diabel.tasmanski 27.02.05, 23:11 przecież nie piłem. Więc dlazcego czuje gin-a ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabel.tasmanski Re: Czuje alkohol - dziwne 27.02.05, 23:18 No właśnie że nie. Nie mam w pokoju żadnego alkoholu a przed chwileczką taki zapach poczułem że .... aż lsie rozmarrzyłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Czuje alkohol - dziwne 27.02.05, 23:29 no,ale Ty o alkoholu,a ja o dżinie z butelki....rozejrzyj się,może księżniczkę Ci podrzucił;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Czuje alkohol - dziwne 27.02.05, 23:34 nietety nie ma księżniczki :( Kotki tez nie miałczą za oknem :( pełni nie ma , wiec kobiety nie mają masowej chcicy :( jednym zdaniem. Marność nad marnościami i wszystko marność Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Czuje alkohol - dziwne 27.02.05, 23:36 no,na litość boską,rusz d**ę z domku,te z chcicą nie będą Ci pod oknem stały,bo mróz! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Czuje alkohol - dziwne 27.02.05, 23:18 wadera3 napisała: > może z butelki wylazł..... i nie bardzo odswiezony,,,pokaz mu lazienke.. Odpowiedz Link Zgłoś