Gość: farba Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " IP: 80.51.194.* 17.02.05, 16:55 "chce przy tobie umierac i rodzic sie...":))) Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoloodek Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " 17.02.05, 17:01 "wszystko wokół się zmienia, nawet Ty..." Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " 17.02.05, 20:58 "..Ty z Tobą, zatańczycie jeszcze raz choć jednen raz, to małe randez voues..." ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoloodek Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " 17.02.05, 21:05 Przetańczyć z tobą chcę całą noc I nie opuszczę cię już na krok Czekam jak we śnie, abyś ty objął mnie Więc teraz już wszystko wiesz Przetańczyć z tobą chcę całą noc Niech na nas gapią się, no i co? Już każdy o tym wie, że ty kochasz (???) mnie Więc wszystkim na złość przetańczmy tę noc Bo życie tak krótkie jest Ja za tę noc chętnie oddam pięć najpiękniejszych lat Nie liczy dni kto szczęście swe śnił Stąd taki gest dzisiaj mam Przetańczyć z tobą chcę całą noc Wirować jak twój cień cały rok Niech inni idą spać, a my tak razem w takt Wraz z nocą odchodzimy w świat Ja za tę noc chętnie oddam pięć najpiękniejszych lat Nie liczy dni kto szczęście swe śnił Stąd taki gest dzisiaj mam Przetańczyć z tobą chcę całą noc I nie opuszczę cię już na krok Czekam jak we śnie, abyś ty objął mnie Więc tak jak chce los, przetańczmy tę noc Bo życie tak krótkie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:31 hihihi ;-))))) "Życie, kochanie, trwa tyle co taniec, fandango, bolero, bibop, manna, hosanna, różaniec i taniec, i jazda, i basta, i stop. Bal to najdłuższy, na jaki nas proszą, nie grają na bis, chociaż żal, zanim więc serca upadłość ogłoszą - na bal, marsz na bal ! Szalejcie aorty, gdy idę na korty, roboto, ty w rękach się pal, miasta nieczułe, mijajcie jak porty, bo życie, bo życie to bal. Bufet, jak bufet, jest zaopatrzony, zależy, czy tu, czy gdzieś tam, tańcz, póki żyjesz, i śmiej się do żony, i pij zdrowie dam... Niech żyje bal, bo to życie to bal jest nad bale, niech żyje bal, drugi raz nie zaproszą nas wcale, orkiestra gra, jeszcze tańczą i drzwi są otwarte, dzień wart jest dnia i to życie zachodu jest warte Chłopo-robotnik i boa-grzechotnik z niebytu wynurza się fal, widzi swą mamę i tatę, i żonkę i rusza, wyrusza - na bal. Sucha kostucha, ta Miss Wykidajło wyłączy nam prąd w środku dnia, pchajmy więc taczki obłędu jak Byron, bo raz mamy bal ! Niech żyje bal....." autor: A. Osiecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bossa skoro mamy (muzyczny) bal ..hehe IP: *.escom.net.pl 18.02.05, 02:38 Odetchnij drzewem, to usłyszysz jak promień - naprężony ton, jak na najcieńszej wiatru gamie tańczą liściaste suknie panien "na moście w Awinion". W drzewach, w zielonych okien ramie przez widma miast - srebrzysty gotyk. Wirują ptaki płowozłote jak lutnie, co uciekły z rąk. W lasach zielonych - białe łanie uchodzą w coraz cichszy taniec. ...Tańczą panowie, tańczą panie "na moście w Awinion". słowa: Krzysztof Kamil Baczyński, wykonanie: Ewa Demarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: skoro mamy (muzyczny) bal ..hehe IP: *.crowley.pl 18.02.05, 08:31 ..Kochaj mnie nieprzytomnie Jak zapalniczka płomień Jak sucha studnia wodę Kochaj mnie........ Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoloodek Re: skoro mamy (muzyczny) bal ..hehe 18.02.05, 08:44 Znów się zepsułeś i wiem co zrobię Zamienię Ciebie na lepszy model Znów się zepsułeś i wiem co zrobię Zamienię Ciebie na lepszy model Nie mam do Ciebie cierpliwości To pewne, że już nie będę mieć Minął termin Twojej przydatności Gwarancja nie obejmuje Cię Nie pozostawiasz mi wyboru Na lepszy model zmienię Cię Nie potrzebuję w domu złomu Dłużej nie Nie mam do Ciebie zaufania To pewne, że już nie będę mieć Dosyć mam tego naprawiania Gdy co chwilę się psuje inna część Jesteś zupełnie do niczego A na dodatek powiem, że Pożytku z Ciebie tu żadnego Nie ma nie Znów się zepsułeś i wiem co zrobię Zamienię Ciebie na lepszy model Znów się zepsułeś i wiem co zrobię Zamienię Ciebie na lepszy model Nie mam do Ciebie sentymentu To pewne, że już nie będę mieć Robisz za dużo tu zamętu A nie wynika z tego żadna dobra rzecz Nie pozostawiasz mi wyboru Na lepszy model zmienię Cię Nie potrzebuję w domu złomu Dłużej nie Nie mam do Ciebie nic już nie mam To pewne, że już nie będę mieć Możesz wysyłać zażalenia I tak naprawy Ciebie nie podejmę się Jesteś zupełnie do niczego A na dodatek powiem, że Pożytku z Ciebie nie ma tu żadnego Nie ma nie Znów się zepsułeś i wiem co zrobię Zamienię Ciebie na lepszy model Znów się zepsułeś i wiem co zrobię Zamienię Ciebie na lepszy model… he he he he :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: skoro mamy (muzyczny) bal ..hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 00:20 "Ja wierzę, oni tańczą wciąż Oni żyją swoim życiem I dopłyną tam gdzie chcą I wierzę w ich podwodny świat A orkiestra, która grała Do tej chwili gra Piękna aktorka Mierzy kolię swą Kelner się potknął Pada twarzą w tort Nieprawda, że już nie ma ich Oni płyną, tylko wolniej Tak jak wolno płyną sny I nieprawda, nie znajdziecie ich Tyle mil już przepłynęli Tyle przetańczyli dni (...) Zostawcie Titanica !!! Nie wyciągajcie go ! Tam ciągle gra muzyka I oni tańczą wciąż...." autor: Lady Pank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia191 Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:21 "chce tu zostac bo bez Ciebie to... nie mam siły by dalej zyc " Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoloodek Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " 18.02.05, 11:04 ja też :(( ale muszę Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " 18.02.05, 11:07 Amputowali twoje uda z moich bioder. Dla mnie to oni wszyscy są szpitalni rzeźnicy. Wszyscy. Wymontowali nas jedno z drugiego. Dla mnie to oni wszyscy są lepsi mechanicy. Wszyscy. A szkoda! był z nas taki dobry wynalazek do kochania się. Po prostu samolot ze mnie i ciebie. Skrzydła i w ogóle. Aż odrywaliśmy się troszkę od ziemi. Troszkę nawet lataliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bossa coz nam pozostalo..hehe - tanczyc!:) IP: *.escom.net.pl 18.02.05, 14:22 Tańcz głupia, tańcz, swoim życiem się baw ! Wprost na spotkanie ognia leć ! Tańcz głupia, tańcz, wielki bal sobie spraw ! To wszystko, co dziś możesz mieć... Sama tego chciałaś... Pewnie coś był wart zapłacony ciałem kolorowy slajd Tańcz głupia, tańcz... Czasem tak dla hecy lubię patrzeć jak coraz bliżej świecy ruda krąży ćma Tańcz głupia, tańcz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężczyzna Re: coz nam pozostalo..hehe - tanczyc!:) IP: 213.199.192.* 18.02.05, 18:41 Czasem do ciebie piszę listy, choć ty na sposób oczywisty wyrosłaś z tego, co już było ; miłość nietrwała jest, jak mawiał jeden z tych, co skradł twe ciało wtedy, gdy byłaś jeszcze małą dziewczynką z zapałkami, gotową oddać się za Chanel 5 czy coś z tych rzeczy, słusznie zaprzeczysz mnie dziś niezmiernie cieszy fakt, że wciąż odmawiasz nam spotkania, że się tak wzbraniasz, uznania jestem pełen dla ciebie (zresztą sam już nie wiem), cóż, w doli swej nie jestem sam ; tańcz! :) autor Czyżykiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: a moze cos lagodniejszego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:33 Niewinność zmęczona Rozchyla białe nogi Dotyka klejnotów Spragniona grzechu - Marzenia Dlaczego płomienie Ukrywasz między palcami Dlaczego spełnienie Jest tylko białym odbiciem Dziwny szept Ciemny las Dzikie sny Czarna Msza I Bóg - Naga budzisz się W wielkich jajach Prącie trzy na metr Czarne jak ksiądz w habicie Chłoszcze brzuch Gwałci cię na krzyżu Wszelkich wiar Spijam dziewczęcą krew Błony dziewiczej Jak zagęszczony sok Własnej czci Boli ten pierwszy raz Ale nie płaczesz Ciałem wstrząsa skurcz Wypełniony krzykiem dreszcz Dziwny szept Ciemny las Dzikie sny Czarna Msza I Bóg Chowa się z zawstydzenia Wyciągam ostry nóż słowa: Kostrzewski muzyka: KAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: a moze cos lagodniejszego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:58 :))))))) "W powietrzu zawisł mętny mrok zamyślam sie po samo dno A żadna myśl nie cieszy mnie znów czarno-bialo robi się Tesknota to jest takie zlo co atakuje z czterech stron Zabiera wszystko to co mam nie daje szans Zabij mnie nim ona to zrobi zabij mnie to nic nie boli Jeśli chcesz miec swiety spokój Zabij mnie zamkne oczy Rozkładam karty ludze sie pasjans wychodzi wciaż na nie Dokoła wszystko mówi mi że to ostatnie moje dni Ponieważ miłość ślepa jest ma czasem prawo mylić się Pytanie tylko jedno mam dlaczego ja?" autor: Varius Manx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bossa toz to juz tragedia..heh IP: *.escom.net.pl 19.02.05, 00:37 prosze, tylko bez zabijania..:) Serce me czemu nie chcesz słuchać mnie kiedy mówię: „pora spać?" czemu drżysz jak na wietrze wątły liść? nie ma czego już się bać... śpij-nie patrz na moje łzy to tylko soli krople dwie spróbuj zapomnieć jego wzrok ja zapomnę śmiech I wszystko będzie dobrze wszystko będzie dobrze... Ciało me czemu nie chcesz słuchać mnie kiedy mówię: „tańczyć czas"? czemu drżysz przecież wiosna przyszła dziś różowieje w słońcu sad... Tańcz - i wino ze mną pij daj oszukać się spróbuj zapomnieć jak pieścił nas pomyśl, to był sen... I wszystko będzie dobrze I wszystko będzie dobrze... Anita Lipnicka / Wszystko będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: toz to juz tragedia..heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:03 fakt, niech więc taniec będzie dalej zaklinaczem szaleństwa dnia i nocy ;-)))))) "Na ziemi tańczysz golej, w tym jednym z małych miast A zimne stopy twoje, z moimi razem w takt Ulice tak spokojne, a z nieba płynie żar Ja będę twoim słońcem, ty jedną z moich gwiazd Będziemy razem tysiąc lat, do końca świata ty i ja Ten związek ciał i związek dusz, zaklęci w tańcu Ty i ja, ty i ja Jesteśmy tu we dwoje, więc nie mów proszę nic Ty tańczą włosy swoje, na dłoniach kładziesz mych Ulice tak spokojne, i całkiem ciemno już Ja jestem twoim słońcem, ty obok jesteś tuż Będziemy razem tysiąc lat, do końca świata ty i ja Ten związek ciał i związek dusz, zaklęci w tańcu Ty i ja, ty i ja" autor: De Mono Odpowiedz Link Zgłoś
girlfrompoland Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " 19.02.05, 02:43 I wanna, lick, lick, lick , licking from your head to your touths and I wanna, move on a bed down down to tht flor and i wanna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 23:06 otwieram oczy, budzę się zapach dnia tak mnie dziwnie nęci z pościeli zbieram resztki snu nie chcę go, wyrzucę go do śmieci w żyletkę patrzy obca twarz jakby noc zbyt długo trwała wampira widzę a....... to nie ja i nie moje kły bo dzisiaj czuję się jak lew apetyt mam na ciało twe a w moich żyłach kipi krew czuła więc dla mnie bądź, bo dzisiaj czuję się jak lew pazury ostrzę,puszę się trotylu kilo we mnie jest właśnie dziś ze mną idź na całość gorący piasek wabi nas pali wstyd, który w głowie drzemie lwią miłość ofiaruję ci weź ją i na drobne nie rozmieniaj rozkoszą zalejemy świat spłynie z nas na świat lawina korzystaj szybko z chwili tej póki ja jeszcze ciebie chcę bo dzisiaj czuję się jak lew apetyt mam na ciało twe a w moich żyłach kipi krew czuła więc dla mnie bądź, bo dzisiaj czuję się jak lew pazury ostrzę,puszę się trotylu kilo we mnie jest właśnie dziś ze mną idź na całość bo dzisiaj czuję się jak lew apetyt mam na ciało twe a w moich żyłach kipikrew czuła więc dla mnie bądź, bo dzisiaj czuję się jak lew pazury ostrzę,puszę się trotylu kilo we mnie jest właśnie dziś ze mną idź na całość bo dzisiaj czuję się jak lew wyznanie lwa-Perfect Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 00:47 Perfect jest mój, tylko nie do końca mi się napisało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bossa do tanca..tfu.. tanga trzeba dwojga IP: *.escom.net.pl 20.02.05, 00:53 Na sali wielkiej i błyszczącej Tak jak nocne Buenos Aires Które nie chce spać Orkiestra stroi instrumenty Daje znak i zaraz zacznie Nowe tango grać Siedzimy obok obojętni Wobec siebie jak turyści Wystukujemy rytm Nie będzie tanga między nami Choćby nawet cud się ziścił Nie pomoże nic Chociaż płyną ostre nuty W żyłach płonie krew Nigdy żadne z nas do tańca Nie poderwie się Bo do tanga trzeba dwojga Zgodnych ciał i chętnych serc Bo do tanga trzeba dwojga Tak ten świat złożony jest... a mi "Takie tango" gra..hehe/ Budka Suflera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: do tanca..tfu.. tanga trzeba dwojga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 01:06 do tańca też dobrze jak jest dwoje, to taka pierwsz przymiarka erotyczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 14:35 ....na jednej z dzikich plaż :)))))))) "Samochód w deszczu stał Radio przestało grać Dotknąłem kolan twych Nie liczyliśmy gwiazd Lubiła tańczyć Pełna radości tak Ciągle goniła wiatr Spragniona życia wciąż Zawsze gubiła coś Nie chciała nic Nie rozumiałem Kiedy mówiła mi Dzisiaj ostatni raz Zatańczmy proszę tak Jak gdyby umarł czas Mówiła mi Mieliśmy wiecznie trwać Na jednej z dzikich plaż Chciałem ze wszystkich sił Pozostać z tobą tam...." Rotary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bossa ..i na plaży i swietle gwiazd.. IP: *.escom.net.pl 20.02.05, 23:04 Ona jest ze snu, a ubrana w codzienność Dla mnie zrzuca ją kiedy robi się ciemno ... By nasze życie miało wreszcie jakiś smak Wracam chętnie do chwili i pamiętam pierwszy raz Pierwsze spotkanie jak podróż w nieznane Siedzieliśmy wpatrzeni tak jak dzieci, które jeszcze nic nie wiedzą By w środku nocy tańczyć razem w świetle gwiazd Zamykam oczy, tańczy cisza wokół nas Bo całkiem inna jest jej niewinność Każdy jej taniec jest wyłącznie dla mnie zawsze już zostanie.. Ira /Ona jest ze snu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bossa Re: ..i na plaży i swietle gwiazd.. IP: *.escom.net.pl 20.02.05, 23:14 "Wyznanie lwa" to mala znana piosenka, chyba nie "graja" jej na oficjalnych falach, a ja bardzo lubie ;) a Rotary.. eech.. to miod na moja dusze.(chyba zaraz sie wzrusze.. heh) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: ..i na plaży i swietle gwiazd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 02:17 ta, mało grywają początków Iry...ba, dobre takie miody, jeszcze był Mancu :) Dobranocek ;-)))))))))) Jak co roku w Chalupach, gdy zaczyna sie upal slychac wielki szum Mozna spotkac golasa jak na plazy w Mombasa golców caly tlum Znów sie beda rozbierac Miss-Natura wybierac, przez wies przeszedl dreszcz W krzakach siedza tekstylni gryza palce bezsilni, zaklinaja deszcz Chalupy welcome to, Bahama Mama luz Afryka dzika dawno odkryta, Chalupy welcome to Chalupy welcome to, sun of Jamaica blues Polish Barbados i Galapagos Chalupy welcome to Biora namiar na plaze ci tekstylni nudziarze opalaja sztruks Jak rozpedzic dzikusy moze sadzic kaktusy, przejdzie im ten luz Niepotrzebny nam ubaw jak na jakis Bermudach strach juz z domu wyjsc Robia wszystkich w bambusa przydalby sie z lamusa choc figowy lisc Chalupy welcome to... autor: Z.Wodecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: a może: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:33 Narodziłem się ze znamieniem popiołów Szczątek wyrzucony z gwiazd i Matki Krąg jasnej rzezi, wyplułem w wody Życia co uciekło gładko przez Jej rany po cięciach Mianuj mnie Panem Poronienia, żyjącym umarłym Piłą do kości na tylnym siedzeniu W tę gorzką noc oddawania życia Wejście z ostrym rykiem, wyjście w czerwień Narośl w przełyku, dusząca dech Morderczy żart zdzierany z oddechem Wyrosłem na bękarcich dziwkach które Ojciec pierze na kwaśne jabłko Szczędząc tylko ich łona by złagodzić dojrzewanie Aah! nostalgia rośnie Teraz dziewięć lub dziesięćkroć W tej norze wad zwanej duszą Konając dla wskrzeszenia Wciskam się głęboko by nadejść znów Splecionym spazmem orgazmu... Żyję wolno porcjowanym gwałtem Samców nabuzowanych amylonitrylem Zmuszających ofiary do jedzenia własnych twarzy Plamiących łzami draperię Winienem porównywać ich Do ciepłego dnia Lata Lecz co do litery, jest lepiej Pozostawić ich imiona w grobie Licząc Moje lata na sznurkach liczydła Próbnymi obrączkami i niespełnionymi drgnieniami serca Mianuj mnie Panem Poronienia, żyjącym umarłym Piłą do kości na tylnym siedzeniu W tę gorzką noc oddawania życia Wejście z ostrym rykiem, wyjście w czerwień Narośl w przełyku, dusząca dech Morderczy żart zdzierany z oddechem Horroroskopy Mojej dioramy Dwanaście części (jak dotąd) psychodramatu Inaczej skutą zamierzam Ją ranić Zarówno wewnątrz jak i od zewnątrz Zboczony uścisk wewnątrz maski Uparty, rozbijam Mój domek z kart Wszystko kończy się Śmiercią, Ona krwawi W mnóstwie wyszarpanych szczątków... Teraz ześlizguję się przez linię włośów która pęka Przy zdrowych zmysłach, lepiej uważaj na tyły Owładnięty wyważaniem szeroko wrót Piekła Uwalniam noże by siekły ludzkość Mą ambicją jest nie zabijać Grzesznika w rękach brudnego Boga Który pozwala Mi żerować, Gilles De Rais Na świetle gdzie wiara wiedzie na bezdroża Przecinam flaki i uwalniam najwilgotniejsze wnętrzności Psuję zwłoki i wybieram najlepsze kawałki Jej alabastrowe ramiona które tłumią oświetlony cielesny uśmiech Skóra pochwy by później kosztować i masturbować się od środka " Me serce jest wojennym bębnem brzmiącym W kultach jaguara w przedziwnych kryptach dżungli Gdy numer trzynasty padł w Me objęcia Wargi i skóra jak grzech, Venus Zguba Człowieka Mój apetyt wyostrzony, burze wyjące wokoło Na rozmytych ostrzach rozsądku aż zostało to spełnione Przystawki zjedzone, wcisnąłem Ją Do grobu z trumną dla Królowej Pik Ona wyszła niczym światło w Mym umyśle Jej twarz perłową lawiną, rubinowym winem... Wiele było niepewności, lecz usta niegdyś dobre do pieprzenia Powróciły z odpoczynku by dowieść że Ona nie straciła swego talentu Całowałem Ją występnie, złośliwie, nabożnie Lecz kiedy JEDNA była zdolna bez trudu podzielić TRZECH? Wiem że jestem szalony jak Dahmer, ale to właśnie czynię Aah, aahm, ahh, pozwolę ci zasnąć gdy już będzie po wszystkim... " Podejrzany cień gdzie oni najmniej Spodziewają się że sięgnie Mój płonący uścisk Duszący chwyt, otwarte ramiona Szukające słodkiego mięsa bez zapchanychh dziur Tęcze zakreślone przez Moje brzytwy Pomiędzy Jej krzykami a nietkniętymi złożami Śpiewały na czubkach przebitych płuc Przygryzam Mój złośliwy język By przekleństwa nie spłynęły z pierwotnych legowisk Zatrzymuję romans gdzie Anioły, nagie Zatraciły się w miłości, krwawej stracie, rozpaczy Ja płaczę, one tylko patrzą... I patrzą, i patrzą, i patrzą, i patrzą. †Cradle Of Filth† Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: a może: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 18:46 bardzo mocne, ale ciekawe słowa. podoba mi się :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 09:04 "Tęsknię, choć wiem nie powinienem, Zostałem sam jak stoję, Z rozsznurowanymi butami, Mam pełen słoik słonych wspomnień ... Nie ufam więcej tak głęboko, Nie będę stroił miny, Wierność trudna jest widocznie, Zdrada krótkowzroczna boli tak okropnie, Tęsknię, choć wiem nie powinienem, Zostałem sam jak stoję, Z rosznurowanymi butami, Mam pełen słoik słonych wspomnień o Tobie..... Piję wino, palę skręty z kolegami, Wpadnij kiedyś poniszczyć się z nami, I jesteś zła, zła ja to wiem, Sucho mi w gardle - Ty jesteś mój tlen, Kocham Ciebie i patrzę na ręce, Chwile miłe i nie ma ich więcej, Nie ważne, co było..... Tęsknię, choć wiem nie powinienem, Zostałem sam jak stoję, Z rozsznurowanymi butami Mam pełen słoik słonych wspomnień o Tobie........" Jak się trochę wysilić, to może być pozytywny tekst ;) an Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " 23.02.05, 11:59 you you're a best, she said your big white belly and those hairy feet. you never cut your nails and you have fat hands paws like a cat your bright red nose and the biggest balls I've ever seen. you shoot sperm like a whale shoots water out of the hole in its back. beast beast beast, she kissed me, what do you want for breakfast? Odpowiedz Link Zgłoś
mon.dan Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " 23.02.05, 12:04 Zabiorę Cię właśnie tam gdzie jutra słodki smak Zabiorę Cię właśnie tam gdzie słońce dla nas wschodzi Zabiorę Cię właśnie tam gdzie wolniej płynie czas Zabiorę Cię właśnie tam gdzie szczęsciu nic nie grozi Dość mam już pustych dni i świąt których nie było Między nami jest coś, nie zaprzeczaj mi Tyle mogę Ci dać, solą życia jest miłość Boisz się wielkich słów, to nie wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: "chce tu zostac i zawsze z Toba byc... " 24.02.05, 09:01 powidok zapachu wiosny rozbłysnął w lustrze wody cicho wchodzę po schodach w niemym zachwycie bez śniegu kora znów porosła mchem na drzewie przed oknem – piasek przy drzwiach zmroziły promienie słońca cicho wchodzę po schodach zapach wiosny refleks w niemym uchu zimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bossa Nie budź mnie .... IP: *.escom.net.pl 24.02.05, 23:05 Kiedy domu zamykam drzwi Wstaje świt Znów wieczoru i nocy puls Zwalnia rytm By w ciemności nie przyszedł lęk Zwykły gość Kropla wina na bezsenność Gdy odchodzi codzienny szum Myśli zgiełk Chwilę przed przymknięciem oczu I snem Wraca obraz ten sam I szept bez słów Pejzaż nut ze snów, ze snów Tak, pamiętam, słyszałem ten dźwięk Tak, zmieniłem się, wiem Inne drogi wybieram od lat Tylko w snach naprawdę wiem Tylko w moich snach gdy gra Tych kilka nut Cichy szept, poruszone wspomnienia Przez wiatr Tamtych słów, tych dziwnych słów Kłamałaś Dobrze wiem, że ty Też kochałaś mnie Gdy wspominam tamte dni Przez łzy widzę cię To już zamknięte drzwi Dawnych lat Kiedy ktoś wspólny rytm Nam grał Wspomnień ślad Tamtych dni Kiedy świat był mój Był nasz Chcę znów powtórzyć ci Kilka nut Słowa dwa, tylko ja i ty Twoja twarz jak dawny film Wspomnienia tylko ślad Przed snem Tak zamknąłem cię Pod powieką w kropli łzy Za szkłem Będziesz ty Wiem, to tylko sen Nie budź mnie .... Dobranoc.. z repertuaru M. Bajora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek nie wiem, czy "chce tu zostac i zawsze z Toba byc" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:57 "Nie wiem, kochanie jak jest w niebie, Nie pytajcie mnie nie wiem, Nie spotkałem jeszcze ciebie, Nie wiem, kochanie jak jest w niebie, Nie pytajcie mnie nie wiem, Nie spotkałem jeszcze ciebie Jestem pewien, że w górze pełno ciebie jest, Powietrze ma twój zapach, Głosem twoim mówi do mnie ktoś Dla mnie za wysoko tam Ale wiem, że musi być To, co najlepsze dla ciebie To, co pozwoli żyć Ja czekam, czekam, czekam Oczy mam otwarte Złap mnie za rękę I ze mną chodź Ref: Nie wiem, kochanie jak jest w niebie, Nie pytajcie mnie nie wiem, Nie spotkałem jeszcze ciebie, Nie wiem, kochanie jak jest w niebie, Nie pytajcie mnie nie wiem, Nie spotkałem jeszcze ciebie Jestem pewien, że Jeden tylko Bóg to wie Czy odnajdę twoje ślady Czy w ogóle pozostawiasz je Jeśli tylko jesteś tu Dobrze wiem, że muszę mieć To, co najlepsze dla ciebie Co pozwoli żyć Ja czekam, czekam, czekam Oczy mam otwarte Złap mnie za rękę i chodź.." Veer Odpowiedz Link Zgłoś