Gość: kobietka IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 17:01 bardzo prosze o wypowiedzi męzczyzn, choc nie tylko:) (piegi na pleckach rączkach i buźce) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 17:04 zawsze chciałam mieć piegi....śliczne pocałunki słońca....pewnie niektórym się podobają-są takie niewinne ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barka Wowy Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: 68.208.80.* 09.12.04, 18:37 Jak najlepiej! Bardzo urocze i sexy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 19:16 nawet, gdy jest hmm..... bardzo duzo?? Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 20:24 dużo mało,ważne,że są sexi;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bertland Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:23 Piegi na twarzy kobiety to jak gwiazdy na niebie Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:28 ja niestey nie mam gwiazd ;( ale i tak jestem piękna ;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozzy Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:37 Nawet przez chwilkę w to nie wątpiliśmy slodka wader'ko :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:42 ;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:32 Piegi na paszczy wygladaja jakby ochlapal cie rozpedzony polonez. Albo zawsze mozesz powiedziec ze pracujesz jako malarz w warsztacie samochodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:33 nie stresuj dziweczyny-piegi są piekne Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 23:15 Nie, lepiej wmawiac jej, ze wszystkim podnosi sie endorfina na widok piegow? I moze jeszcze orgazmy mam udawac? Odpowiedz Link Zgłoś
tomq Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:46 są urocze i sexy ale pewnie nie dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:50 pewnie tak,ja na przykład nie lubię tzw.przystojnych zabójczo brunetów, w ogóle do brunetek i brunetów nie mam zaufania...za to uwielbiam rudych i piegowatych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 21:57 a ja jestem brunetką:) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:57 na szczęście nie widać tego w necie ;))))) nie jestem faszystką ;))))))))))))) ale wolę jasnych ludzi....pozdr.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 21:57 ale piegowatą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:59 więc Cię na pewno lubię;)))))może mi się nawet spodobasz mmmmmmmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
tomq Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 10.12.04, 21:41 Kiedy kobieta jest piękna? Kiedy mężczyźni ją za taką uważają. Sagan Nie ma brzydkich kobiet, są tylko kobiety, które nie wiedzą, że są ładne. Vivien Leigh Nie ma brzydkich kobiet, są tylko leniwe Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 10.12.04, 22:21 ...nie ma brzydkich kobiet,tylko wina czasem brak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozzy Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:57 Nie lubisz zabójczo przystojnych brunetów??????????????????? Jak to????? No to nie mam juz po co żyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:59 jeju-przemaluj się na rudo i w porzo będzie ;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozzy Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:08 Jestem uratowany. Jutro śmigam do sklepu po farbe i do roboty. Zuch dziwczyna - dalas mi nadzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 22:11 spoko i nie zapomnij sobie piegów troszkę prysnąć na lico......zakocham się szybciutko;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozzy Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:20 No to do dziela. Dam znac jak bedzie gotowe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 22:27 oki-czekam z zapartym.....hmmm oddechem ;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:44 Brenet wieczorowom porom nie jest zły!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 10.12.04, 23:45 wieczorowom ,bo ciemno i nie widać,że brenet ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michele Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 23:31 Dla mnie sam fakt, że kobieta coś ma lub nie, że taki czy inny kolor włosów, oczu, taka, albo inna sylwetka etc. nie ma znaczenia. Ważne jak te wszystkie elementy, które składają się na wygląd kobiety do siebie pasują. Może być kobieta piegowata jak muchomor i mi się s[podoba, a może być z cerą nieskazitelną, a mimo to coś w niej będzie brakowało. Oczywiście, do tego w co wyposażyła kobietę natura muszą być odpowiednio dopasowane: strój (nagość zawsze pasuje), fryzura, makijaż, sposób poruszania i mówienia, perfumy, czyli te elementy ogólnie pojętego wizerunku, które kobieta już jest w stanie sama wykreować czy wybrać. A i tak uroda to nie wszystko. Ale to opowieść na inną okazję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.04, 08:06 ładnie napisane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 10.12.04, 08:19 Ozzy? czy nie przeszkadza ci dziewczyna w wieku 40lat? bo tyle ma chyba wadera (tak kiedys pisała) hehe z jej rozmów wynika że ma moze 25 a co ty na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 10.12.04, 09:16 Gość portalu: laurka napisał(a): > Ozzy? czy nie przeszkadza ci dziewczyna w wieku 40lat? bo tyle ma chyba wadera > (tak kiedys pisała) hehe z jej rozmów wynika że ma moze 25 a co ty na to?? Laurko,nie wychodzę za mąż za Ozzi'ego ;DDDDDDDDDD tak sobie gadamy bzdury,a o ile wiem na to nie ma limitu wieku ;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 10.12.04, 08:25 a mi się piegi nie podobają i dobrze że ich nie mam na rączkach pleckach i bużce ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefek Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 11:28 Krolewna sniezka sie odezwala , dobrze ze ich nie mam ,mowisz to jak bys mogla sobie wybrac ; ) . Wlasnie wszystko musi sie porpostu pieknie komponowac .. Piegi - brazowe oczy ciemne wlosy i ciemna karnacja - pieknie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 10.12.04, 13:16 no wlasnie, ja mam sezonowe, na nosie, ale moja znajoma ma baardzo duzo i niestety skutecznie je maskuje, a szkoda, bo dodaja jej uroku.... no, ale skoro wszystkie gazety zamalowuja, no, przesadzilam, wiekszosc, no i wiele znanych kobiet z piegami je zakrywa (no, Julianne Moore wyjatkiem, ale ona nie za bardzo moze takiej ilosci ;))) taka na ten przyklad Gwyneth i Nicole K. do ktorych wzdychaja wszyscy faceci, na zadnej okladce piega nie uswiadczysz, choc w rzeczywistosci jest inaczej; no to coz sie potem dziwic, ze to komplex - a nieslusznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:46 Czasem facet potrafi powiedzieć, że scałuje każdy pieg oddzielnie........ Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 10.12.04, 13:16 Ja tu jakoś problemu nie widzę:P Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: pan się znalazł.... 10.12.04, 14:55 .... a ja nie mam buuuuuuuu....... Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: pan się znalazł.... 10.12.04, 16:05 Pewnie masz coś innego bardzo sexi:P Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: pan się znalazł.... 10.12.04, 16:20 ano...hehehe /UWAGA PASCAL NADCIĄGA!!!!!!/ mam..... Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: pan się znalazł.... 10.12.04, 18:27 Pascal zajął się Kubą wieć tu nie zajrzy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: pan się znalazł.... 11.12.04, 00:37 kosmetyki som i to w dostempnych cenach- zaszalej!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pobik Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 10.12.04, 14:54 nie mam nic przeciwko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: kacze jajo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:49 z przykrością kubusiu, uprzejmie donoszę, że nakrapiane jest jajo indycze a nia kacze, ale to drobiazg o WIELKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.04, 19:13 najbardziej drażnia mnie piegi na moich plecah i raczkach brrrr.. jest ich sporo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.04, 19:09 a jak mija wam weekend? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 11.12.04, 21:11 pracowicie.... Odpowiedz Link Zgłoś
neostrador Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 12.12.04, 01:00 A co mają piegi do rzeczy???? Jeśli kobieta ma piękne oczy, to są one bardziej dostrzegalne niż jakieś tam piegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 09:12 a jesli jest ich całe mnóstwo???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 20:34 kobietka prosi o kolejne wypowiedzi :) a moze jakie porady , jak sie pozbyc tych piegów...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 20:37 no co Ty, piegi to nie naklejki,a wypalanki szkodza. pokochaj je, jak "Anka z zielonego wzgórza", swoja droga jak jeszcze masz loki, uła.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 20:42 c.kapturek, a co to jest ta wypalanka?? moze jednak..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 14:39 ja tam nie wiem, ale może laserowow kosmetyczki wypalaja, trzebaby się kosmetyczki spytać, moze coś doradzi, jak juz tak bardzo chcesz sie pozbyc piegów. wiec tylko, że interwencja na skórze moze skończyc się chorobą, czego Tobie nie zyczę, absolutnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 13.12.04, 15:38 daj spokój-piegi są ok! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio.marzyciel Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 13.12.04, 15:42 Gość portalu: kobietka napisał(a): > bardzo prosze o wypowiedzi męzczyzn, choc nie tylko:) > (piegi na pleckach rączkach i buźce) Uwielbiam kobietki w kropeczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 21:30 słodki dyzio:)) a w jakim miejscu najbardziej?? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio.marzyciel Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 14.12.04, 09:50 Gość portalu: kobietka napisał(a): > słodki dyzio:)) > a w jakim miejscu najbardziej?? Dla mnie kobietka może byc cała w kropeczki -co za radośc całować je każdą z osobna ! , a te na nosku i buźce sa najbardziej rozkoszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 21:59 a te na pleckach i rączkach?? Odpowiedz Link Zgłoś
saturn07 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 01.07.25, 20:00 Ludzie rudzi i piegowaci to defekt genetyczny powodujący oszpecenie i nie piszcie głupot że komuś się to podoba Odpowiedz Link Zgłoś