Gość: ene due IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 21:47 idziecie dzis spać?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: boso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 23:38 rozub.pascal napisał: > Prawda nie. > Wulgaryzmy tak. > Pozdrawiam :)))) > BP miem,że to Twoje hobby, bardzo błyskotliwe, no to jeszcze trochę wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: boso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 23:41 derduch napisał: > a ja nie idę > Bede pić aż padnę > rozumiem,że to Twoje hobby, bardzo błyskotliwe, w Warszawie mogę pomóc jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: w czym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 23:22 Dzis ide spac w swoim pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: w czym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 23:44 niestety,albo na szczęście.Wyobraźnia niech działa....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: w czym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:47 fajnie macie, bo mnie to zawsze zastanawia <lol> ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: z czym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 14:41 byście rozpoczęli miły dzień, z lodem czy ciastkiem z bita smietaną, hę?? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś