Gość: nowy IP: 10.9.65.* 31.08.01, 15:47 Mam 18 lat, jestem szczupłym szatynem o ciemnej cerze, średniego wzrostu, i jak twierdzą dziewczyny - przystojny.Moją wadą jest niesmiałość, a chcicałbym się już kochać. Czy ktoś może mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lila Re: 18-latek szuka.... IP: *.chello.pl 31.08.01, 20:43 Ależ owszem, z przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: 18-latek szuka.... IP: *.citicorp.com 31.08.01, 20:44 Myślę, że wielu panów z tego forum Ci pomoże.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts duke Re: 18-latek szuka.... IP: *.spectrumhr.com 31.08.01, 21:16 ewentualnie zawsze masz opcje skorzystania z uslug prostytek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Re: 18-latek szuka.... IP: 212.33.88.* 01.09.01, 18:01 Nowy, na tym forum trzeba ZAWSZE pisac wyraznie, z jaka plcia chcemy miec kontakty (pamietaj, ze ustawieniem domyslnym jest homoseksualizm ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: 18-latek szuka.... IP: 10.9.65.* 03.09.01, 20:10 prostytutki i panowie nie wchodzą w grę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: 18-latek szuka.... IP: 10.9.65.* 04.09.01, 10:55 No dobra, nie ma żadnych rad, to już może być ktokolwiek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: 18-latek szuka.... IP: *.telenergo.pl 05.09.01, 14:12 no to kup sobie dmuchaną lalkę płci dowolnej bo nie wiem czy znajdziesz jakiegos filantropa lub -tropkę co by chcieli wprowadzać takiego niezdecydowanego w arkana sztuki miłosnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: 18-latek szuka.... IP: 10.9.65.* 05.09.01, 14:45 Nie powiedziałem Cokolwiek, tylko KTOkolwiek..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: 18-latek szuka.... IP: *.telenergo.pl 05.09.01, 15:17 no to kup sobie dmuchaną lalkę płci dowolnej bo nie wiem czy znajdziesz jakiegos filantropa lub -tropkę co by chcieli wprowadzać takiego niezdecydowanego w arkana sztuki miłosnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: 18-latek szuka.... IP: 10.9.65.* 06.09.01, 11:28 Filantropkę? Filantropa? Chyba żartujesz. Oferuję darmo moje ciało!!! Może mam jeszcze dopłacić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: 18-latek szuka.... IP: *.telenergo.pl 06.09.01, 12:17 pewnie nie wiesz jak to jest z "prawiczkami", niektórych napewno rajcują spotkania z niedoświadczonym jak Ty chłopakami. Mnie juz nie :))) Miałem kilka takich wpadek i tylko się namęczyłem w łóżku a i pogadać nie było oczym bo nie te przedziały wiekowe. Jakoś ludzie w Twoim wieku sobie radzą bez rozpaczliwych poszukiwań na forum "Gazety Wyborczej". I bierz się najpierw za rówieśnikóe - dobra moja rada. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: 18-latek szuka.... IP: 134.95.43.* 06.09.01, 12:42 swieta prawda. Mialem nawet kilka tygodni temu prawiczka. Ssalem mu kutasa chyba z pol godziny, a on nawet nie mógl sie spuscic. Co ja z tego mialem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: may Re: 18-latek szuka.... IP: *.net.autocom.pl 06.09.01, 13:08 Rozejrzyj się dobrze wokół siebie. Przecież Twoje rówieśniczki w dzisiejszych czasach dają dupy na prawo i lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: may Re: 18-latek szuka.... IP: *.net.autocom.pl 06.09.01, 13:08 Rozejrzyj się dobrze wokół siebie. Przecież Twoje rówieśniczki w dzisiejszych czasach dają dupy na prawo i lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: 18-latek szuka.... IP: 10.9.65.* 07.09.01, 13:58 rozglądałem się przez całą dobę i na razie niewiele z tego wyszło, jaieś rozmowy w pubach, uśmiechy i dowidzenia. Nie są takie łatwe, jak ci się wydaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hol Re: 18-latek szuka.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.01, 01:38 Gość portalu: nowy napisał(a): > Mam 18 lat, jestem szczupłym szatynem o ciemnej cerze, średniego wzrostu, i jak > twierdzą dziewczyny > - przystojny.Moją wadą jest niesmiałość, a chcicałbym się już kochać. Czy ktoś > może mi pomóc miałem pewne wątpliwości, ale teraz już nie mam - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: 18-latek szuka.... IP: 10.9.65.* 10.09.01, 11:10 Chodzi o rady a nie nazwę forum, człowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mily Re: 18-latek szuka.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 01:20 Stary, zaproś twoje młode koleżanki na imprezę do mnie do chaty, a zapewniam cię, że pójdzie jak z płatka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: 18-latek szuka.... IP: *.ploc.gazeta.pl 11.09.01, 10:20 Mogą być problemy, bo nie jestem z warszawy. Poza tym ciekawe, co powiedzieliby ich rodzice. No i one same - znam raczej (to chyba dobrze?) same porządne: impreza tak - ale kontakt - nie! I co dalej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: 18-latek szuka.... IP: *.ploc.gazeta.pl 11.09.01, 13:03 Hej, przyznam wam się, wreszcie zaszła wielka zmiana!!! Od kilku tygodni znam super laskę, jest 10 lat starsza i ma męża i trzyletnie dziecko, ale to nie ma znaczenia, bo z mężem i tak nie mieszka. Przyjechała do mojej miejscowości i zamieszkała tu czasowo. Widywaliśmy się przelotem, zaczęło się od rozmów przez siatkę i ogrodzenie. Codziennie rozmawialiśmy o wszystkim i niczym. Po dwóch tygodniach pozwoliła się dotykać i lekko podszczypywać. Później spacerowaliśmy często po lesie (z jej dzieckiem oczywiście), byliśmy razem w dużm miescie na zakupach, na pizzy, kawie. Super. No a wczoraj zadzwoniła do mnie ze swojego poprzedniego mieskania, żebym przyjechal!!! jak tylko będę mógł (na razie mam ważne zajęcie w domu), to spędzę z nią upojny wieczór!!! Chyba nic w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: 18-latek szuka.... IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.01, 15:51 w koncu moze sobie poruchasz, czego Ci z calego serca zycze....(chociaz to szkoda, bo jak sie u nas tu mówi: raz w cipke wlozyl i jest stracony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: 18-latek szuka.... IP: *.ploc.gazeta.pl 11.09.01, 16:56 Też na to liczę, zobaczę, jak jest. Jak to stracony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: 18-latek szuka.... IP: *.ploc.gazeta.pl 12.09.01, 17:06 mam znów zapro na dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: 18-latek szuka.... IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.01, 20:10 dla nas stracony (gejów) -- Kilka tygdoni temu mialem mlodego chlopaka, który chcial z facetem spróbowac. Byl calkiem zadowolony. Moze jednak dasz sie namówic`? Odpowiedz Link Zgłoś