matrek 13.06.02, 20:48 Dla mnie sa the best. Fajnie dobrane do twarzy kobiety okulary sprawiają, że kobitka kojarzy mi się z dziką namietnością. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: Kobiety w okularach IP: *.unl.edu 13.06.02, 22:00 matrek napisał(a): > Dla mnie sa the best. > Fajnie dobrane do twarzy kobiety okulary sprawiają, że kobitka kojarzy mi się > z dziką namietnością. Mnie sie one nigdy z niczym innym nie kojarzyly tylko wlasnie z ogniem, ktory mnie spalal. Bez znaczenia w brylach czy bez. Moje okulary natomiast porwaly tyle ponczoch i rajstop ze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Kobiety w okularach IP: 195.116.167.* 16.06.02, 22:21 A mi sie kojarzą z cielęciem.U kobiet. U facetów to inaczej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glasslover Re: Kobiety w okularach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 21:22 matrek napisał(a): > Dla mnie sa the best. > Fajnie dobrane do twarzy kobiety okulary sprawiają, że kobitka kojarzy mi się > z dziką namietnością. Popieram, Kobiety w okularach są najpiękniejsze na świecie. A jeszcze piękniejsze są one bez okularów (tzn. gdy je zdejmą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małka Re: Kobiety w okularach IP: *.tele2.pl 11.09.02, 15:02 Jestem własnie taką kobietką w okulatach.I wierzcie mi,nie złamałabym tyle serc gdybym ich nie miała.Najadą one uroku i tajemniczości kobiecie,a powagi mężczyznie.Jeśli ktoś uważa.ze kobiety w okularach mają wygląd cielęcy (tak jak ktoś tu napisał),to chyba mówi o zupełnie innym typie kobiety.Taki typ kobiet,nieważne czy noszą okulary czy nie,będzie zawsze cielęcy.Okulary nic nie zmienią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilly Re: Kobiety w okularach IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.09.02, 19:38 Serio podobają wam się kobiety w okularach???? A ja już zdążyłam znienawidzić swoje szkiełka...czas chyba na zmianę zdania ;) No, po prostu ciężko mi w to uwierzyć...Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dominikag Re: Kobiety w okularach 18.09.02, 20:25 :) jak dobrze uslyszec takie slowa zaczynam nie tyle lubic co wrecz kochac swoje okulary!! Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Kobiety w okularach 18.09.02, 20:44 matrek napisał(a): > Dla mnie sa the best. > Fajnie dobrane do twarzy kobiety okulary sprawiają, że kobitka kojarzy mi > się z dziką namietnością. Też popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Matrek 19.09.02, 12:24 matrek napisał(a): > Dla mnie sa the best. > Fajnie dobrane do twarzy kobiety okulary sprawiają, że kobitka kojarzy mi się > z dziką namietnością. Trzymam cię za słowo. Własnie tak wyglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol Re: Kobiety w okularach IP: *.um.man.koszalin.pl 19.09.02, 15:43 pod warunkiem że nie będą to tzw. denka od butelek!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Kobiety w okularach 20.09.02, 12:13 Kocham okulary - zawsze jakieś nosze. W lecie p-słoneczne , po sezonie korekcyne (-1 fotochromy) Znam osoby które noszą zerówki tylko dlatego ze wygladaja i czuja sie super w okulatrach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJ Re: Kobiety w okularach IP: *.hsholland.nl 23.09.02, 12:55 Popieram! Wiekszosc kobiet ktore znam i o ktorych sie mowi, ze sa z klasa, nosi okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anik Re: Kobiety w okularach IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 12:46 A ja uwielbiam facetów w okularach - tylko raz chodziłam z chłopakiem który ich nie nosił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJ Re: Kobiety w okularach IP: *.hsholland.nl 24.09.02, 13:50 Gość portalu: Anik napisał(a): > A ja uwielbiam facetów w okularach - tylko raz chodziłam z chłopakiem który ich > > nie nosił Fajnie. Pierwszy raz spotykam sie z taka opinia (tez nosze:-). Zawsze wydawalo mi sie, ze sa faceci ktorym podobaja sie kobitki w okularach, ale w druga strone jakos nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś