Dodaj do ulubionych

chcę tylko pogadać

16.01.05, 11:07
próbowałam już na różnym kobiecym forum pogadać o swoich problemach z mężem i
z tym drugim i wiecie co, nie znalazłam tego tam czego oczekiwałam, więc z
kim i gdzie mam pogadać a z facetami lubię gadać bo mają na pewne sprawy
zupełnie inne spojrzenie
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: chcę tylko pogadać IP: *.arcor-ip.net 16.01.05, 12:30
      powinnas napisac o czym chcesz rozmawiac bo tak to naprawde trudno sie domyslec.
      • batka5 Re: chcę tylko pogadać 16.01.05, 12:47
        o życiu, o problemach z kochankiem o pomysłach na dalsze życie...
        • Gość: c.kapturek Re: chcę tylko pogadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:17
          oooo a jakie to masz problemy z kochankiem eee technike ma nie tą hihihi czy
          już mu lewarek potrzebny od zmęczenia rzecz jasna ;DDDDDDDDDDDDddddddd
          a co pomysłów mozna miec cały worek na zycie, tylko trzeba wiedziec kiedy
          wyjmowac i jak wyjmowac, a z drugiej strony oby sie czasem dziurka nie zrobiła
          w worku.....ehhh za powazne tematy dziś na moja główeczke <lol> ;-)))))))))))))
        • gomory Re: chcę tylko pogadać 16.01.05, 13:35
          Masz jakies niestandardowe pomysly na dalsze zycie? Zwlaszcza z tym
          problematycznym kochankiem ;).
          • Gość: c.kapturek Re: chcę tylko pogadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:48
            ale ciekawski ;-))))))))))))))))))))
    • wadera3 Re: chcę tylko pogadać 16.01.05, 13:25
      jako stała bywalczyni tego forum,powiem,że "nasi" panowie,raczej z tych
      wierniejszych-do tego męska solidarność plemników.....nie wiem czy pogadasz ;)))
      • Gość: MaBiWy Re: chcę tylko pogadać IP: *.crowley.pl 17.01.05, 10:54
        I tak trzymać
      • Gość: rayback Re: chcę tylko pogadać IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 17.01.05, 16:27
        :)))))))))))))
    • ramyus Re: chcę tylko pogadać 17.01.05, 11:43
      Na pewno nie porozmawiasz, jesli nie napiszesz o co chodzi.
      • Gość: laurka Re: chcę tylko pogadać IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 17.01.05, 13:42
        chyba juz nie napisze olała nasze forum ...
        • Gość: c.kapturek Re: chcę tylko pogadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:29
          no cos ty Laurka, nasze forum nie można o tak olać sobie ;DDDDDDDDDDdddddd może
          ona zbiera sie w sobie jak ma nam o tym powiedzieć ;-))))))))))))
          • batka5 Re: chcę tylko pogadać 18.01.05, 20:18
            nie olałam ;-) bo wiecie dla jednych może to się wydawać zbyt błahy problem aby
            się o nim rozpisywać, mam fajnego i dobrego męża a nie umiem odejść od tego
            drugiego, wierzcie mi próbowałam! męczy mnie ta sytuacja i nie umiem sobie z
            tym poradzić, a teraz będzie miał jeszcze drugie dziecko z nią a ja nie wiem na
            co jeszcze liczę, przecież sex nie jest najważniejszy prawda? jak odejść?
            • Gość: MaBiWy Re: chcę tylko pogadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 20:22
              poprostu, jak przyszłaś tak odejdź
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka