fadziu 04.01.05, 15:32 Jakie macie wrazenia po uzyciu tego srodka? Warto go zastosowac? (tani nie jest - 12 tabletek ok 17 pln) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karol0004 Re: 2KC - kto probowal? 04.01.05, 19:20 moim zdaniem NIE warto !! a moze ? otoz wzialem wedlug zalecen.byla impreza no i >>> wlasnie .... budze sie w poludnie nie suszy,zoladek ok, no ale bol glowy jakby stado sloni ci po niej przebieglo !!!!!!!!! sam ocen ! to moje doswiadczenie, no i powiem ze nic nie jest warte takiego bolu glowy!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cent-urion Re: 2KC - kto probowal? 04.01.05, 20:23 Mialem strasznego kaca, aspiryna i paracetamol pomagaly na krotko a to zalatwilo sprawe na amen. A ponoc wg zalecenia trzeba brac 1 przed i 1 w trakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: 2KC - kto probowal? 04.01.05, 21:14 Jak Cię stać na picie z kacem to Cię stać na dwakace a i od razu wszystkich nie połkniesz. :] POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: 2KC - kto probowal? IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 04.01.05, 21:50 mi nie pomogło:( Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: 2KC - kto probowal? 04.01.05, 22:25 hehehe , lady , a toś namieszała chiba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: 2KC - kto probowal? IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 04.01.05, 22:48 leff, nawet nie:((( tylko troszkę tego było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: 2KC - kto probowal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:01 kazdy szanujacy sie "pijaczek" ma swoje sposoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siga Re: 2KC - kto probowal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 15:11 Uzytkowanie scisle wg instrukcji gwarancja sikcesu dnia nastepnego. Warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: 2KC - kto probowal? IP: *.arcor-ip.net 07.01.05, 18:18 moja uzywa.mowi ze zajebiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: 2KC - kto probowal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 19:10 chyba małe wrażenia ;DDDDDDDDDDDDDDDDddddddd Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: 2KC - kto probowal? 07.01.05, 19:13 Kac to część tradycji picia. Tabletka na kaca jest tak samo głupia jak wódka, która ma nie powodować kaca. To samo tyczy się samochodu, który ma sam się kierować. Po cholerę wtedy samochód jak się nie ma frajdy z jazdy? Na kaca najlepszy jest umiar, a nie napie... się jak świnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: 2KC - kto probowal? IP: *.arcor-ip.net 07.01.05, 19:17 kac to nie frajda ktora mozna porwnac z jazda samochodem.raczej awaria silnika Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: 2KC - kto probowal? 07.01.05, 19:18 Tradycja tradycja i trzeba ją uszanować. Poza tym nasz organizm musi mieć jakiś naturalny hamulec przed piciem, a nie magiczny proszek:) Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliza Re: 2KC - kto probowal? 07.01.05, 21:56 Cześć, ja próbowałam, zgodnie z instrukcją i bez jedzenia wypiłam butelkę wina - co w moim przypadku graniczy z zaplanowanym samobójstwem, ale przeżyłam i nic się rano nie działo, z wyjątkiem mulastego nastroju. Rozochocona sukcesem w następny weekend znów zażyłam i tym razem spotkała mnie kara - nie do końca zadziałało i musiałam długo spać, żeby dojśc do siebie. Złoty środek jest taki, że trzeba dużo do tego pić. Przyjaciółka testowała na ukochanym, ale chyba już zbyt dużo wypił przedtem i nie zadziałało :) w aptece odkryłam jeszcze trzy podobne środki, różnią się składem, przetestuję i uprzejmie na Forum o wrażeniach doniosę, pozdrawiam, Rosaliza Odpowiedz Link Zgłoś
fadziu Re: 2KC - kto probowal? 08.01.05, 11:40 Rosaliza, a co to za srodki? I jak ksztaltuja sie ich ceny? Odpowiedz Link Zgłoś