysmieje i wywali z wyra, tez bym sie obsmial jak panna w tak zaawansowanym wieku by mi to oznajmila, tzn. ze cos z nia nie tak i nikt wczesniej Tego nawet ruszyc nie chcial wiec za jakie grzechy ja mam sie na takie cos porywac i dobry uczynek robic bo jak panna teraz nie to juz moze nigdy. Wywali cie z wyra zaraz po wysmieniu, badz pewna. Nie zabetonowalo ci sie tam przez te 21 lat jeszcze ?. Szkoda mi goscia normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycho Re: jestem 21 dziewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:43 Uwielbiam Twój sarkazm!:-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desire83 Re: jestem 21 dziewica IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 15:44 moze byc tak, ze jak mu powiem, to bedzie pozytywna reakcja, zrozumie i bedzie delikatny, a moze byc tak ze zdziwi sie, i ja to zdziwienie wyczuje, i bedzie mi glupio ze jestem taka niedoswiadczona, a moze byc tak ze nie uwierzy, bo pomysli sobie ze tak tylko mowie... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: jestem 21 dziewica 25.11.04, 15:47 Gość portalu: desire83 napisał(a): > moze byc tak, ze jak mu powiem, to bedzie pozytywna reakcja, zrozumie i bedzie > delikatny, a moze byc tak ze zdziwi sie, i ja to zdziwienie wyczuje, i bedzie > mi glupio ze jestem taka niedoswiadczona, > a moze byc tak ze nie uwierzy, bo pomysli sobie ze tak tylko mowie... u ciebi w knurowie pewnie zapialby cie kazdy, nieprzejmuj sie tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycho Re: jestem 21 dziewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:49 Im więcej czytam, tym bardziej uwielbiam;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
katia.pl Re: jestem 21 dziewica 25.11.04, 16:13 myślę, że jego reakcja w dużej mierze będzie zależała od tego jak mu to powiesz. jeśli na prawdę jest ci głupio z tego powodu i czujesz się źle ze swoim niedoświadczeniem, jednym słowem jest to dla ciebie problem i będziesz mu o tym mówić zażenowana jak o problemie, no to w ogóle zrobi się głupia sytuacja i jemu też pewnie niewojo sie zrobi albo możesz podejść do tego normalnie - bo to jest normalne, zapewniam cię... i jeśli facet też jest normalny to zachowa się w porządku po pierwsze to zastanów się czy chcesz mu o tym powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycho Re: jestem 21 dziewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:47 Pozytywna reakcja: wspaniale, ze ejsteś dziewicą! Bo widzisz, tak się składa, ze uwielbiam rozdziewiczać, więc przyudasz się do kolekcji. Reakcja zdziwiona: Dziewica??? Jeszcze??? W tym wieku??? A to Ty pownie jakaś wsiowa cnotka jesteś, co to nie wiedziała, jak się w życiu urządzić... Rekacja niewierząca: Eeee, bajerujesz mnie... Dziwic już wogóle nie ma. Od dawien dawna dokonuje się defloracji od razu przy urodzeniu, zeby później problemów nie było, więc co za kit mi wciskasz. Nieładnie, kłamczucha z Ciebie. Jak wiec jeszcze moze gosc zareagować? Bo po reakcji go poznasz... Powodzenia w wyznawaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: jestem 21 dziewica 25.11.04, 17:49 Gość portalu: desire83 napisał(a): > mam 27 letniego chlopaka, zastanawiam sie czy powiedziec mu o tym fakcie, mam > jednak pewne watpliwosci jak na to zareaguje... gdziekuje za odpowiedzi ja usłyszałam (ciut młodsza byłam, a chłopak jeszcze bardziej), że on nie chce być pierwszy :) a juz po tym.. czemuś mnie okłamała!!! a ja... baletnicą byłam w maleńkosci :))) albo... on był zdecydowanie za młody choć poziom testosteronu zdecydowanie przewyższał poziom IQ no ale ja młoda byłam a wiadomo młodosć jest durna a baba taka durna pozostaje na zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycho Re: jestem 21 dziewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:51 Aaaa, jeśli zaś rzeczywiscie się tego wstydzisz pzred swoim chłopcem, to mam propozycję: znajdź jakiegoś drogiego (zakłądam, że cena w tej branży oznacza jakosc) defloratora... i po wszystkim. PS. Tylko sztuki kochania kobieta nie uczy się podczas defloracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewien_student Re: jestem 21 dziewica IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 25.11.04, 21:25 martwisz sie na zapas. a niepotrzebnie. fakt dziewictwa nie jest jakims szczegolnym powodem ani do dumy, ani do wstydu. to tylko dwie strony barykady tocza ze soba wojny ideologiczne na przemian gloryfikujac i obrzydzajac kawalek blony. az zenada czasem mnie ogarnia. powiesz mu normalnie, to normalnie zareaguje - zakladam oczywiscie ze facet jest na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka21 Re: jestem 21 dziewica IP: *.devs.futuro.pl 26.11.04, 00:41 Tez mam 21 latek i jestem jeszcze dziewicą.Dziewczyno rozumiem Twoje obawy,ale są bezpodstawne,bo osobiście uwazam,ze jezeli facetowi na Tobie zalezy,to będzie sie cieszyl,a wrecz powinien byc dumny,ze to własnie jego wybrałas!!!:-]Tylko faceci ktorzy chcą sie zabawic,miec panienke na 1 noc zle zareaguja,bo boja sie ze laska potraktuje to zbyt powaznie.Tak wiec,jak ja bede w takiej sytuacji,nawet nie bede sie zastanawiac,po prostu to powiem.Bo czemu mialabys nie mowic!:-] Pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: jestem 21 dziewica IP: 213.192.80.* 26.11.04, 15:49 Sprawisz mu tą wiadomością szczerą radość. Ja zostałbym wbity w dumę, jeśli bym się o takim czymś dowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: jestem 21 dziewica 28.11.04, 12:09 Pamiętam jak mój pierwszy facet cieszył się, że może być pierwszy...byłam w podobnym wieku i wcale nie był zdziwiony, zszokowany...po prostu był szczęśliwy, że on pierwszy mnie może wprowadzić w ten świat :)) Nie martw się na zapas, jak Cię kocha to jego reakcja może być tylko pozytywna :) Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: jestem 21 dziewica 28.11.04, 13:02 do 100 się takich uzbiera w całej Polsce? niech się tutaj takie odważne wpisują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: jestem 21 dziewica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:29 Ja też mam 21 lat i jestem dziewicą. Jeżeli Twój facet jest "na poziomie" przyjmie to tak jak mój;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: jestem 21 dziewica 29.11.04, 17:31 Gość portalu: Ewka napisał(a): > Ja też mam 21 lat i jestem dziewicą. Jeżeli Twój facet jest "na poziomie" > przyjmie to tak jak mój;) Pozdrawiam dziewictwo jest ozdoba kobiety DO pewnego wieku... oraz OD pewnych ....wydarzeń a co pomiędzy? udany i radosny seks we dwoje... by było ich co najmniej troje mówi wam to kobieta, która z własnej i nieprzymuszonej woli postanowiła po raz trzeci w życiu zostać "dziewicą" :) bo dziewictwo po utracie błony dziewiczej to jest to, co...też zdobi kobietę czy ktoś z was się zastanawiał, czym jest dziewictwo i dlaczego ma ono wartość i znaczenie? inne jest dziewictwo młodej kobiety ...np do 21/23 lat inne jest dziewictwo sióstr zakonnych i jeszcze inne, te które wynika z etymologi słowa dziewica, czyli kobiety, która potrafi istnieć bez mężczyzny, bo... i żeby wiedzieć co jest za tym bo.... no chyba za młodzi jeszcze jestescie abym o tym z wami porozmawiała :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_83 Re: jestem 21 dziewica 01.12.04, 14:36 ja mysle ze jak mezczyzna jest w porzadku, to bedzie ok :) pozatym zawsze nalezy stawiac na szczerosc :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś