Dodaj do ulubionych

piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają??

IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 17:01
bardzo prosze o wypowiedzi męzczyzn, choc nie tylko:)
(piegi na pleckach rączkach i buźce)
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 17:04
      zawsze chciałam mieć piegi....śliczne pocałunki słońca....pewnie niektórym się
      podobają-są takie niewinne ;)))
    • Gość: Barka Wowy Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: 68.208.80.* 09.12.04, 18:37
      Jak najlepiej! Bardzo urocze i sexy
      • Gość: autorka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 19:16
        nawet, gdy jest hmm..... bardzo duzo??
        • wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 20:24
          dużo mało,ważne,że są sexi;)))))
          • bertland Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:23
            Piegi na twarzy kobiety to jak gwiazdy na niebie
            • wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:28
              ja niestey nie mam gwiazd ;( ale i tak jestem piękna ;DDDDDDDDD
              • Gość: Ozzy Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:37
                Nawet przez chwilkę w to nie wątpiliśmy slodka wader'ko :)
                • wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:42
                  ;DDDDDDDDDDDDDD
    • poprioniony Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:32
      Piegi na paszczy wygladaja jakby ochlapal
      cie rozpedzony polonez. Albo zawsze mozesz powiedziec
      ze pracujesz jako malarz w warsztacie samochodowym.
      • wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:33
        nie stresuj dziweczyny-piegi są piekne
        • poprioniony Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 23:15
          Nie, lepiej wmawiac jej, ze wszystkim podnosi sie endorfina
          na widok piegow? I moze jeszcze orgazmy mam udawac?
    • tomq Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:46
      są urocze i sexy ale pewnie nie dla wszystkich
      • wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:50
        pewnie tak,ja na przykład nie lubię tzw.przystojnych zabójczo brunetów, w ogóle
        do brunetek i brunetów nie mam zaufania...za to uwielbiam rudych i
        piegowatych....
        • Gość: kobietka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 21:57
          a ja jestem brunetką:)
          • wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:57
            na szczęście nie widać tego w necie ;))))) nie jestem faszystką ;)))))))))))))
            ale wolę jasnych ludzi....pozdr..
        • Gość: kobietka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 21:57
          ale piegowatą :))
          • wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:59
            więc Cię na pewno lubię;)))))może mi się nawet spodobasz mmmmmmmmmm.....
          • tomq Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 10.12.04, 21:41
            Kiedy kobieta jest piękna? Kiedy mężczyźni ją za taką uważają.
            Sagan
            Nie ma brzydkich kobiet, są tylko kobiety, które nie wiedzą, że są ładne.
            Vivien Leigh
            Nie ma brzydkich kobiet, są tylko leniwe

• wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 10.12.04, 22:21
              ...nie ma brzydkich kobiet,tylko wina czasem brak....
        • Gość: Ozzy Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:57
          Nie lubisz zabójczo przystojnych brunetów??????????????????? Jak to?????
          No to nie mam juz po co żyć :)

• wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 21:59
            jeju-przemaluj się na rudo i w porzo będzie ;DDDDDDDDDDDD
            • Gość: Ozzy Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:08
              Jestem uratowany. Jutro śmigam do sklepu po farbe i do roboty.
              Zuch dziwczyna - dalas mi nadzieje :)
              • wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 22:11
                spoko i nie zapomnij sobie piegów troszkę prysnąć na lico......zakocham się
                szybciutko;))))))))
                • Gość: Ozzy Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:20
                  No to do dziela.
                  Dam znac jak bedzie gotowe.
                  Pozdrawiam
                  • wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 09.12.04, 22:27
                    oki-czekam z zapartym.....hmmm oddechem ;DDDDDDDDDDD
        • Gość: MaBiWy Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:44
          Brenet wieczorowom porom nie jest zły!!!!!!!!!!!!!
          • wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 10.12.04, 23:45
            wieczorowom ,bo ciemno i nie widać,że brenet ;))))))
    • Gość: michele Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 23:31
      Dla mnie sam fakt, że kobieta coś ma lub nie, że taki czy inny kolor włosów,
      oczu, taka, albo inna sylwetka etc. nie ma znaczenia. Ważne jak te wszystkie
      elementy, które składają się na wygląd kobiety do siebie pasują. Może być
      kobieta piegowata jak muchomor i mi się s[podoba, a może być z cerą
      nieskazitelną, a mimo to coś w niej będzie brakowało.
      Oczywiście, do tego w co wyposażyła kobietę natura muszą być odpowiednio
      dopasowane: strój (nagość zawsze pasuje), fryzura, makijaż, sposób poruszania
      i mówienia, perfumy, czyli te elementy ogólnie pojętego wizerunku, które
      kobieta już jest w stanie sama wykreować czy wybrać.
      A i tak uroda to nie wszystko. Ale to opowieść na inną okazję...
      • Gość: ja Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.04, 08:06
        ładnie napisane :)
      • Gość: laurka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 10.12.04, 08:19
        Ozzy? czy nie przeszkadza ci dziewczyna w wieku 40lat? bo tyle ma chyba wadera
        (tak kiedys pisała) hehe z jej rozmów wynika że ma moze 25 a co ty na to??
        • wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 10.12.04, 09:16
          Gość portalu: laurka napisał(a):

> Ozzy? czy nie przeszkadza ci dziewczyna w wieku 40lat? bo tyle ma chyba wadera
          > (tak kiedys pisała) hehe z jej rozmów wynika że ma moze 25 a co ty na to??

Laurko,nie wychodzę za mąż za Ozzi'ego ;DDDDDDDDDD
          tak sobie gadamy bzdury,a o ile wiem na to nie ma limitu wieku ;DDDDDDDDDD
      • Gość: laurka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 10.12.04, 08:25
        a mi się piegi nie podobają i dobrze że ich nie mam na rączkach pleckach i bużce ...
        • Gość: Stefek Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 11:28
          Krolewna sniezka sie odezwala , dobrze ze ich nie mam ,mowisz to jak bys
          mogla sobie wybrac ; ) .

Wlasnie wszystko musi sie porpostu pieknie komponowac ..

Piegi - brazowe oczy ciemne wlosy i ciemna karnacja - pieknie : )
          • yvona73pol Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 10.12.04, 13:16
            no wlasnie, ja mam sezonowe, na nosie, ale moja znajoma ma baardzo duzo i
            niestety skutecznie je maskuje, a szkoda, bo dodaja jej uroku....
            no, ale skoro wszystkie gazety zamalowuja, no, przesadzilam, wiekszosc, no i
            wiele znanych kobiet z piegami je zakrywa (no, Julianne Moore wyjatkiem, ale
            ona nie za bardzo moze takiej ilosci ;))) taka na ten przyklad Gwyneth i Nicole
            K. do ktorych wzdychaja wszyscy faceci, na zadnej okladce piega nie
            uswiadczysz, choc w rzeczywistosci jest inaczej; no to coz sie potem dziwic, ze
            to komplex - a nieslusznie....
      • Gość: MaBiWy Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:46
        Czasem facet potrafi powiedzieć, że scałuje każdy pieg oddzielnie........
    • tony82 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 10.12.04, 13:16
      Ja tu jakoś problemu nie widzę:P
      • wadera3 pan się znalazł.... 10.12.04, 14:09
        jak miło ;)
        • tony82 Re: pan się znalazł.... 10.12.04, 14:11
          Piegi są bardzo sexi:P
          • wadera3 Re: pan się znalazł.... 10.12.04, 14:55
            .... a ja nie mam buuuuuuuu.......
            • tony82 Re: pan się znalazł.... 10.12.04, 16:05
              Pewnie masz coś innego bardzo sexi:P
              • wadera3 Re: pan się znalazł.... 10.12.04, 16:20
                ano...hehehe /UWAGA PASCAL NADCIĄGA!!!!!!/ mam.....
                • tony82 Re: pan się znalazł.... 10.12.04, 18:27
                  Pascal zajął się Kubą wieć tu nie zajrzy:)))
                • mabiwy Re: pan się znalazł.... 11.12.04, 00:32
                  aż tyle?????????????????????
            • mabiwy Re: pan się znalazł.... 11.12.04, 00:37
              kosmetyki som i to w dostempnych cenach- zaszalej!!!!!!!!!!!
    • pobik Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 10.12.04, 14:54
      nie mam nic przeciwko :)
    • kuba_halford kacze jajo 10.12.04, 16:40

• Gość: MaBiWy Re: kacze jajo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:49
        z przykrością kubusiu, uprzejmie donoszę, że nakrapiane jest jajo indycze a nia
        kacze, ale to drobiazg o WIELKI
        • wadera3 Re: kacze jajo 10.12.04, 23:49
          i chyba strusie....
          • mabiwy Re: kacze jajo 11.12.04, 00:07
            nie koniecznie, ale duże jest
    • Gość: kobietka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.04, 19:13
      najbardziej drażnia mnie piegi na moich plecah i raczkach brrrr.. jest ich
      sporo!
      • tony82 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 10.12.04, 19:17
        Mrau:)
    • Gość: ja Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.04, 19:09
      a jak mija wam weekend?
      :)
      • wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 11.12.04, 21:11
        pracowicie....
    • neostrador Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 12.12.04, 01:00
      A co mają piegi do rzeczy???? Jeśli kobieta ma piękne oczy, to są one bardziej
      dostrzegalne niż jakieś tam piegi.
      • Gość: ja Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 09:12
        a jesli jest ich całe mnóstwo????
    • Gość: kobietka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 20:34
      kobietka prosi o kolejne wypowiedzi :)
      a moze jakie porady , jak sie pozbyc tych piegów...:(
      • Gość: c.kapturek Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 20:37
        no co Ty, piegi to nie naklejki,a wypalanki szkodza. pokochaj je, jak "Anka z
        zielonego wzgórza", swoja droga jak jeszcze masz loki, uła.... :)))
        • Gość: kobietka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 20:42
          c.kapturek,
          a co to jest ta wypalanka?? moze jednak..:)
          • Gość: c.kapturek Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 14:39
            ja tam nie wiem, ale może laserowow kosmetyczki wypalaja, trzebaby się
            kosmetyczki spytać, moze coś doradzi, jak juz tak bardzo chcesz sie pozbyc
            piegów. wiec tylko, że interwencja na skórze moze skończyc się chorobą, czego
            Tobie nie zyczę, absolutnie :)))
      • wadera3 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 13.12.04, 15:38
        daj spokój-piegi są ok! ;)))
    • dyzio.marzyciel Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 13.12.04, 15:42
      Gość portalu: kobietka napisał(a):

> bardzo prosze o wypowiedzi męzczyzn, choc nie tylko:)
      > (piegi na pleckach rączkach i buźce)

Uwielbiam kobietki w kropeczki :)
      • Gość: kobietka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 21:30
        słodki dyzio:))
        a w jakim miejscu najbardziej??
        • dyzio.marzyciel Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 14.12.04, 09:50
          Gość portalu: kobietka napisał(a):

> słodki dyzio:))
          > a w jakim miejscu najbardziej??

Dla mnie kobietka może byc cała w kropeczki
          -co za radośc całować je każdą z osobna ! ,
          a te na nosku i buźce sa najbardziej rozkoszne :)

• Gość: kobietka Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 21:59
            a te na pleckach i rączkach??
    • saturn07 Re: piegowata kobieta. Jak faceci to postrzegają? 01.07.25, 20:00
      Ludzie rudzi i piegowaci to defekt genetyczny powodujący oszpecenie i nie piszcie głupot że komuś się to podoba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka