Dodaj do ulubionych

Czy zdejmujecie w domu skarpetki?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:53
Pytam o to, bo nie moge nakłonic męża, aby dał odpocząć stopom, tym bardziej,
że po przyjściu z pracy zwykle nigdzie już nie wychodzi a w mieszkaniu jest
ciepło. Czy wszyscy panowie tacy sa...!?
Obserwuj wątek
    • yupiya Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? 15.01.05, 17:07
      ".... tym bardziej,
      że po przyjściu z pracy zwykle nigdzie już nie wychodzi"

hmmm..Smycz ?
      • pauli7 Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? 15.01.05, 17:28
        hehehe, smycz...:DDD

a poza tym co za pomysl? jak chce i lubi skarpetki to po jaka cholere mu kazesz
        zdejmowac? jak sa bawelniane to tak samo stopa oddycha jak bez nich, wiec
        robisz broblem z niczego... biedny facet, nawet o wlasnych skarpetkach nie moze
        decydowac...

Pauli
      • derduch Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? 15.01.05, 17:32
        Obroza i te sprawy...
        Boi się łaskotek, albo paznokcie ma nieobcięte
    • Gość: Ania Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:34
      Ja jestem kobieta i tez nie sciagam . W ogole nie wiem co to za problem na
      sile. Jakos nie czuje aby moje stopy byly niedotlenione
    • Gość: Max Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.dyn.optonline.net 15.01.05, 18:22
      Nie wiedzialem ze stopy sie w skarpetkach mecza???????????

Moze to naprawde w waszym przypadku taka smycz?
      • Gość: Fjord Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: 82.177.97.* 15.01.05, 18:31
        Ja chodze po domu bez i dra sie na mnie zebym zalozyl? :-/ Co za zwariowany swiat.
        • Gość: Max Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.dyn.optonline.net 15.01.05, 19:07
          Potem sie dziwimy dlaczego malzenstwa sie rozpadaja kiedy partner chce nawet
          dyktowac kiedy skarpety nosic:-)
        • Gość: burunduk tia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:49
          i jak chodzisz boso to wszyscy ci wmawiaja ze jest ci zimno :)
          czytalam gdzieś, że zimne stopy dobrze wpływaja na prace umysłu...
          ponoć balzac pisła moczac nogi w zimnej wodzie ;)
    • gomory Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? 15.01.05, 19:02
      Po przyjsciu do domu zdejmuje skarpety i zamieniam na "domowe", cieplejsze
      bawelniane. Nie lubie chodzic z golymi stopami, najwyzej latem ale i wtedy
      ganiam po domu w klapkach.
    • tony82 Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? 15.01.05, 19:09
      Przerost formy nad treścią.
      • Gość: Jill Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:18
        Alez co Ty Tony z tym przerostem...to jest bardzo ciekawa sprawa...mozna ja
        rozwarzac w roznych aspektach, z roznych punktow widzenia...hmm...np. z punktu
        widzenia takiej skarpetki? Jak ona sie czuje? Caly dzien sie w bucie gniecie i
        jeszcze w domu jest przygniatana stopa i obijana o podloge...no chyba ze
        miekkie dywany maja to troche sobie odetchnie...ale coz..mysle, ze to zbyt
        powazny temat na forum jest, moze Ewa D. powinna go poruszyc w swoim programie?
    • Gość: c.kapturek Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:29
      uważam, że zasadzie nie ma problemu jesli sa to skarpetki z z przędz
      bawełnianych, takie skarpetki sa przewiewne, natomiast juz z dodatkiem przedz
      akrylowych czy tez elastilu, czyli mniej wiecej sztuczne --> te bardziej
      doskwieraja podliwoscia dla skóry. moim zdaniem nogi to sa bardziej zmeczone od
      niewłasciwego obuwia niz samych skarpetek, ważne w tym zakresie zaawansowania
      jest szerokosc obuwia vel numeracja, wzglad czy obuwie jest skórzane czy z
      tworzywa sztucznego.
      czołem skarpetki, ja nosze x2.
      z ukłonem, ck:)))
    • Gość: Fjord Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: 82.177.97.* 15.01.05, 21:11
      Tylko pamietaj zebys pozniej nie pisala tutaj , ze maz Cie zostawil z powodu skarpetek ;)
      • wadera3 nie,przesadzacie? ..... 15.01.05, 22:37

• pauli7 Re: nie,przesadzacie? ..... 16.01.05, 00:37
          wadera, MY przesadzmy?:)))))))

Pauli
          • wadera3 Re: nie,przesadzacie? ..... 16.01.05, 22:10
            My,My nie przesadzamy ;)))) ale ja wiem o czym autorka.... nie chodzi jej
            przecież o zmuszanie faceta do czegokolwiek,tylko dziwi się ,że po całym dniu
            facet nie ma potrzeby wypoczynku.....
            bo My,,,MY zawsze jesteśmy ok ;))))
            ale ja po wejściu do domu wskakuję w dres i...no stress ;DDDDDDDDDDDDD
            • bzz_bzz Re: nie,przesadzacie? ..... 07.02.05, 21:28
              Może te jego skarpetki są nie tego - no - nie za zbyt pachnące i dlatego ona
              próbuje od niego delikatnie wyegzekwować ubranie skarpetek świeżych... :)))
    • blinski Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? 16.01.05, 02:37
      gdzie tylko sie da, chodze boso:) w tym tez oczywiscie w domu.
      • Gość: burunduk boso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:52
        mama, boso tata, boso bolek bo to lato, boso bolek mama tata i motylek boso lata
        :)
    • Gość: franz Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:39
      Zawsze ściągam, tym bardziej, ze stopy poca mi się bardzo, a więc widok i ...
      zapach wilgotnych skarpetek nie byłby chyba najciekawszy...
    • Gość: katinka Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.attu.pl 16.01.05, 21:46
      po domku biegam w bawelnianych mieciutkich skarpetkach z podeszwa frotte, w
      skarpetkach spie (takie miniskarpeteczki, bo mi zimno!) i swietnie sie w nich
      czuje :) i niechby mi ktos sprobowal to moje samopoczcie skarpetkowe zaklocic!
      ;-)
    • Gość: ppp Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:31
      Niech da odpoczac calej skorze i rozbiera sie w domu do naga (przeciez zwykle
      nigdzie nie wychodzi a w mieszkaniu jest cieplo).
      • pauli7 :DDDDDDDDDD (n/txt) 17.01.05, 14:33

• Gość: piotr Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:04
      wyłącznie bez skarpet!
      • Gość: txt Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 09:09
        zależy od humoru :)
    • john_fontane Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? 20.01.05, 09:11
      no cos Ty nawet w domu chlopowi w skarpetkach nie pozwalasz chodzic ?
    • Gość: oltrens Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 08:23
      rzadko
      • joanna135 Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? 30.01.05, 16:12
        Moj chlopak nie lubi zdejmowania skarpetek bo nie lubi swoich stopek.
    • Gość: jodka Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:43
      uwielbiam chodzić na bosaka. dlatego zawsze jak tylko wchodzę do domku, to
      ściągam skarpetki. szczerze mówiąc nie rozumiem tych co lubią chodzić na
      okrągło w skarpetach, a co gorsza w nich sypia.ć. zgroza!!1
      • zoskaanka Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? 24.01.05, 22:10
        Gość portalu: jodka napisał(a):

> uwielbiam chodzić na bosaka. dlatego zawsze jak tylko wchodzę do domku, to
        > ściągam skarpetki. szczerze mówiąc nie rozumiem tych co lubią chodzić na
        > okrągło w skarpetach, a co gorsza w nich sypia.ć. zgroza!!1

zgroza to bez skarpetek żyć, biedne stópki marzną:((
      • Gość: Darek Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.gl.digi.pl 25.01.05, 10:24
        Chodzi się boso a nie na bosaka.
        • rademaker Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? 25.01.05, 18:21
          ja chodzę po bosoku :P
          • smok_sielski Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? 28.01.05, 11:13
            Oczywiście chciałeś napisać "jo łaża po bosoku" :D

smok
    • Gość: ;)) Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.05, 11:17
      a mnie baaaaardzo pociągają bose męskie stopy ;P
    • rademaker Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? 25.01.05, 18:20
      Jeżeli powiedział że nie chce zdejmować to mu daj spokój, nie umrze chyba od tego.
      nie traktuj męża jak dziecko, faceci tego nie lubią
    • Gość: lidia Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:37
      A ja nie zamierzam wąchac jego przepoconych skarpet i każe mu je zawsze sciągać
      i od razu umyć stopy. Tak jest higienicznie i praktycznie. No i mój maż nie ma
      nic przeciwko temu.
    • anita2005 Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? 26.01.05, 22:56
      Niektórym to fajnie . Ich caly problem to tylko SKARPETKI.
    • pobik Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? 27.01.05, 10:28
      nie masz innych problemów ?
      • Gość: woowoo Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 00:38
        Ja zdejmuje regularnie
    • Gość: hmmm Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: 5.6.1D* / 62.225.112.* 28.01.05, 11:20
      ale to upierdliwe, po co ma sciagac jak nie chce, to mi wyglada na jakies
      natrectwa:/
    • Gość: fdd Uwaga ale ja czasem buty zdejmuje !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:17
      czasem .. : )
    • Gość: fetha Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 07:28
      goń go, goń! niech sie uczy dobrych nawyków.
    • Gość: elektryczny młynek Re: Czy zdejmujecie w domu skarpetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:02
      Dzis mam dzień bezskarpetkowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka