Gość: Jolka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 00:05 aaaaachhhhh,niech żyje flora,jutro podejmę dalsze eksperymenty :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorak Re: Jolka i fiołek alpejski-Zorak dziękuję było tak że 27.05.02, 22:13 No widzisz... Fiolek alpejski to cos znakomitego... Na nastepny raz proponuje oskomian pospolity, persymone zwyczajna, ewentualnie jesli poczujesz sie zaawansowana mozesz sprobowac z przedstawicielem grzybow czy tez plesniawek.... Muchomor jadowity (Amanita virosa) to po prostu cud miod i orzeszki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Jolka i fiołek alpejski-Zorak dziękuję było tak że IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 23:07 Nie nie żadnych grzybów,no może te halucynogenne,ale nie wiem .Dziwne skojarzenia wywołuje u mnie bukwica zwyczajna (te kształty przecudowne)oraz fenkuł włoski taki męski i ramion ma tak wiele,jestem ci bardzo wdzięczna zoraku za to że tak poszerzasz moje horyzonty.A ten fiołek och taki aksamitny i czuły i taki wszędobylski,aż płonę na samą myśl :P Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Satysfakcjonujacy przedstawiciele flory 29.05.02, 00:28 Ketmia konopiowata Męczennica wawrzynolistna Oszpilna jadalna Kłębian kštowaty Sorgo sudańskie Ziemniara jadalna Agawa sizalowa Pochrzyn skrzydlaty Rdest ostrokończysty Ostryż cytwarowy Suria wstęgowana Wyka siewna Odpowiedz Link Zgłoś