Dodaj do ulubionych

do kiedy ???

02.12.04, 23:01
Do kiedy osobe płci żeńskiej można nazywać dziewczyną ?
To pytannie nbaunęło mi sie jak praeglądałem forum kobieta i zobaczyłem forum
prywatne "Dla dziewczyn po 30-tce"
Jakoś nie wydaje mi się że takie osoby można jeszce nazwać dziewczynami,
raczej kobietami , ale nie dziewczynami.
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: do kiedy ??? 02.12.04, 23:03
      o jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • pinga.pinga Re: do kiedy ??? 02.12.04, 23:11
        No co?? Dla mnie to troche dziowne jak na taką powiedzmy 38 mówimy dziewczyna.
        Ja rozumiem 25 ale nie 30+ .
        • wadera3 Re: do kiedy ??? 02.12.04, 23:13
          a ile masz lat? w gimnazjum jeszcze to może dziwić.....
          • pinga.pinga Re: do kiedy ??? 02.12.04, 23:34
            mam 30+ i jakoś nie czuje sie chłopakiem tylko facetem.
            • wadera3 Re: do kiedy ??? 02.12.04, 23:37
              ok,mój facet ma 33-ja 50 i ja jestem jego "dzieciaczkiem","słoneczkiem"
              i "maleństwem"....więc nie dziw się,że śmieszą nas takie rozważania ;)
              • pinga.pinga Re: do kiedy ??? 02.12.04, 23:44
                no dobra i ty czujesz sie dziewczyną ? Czy twój facet mówi do ciebie
                "dzieciaczku" w miejscach publicznych? Jakoś nnie wierze aby w tak mało
                tolertancyjnym społwczeńsatwie jak polskie nie budziło top uśmieszków.
                • wadera3 Re: do kiedy ??? 02.12.04, 23:48
                  mówi do mnie wszędzie gdzie się znajdujemy-bardzo rzadko zwraca się do mnie po
                  imieniu-jak jest zły to tylko-"dziecko" a uśmieszki? mamy je w głębokim
                  poważaniu /delikatnie rzecz ujmując/ jeśli je w ogóle zauważamy.....
                • wadera3 Re: do kiedy ??? 02.12.04, 23:51
                  aha,aha,czuję się znakomicie i nie zastanawiam się czy dziewczyną/choć raczej
                  tak/ czy kobietą...ja,tak czy inaczej jestem dość specyficzna i jak na swój
                  wiek nietypowa-nie jest to jakiś wypracowany model ;)))) tak mam...
    • Gość: ppp Re: do kiedy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:06
      Mysle ze dopoty dopoki miedzy piersiami ma krzyzyk a nie pepek.
      • wadera3 Re: do kiedy ??? 02.12.04, 23:07
        ;))))))) to dość długo.....
    • Gość: c.kapturek Re: do kiedy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:29
      bosze, ludzka zawisć nie zna granic. <lol> 'kruca twarz', a co to baba nie moze
      byc dziołcha, widzisz wsadzasz noschala to sie Tobie "nbaunęło".......kazdy sie
      przeca zwie jak chce, "wolnoc tomku w swoim domku".....:))))))))))
      • wadera3 Re: do kiedy ??? 03.12.04, 12:36
        Gość portalu: c.kapturek napisał(a):

> bosze, ludzka zawisć nie zna granic. <lol> 'kruca twarz', a co to baba
        > nie moze
        > byc dziołcha, widzisz wsadzasz noschala to sie Tobie "nbaunęło".......kazdy
        sie
        >
        > przeca zwie jak chce, "wolnoc tomku w swoim domku".....:))))))))))

heja Kaptur!!! dzięki za pomoc/choć bóg mi świadkiem/nie potrzebuję ;))))
        • Gość: c.kapturek Re: do kiedy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:49
          toc ja wim , Waderka...tylko ostatnio ludzie za bardzo maja dylematy na punkcie
          swego wieku, tam 30 rozpaczja nad urodzinami...., co sie dzieje, swiat oszalał
          <lol> pozdr :)))))))))))))))))
          • wadera3 Re: do kiedy ??? 03.12.04, 12:50
            ja też-3m się ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka