Dodaj do ulubionych

SYLWESTER, brrrrr.....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:01
co robicie single (nie tak calkiem wyleczeni z...) w sylwestra? co robic,
jesli nie mam ochoty na bal? wyjezdzacie gdzies na krotki wypad, wypad bez
eleganckiej kiecki ;-)) a wy panowie z poczuciem humoru i polotem, co
robicie???

malena76@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • tony82 Re: SYLWESTER, brrrrr..... 27.12.04, 21:03
      Nie wiem czy mam poczucie humoru i polot, ale panem jestem, więc się udziele:))
      Idę do znajomych, pobawię się, napije się, będę się reanimował przez kilka
      dni:))
      • Gość: majka28 Re: SYLWESTER, brrrrr..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:11
        czyli jednak imprezka mala....;-)
        • tony82 Re: SYLWESTER, brrrrr..... 27.12.04, 21:13
          Czy ja wiem. Zależy ile osób się zjawi i gdzie potem pójdziemy;)))
          • Gość: majka28 Re: SYLWESTER, brrrrr..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:15
            gdzie pojdziecie? przeciez wszsytkie knajpy beda mialy imprezy zamkniete, wiec
            zostaje bal pod golym niebem lub domowa imprezka...
            • tony82 Re: SYLWESTER, brrrrr..... 27.12.04, 21:19
              Najpierw akademik, a potem kolejne wizyty po domach znajomych, czy innych
              zbiorowiskach studenckich:)))
      • wadera3 Re: SYLWESTER, brrrrr..... 27.12.04, 23:31
        jako singiel idziesz?! hmmmm.....myślałam....
    • Gość: lady Re: SYLWESTER, brrrrr..... IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 27.12.04, 22:25
      mam kilka opcji:
      1. (moja faworytka) położę się do łóżeczka ok 22.00 zasnę podczas oglądania
      jakiegoś filmu i obudzę się rano:)
      2. pójdę do znajomych, którzy siedzą w domku na pyszne jedzonko i dobre
      drineczki
      3.pójdę ze znajomymi do klubu-ta opcja wydaje się fajna, ale idą same pary...:(
      4.dogonię znajomych którzy dziś pojechali w góry
      5.spotkam się z dawno nie widzianym kumplem, którego właśnie rzuciła
      dziewczyna... i chłopak ma doła:(
      i wiecie czego najbardziej nie lubię w Stlwestrze??????????????? że nigddy nie
      wiem co wybrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: prion Re: SYLWESTER, brrrrr..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 22:29
        Nie lubie Sylwestra odkad ukradl mi cyrkiel w 4-tej klasie.
        • gomory Re: SYLWESTER, brrrrr..... 28.12.04, 08:33
          Ale gnoje chodzily z Toba do szkoly. Nie zaluj go jednak tak bardzo, byl lipny
          i kresli kwadratowe kolka ;).
    • woman29 Re: SYLWESTER, brrrrr..... 27.12.04, 23:10
      Ja tez jestem sama i tez nie mam koncepcji na ten ostatni dzien roku, zatem
      wsiadam w auto i jade przed siebie, chyba padnie na wroclaw bo jest w miare
      kawalek trasy zeby soebi autkiem pobrykac.
      • Gość: majka28 Re: SYLWESTER, brrrrr..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:22
        przerabilam to rok temu, zle sie skonczylo...dluga historia, wyszli mi na droge
        pijani dresiarze,mialam opcje, albo ich przejechac, albo miec zdemolowane auto
        i jeszcze moze gorzej....cudem odjechalam, nogi jka z waty, wiec nie tym razem
        chyba ;-)) ale tez to lubie.....
    • Gość: lpatezag@gazeta.pl Re: SYLWESTER, brrrrr..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:32
      a ja pojde nas jakas imprezke do klubu
      w wawie,moze spotkam ktoras z was :)
      • pauli7 Re: SYLWESTER, brrrrr..... 27.12.04, 23:58
        a ja ide na nasiadowe do przyjaciolki... ale ide sama, wiec sie jakos
        specjalnie nie ciesze...:(

Pauli
        • wadera3 Re: SYLWESTER, brrrrr..... 28.12.04, 00:10
          następna......sama???????????
          • pauli7 Re: SYLWESTER, brrrrr..... 28.12.04, 00:32
            sama tzn bez pary, jacys tam znajomi beda:)
            ale pary nie bedzie (w kazdym razie nie w tym roku;) )

Pauli
            • wadera3 Re: SYLWESTER, brrrrr..... 28.12.04, 00:33
              myślałam,że ....no wiesz co myślałam... ;D
              • pauli7 Re: SYLWESTER, brrrrr..... 28.12.04, 00:46
                no wiem:)
                ale nie, niestety;) sylwestry zaplanowane niezaleznie wczesniej, na dodatek w
                znacznym oddaleniu;)
                poza tym jak dla mnie to za wczesnie na wspolnego sylwestra;))

Pauli
                • wadera3 Re: SYLWESTER, brrrrr..... 30.12.04, 17:12
                  dlaczego za wcześnie-przecież to dobra okazja do-no wiesz.... ;)
    • gomory Re: SYLWESTER, brrrrr..... 28.12.04, 08:39
      A mi sie wydawalo ze to jeszcze tyyyle czasu do Sylwka zostalo ;). Od jutra
      zaczne poszukiwac tak z 2 "singlowych" kolesi z ktorymi bede mogl sie nakuc,
      snujac opowiesci o filmach, meczach i wojnie w Iraku :).
    • Gość: ewka Re: SYLWESTER, brrrrr..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 20:54
      ja tez sama, zalamka totalna
    • tamara_t Re: SYLWESTER, brrrrr..... 29.12.04, 00:53
      ja tez bez pary idę i żadna załamka :)
      sylwek ustawiony od dawna - knajpa wynajęta, ekipa skrzyknięta. Może bym się
      bardziej stresowała wiedząc że będę jedyna bez osoby towarzyszącej, ale nie będę
      jedyna, więc będzie to po prostu bardziej "odstawiona" imprezka. I zamierzam się
      dobrze bawić :))) i tak jak znam życie faceci znikną gdzień w cyberprzestrzeni
      kieliszkowej, a laski pójdą w tany :) I tak widzę tegorocznego sylwestra - mój
      singlowo - sylwestrowy debiut :) chociaż jak się od niedawna okazało singielkiem
      nie jestem :)
    • Gość: justyna Re: SYLWESTER, brrrrr..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:37
      ja tez nie lubie mister sylwka
    • Gość: znowu Re: SYLWESTER, brrrrr..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:46
      Tez sie zastanawialem, ale ide jednak na imprezke ze znajomymi. Co prawda chyba
      jako jedyny bede bez pary ale... co tam, chyba przezyje.
      • Gość: majka28 Re: SYLWESTER, brrrrr..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:53
        jesli jestes facetem, to bedzie Ci latwiej, kobiety chyba w tym wzgledzie maja
        gorzej. Bardziej przezywajaj,co sie dzieje wokol i bardziej maja do siebie
        pretensje, ze cos im w zyciu nie wyszlo. Generlanie chyba winy szukaja (czesto
        nieslusznie) w sobie.

malena76@gazeta.pl
        • Gość: Znowu Re: SYLWESTER, brrrrr..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:00
          Nie majeczko, to nie zalezy od plci. Ja tez swoje przezywalem/przezywam, ale
          nadszedl taki moment ze powiedzialem dosc. To nie jest proste, ale trzeba sie
          starac. Trzeba sie starac zachowac resztki dobrego humoru i poprostu wyjsc temu
          wszystkiemu na przeciw.
          Przestac sie bac.
          • Gość: majka28 Re: SYLWESTER, brrrrr..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:10
            wiesz co...Ty chyba masz racje, bo co przyjdzie dobrego z wiecznego wlaczania
            biegu wstecznego, z asekuracyjnych unikow.... hm... naprawde masz racje
    • Gość: mania Re: SYLWESTER, brrrrr..... IP: 81.210.83.* 30.12.04, 15:51
      a jaaa za h spadam do Szczyrku na deseczke ze znajomymi!!juhuuuu, bawcie sie
      dobrze!:)
      • pauli7 do wadery 30.12.04, 20:36
        >dlaczego za wcześnie-przecież to dobra okazja do-no wiesz.... ;)

wadera, do tego sylewster nie potrzebny; mowie i mam :DDD (hmm, z jednaj strony
        super, z drugiej - beznadziejnie;)ehh, ciezko nam dogodzic:DD)

Pauli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka