qaczek 26.03.05, 21:38 mam takie skromne pytanko: w jakim wieku straciliście tą "cenną" rzecz. Pytam, bo ja jestem 18-letnia dziewicą:/ niby wszystko ze mna w porządku, a jakoś nie moge sobie znaleźć faceta..:/ jak to jest?? czekam na dobre rady:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azazela Re: dziewictwo 26.03.05, 22:07 18 dziewica, gdzies ty sie uchowala??? powinni o tobie zrobic program w tv:DDDDD nie spiesz sie, to nie ucieknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: dziewictwo 26.03.05, 22:28 ee w twoim wieku to nawet mi do glowy nie przyszlo zeby sie z kims przespac ;) przyjdzie czas i odpowiedni facet po co sie spieszyc :) ja nie zaluje a duzo moich kolezanek tak;) Odpowiedz Link Zgłoś
megieraa Re: dziewictwo 26.03.05, 23:02 a watek nie powinien byc na forum kobieta? no, chyba ze pytasz facetów? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: dziewictwo 26.03.05, 23:55 no to juz wiek emerycki osiągnęłaś ;(. Na plecach czy na czole masz wypisane dziwictwo, koleżanki się śmieją i ciąży ci to okrutnie? I Tak chciałabyś byle kiedy , z byle kim i byle gdzie? A mamusia nie uczyła o szacunku dla siebie i dla partnera? Pamiętaj, dziewictwo to nie choroba ,ale stan przejściwy i nie ma co się spieszyć aby to zmieniać. Odzyskać już się nie da.. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: dziewictwo 26.03.05, 23:58 jak nie!! ja choduje:))) czemu cnota nie odrasta ? bo nie ma kiedy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: dziewictwo 27.03.05, 00:49 dziecko , jak mamusia nie przekazała to w książkach piszą, a Czark co, bo wypadłem z obigu :? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: dziewictwo 27.03.05, 09:04 a czy ty mozesz raz do siebie przyjac ze niektorzy moga zartowac nie zawsze musisz byc zpruchniala kwoka wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
najswietsza.panienka Nie mam doświadczenia w byciu dziewicą 27.03.05, 09:10 Nie mogę ci pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
hey.babe tutaj raczej rady nie znajdziesz 27.03.05, 11:28 co najwyżej można Ci poradzić żebyś ubierała się hm... prowokacyjnie? i wtedy jakiś pan może ci pomoże. bo sorry ale jakiej chcesz rady? tu możesz przeczytać opinie czy dziewictwo to fajna rzecz czy nie i lepiej żebyś straciła te 'cnotke'. na nic wiecej nie liczylabym Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: dziewictwo 27.03.05, 15:40 ehhh.nie przejmuj sie....ja sama wspołzyje od jakis 4 lat..a znam pełno dziewic u mnie na roku.... uwierz.... i one chyba nie robia z tego problemu...oczywiscie jest mniej dziewic niz prawiczkow ale coz...takie zycie wiec uszy do gory...poczekaj na kogos odpowiedniego ps...w mojej klasie na koniec LO raptem 5 dziewczyn <na 17> miało pierwszy raz za soba chociaz nie mozna było powiedziec o tych,ktorym cnota pozostała,ze były jakies szpetne Odpowiedz Link Zgłoś
darknes6 Re: dziewictwo 27.03.05, 17:34 Długo czekałam na właściwego faceta- bo tylko z takim chciałam przeżyć ten pierwszy raz... Czekałam a Jego jak nie było to nie było.... pomyślałam, że zrobię to już z jakimkolwiek aby mieć to za sobą, bo się wstydziłam swojego dziewictwa.... i właśnie wtedy spotkałam swojego obecnego faceta... nie żałuję tego czasu oczekiwania- masz jeszcze sporo czasu... nie śpiesz się- poczekaj na kogoś z kim zechcesz się kochać a nie uprawiać seks.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
darknes6 Re: Polecam odpowiednia kolumnę w bravo :))) 27.03.05, 17:42 Zarozumiałość to jeden ze stopni do piekła- najniższy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Polecam odpowiednia kolumnę w bravo :))) 27.03.05, 17:44 Lepiej stać na stopniu i patrzyć z góry, niż chodzić po bruku... O ile dobrze pamiętam, to dobrymi radami piekło wybrukowano:P Odpowiedz Link Zgłoś
darknes6 Ciężko tak.... 27.03.05, 17:47 ciągle zadzierać głowę... Możesz się nabawić kompleksu niższości... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Ciężko tak.... 27.03.05, 17:50 Do piekła się schodzi w dół. Wystarczy lekko głowę opuścić:P Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka22 Re: dziewictwo 27.03.05, 17:45 ale problemy zazdroszcze takich hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pulsprawdziwy Re: dziewictwo 28.03.05, 03:25 Nic tam niema cennego w dziewictwie. Seks to za wspaniala rzecz zeby ja na dziewictwie marnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
girlfrompoland Re: dziewictwo 28.03.05, 06:00 Wszystko z Toba w porzadku, ja stracilam swoja cnote w wieku dokladnie 19 i pol. Dokladnie tego dnia. Wcale nie zaluje. Faceta mialam, brzydalem nie bylam, ale wolalam byc pewnz, ze chce. Dzis mam 22 lata i same fajowe doswiadczenia za soba. Lubie seks i potrafie sie nim ieszyc. Bardziej niz sfrustrowane kolezanki, ktore zaczely w wieku 15 lat. Seks to nie czekolada, wszyscy jedza, to i ja sprobuje. To znacznie wiecej, wiec nie marnuj swojej szansy na cudne zycie seksualne przedwczesna inicjacja, bo "mam juz 18 lat" i ciagle jestem przed... Nie badz naiwna. Pliss. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsunnygirl Re: dziewictwo 28.03.05, 14:32 hmm, a ja miałam 22 lata i wcale się tego nie wstydze, zawsze byłam imprezową panienką, uwielbiałam dobrą zabawe, męski dotyk, namiętne pocałunki... ale jakoś nigdy nie zaszło nic więcej, może to też wina mojego wyglądu - typ lolitki, zawsze dawano mi góra 16, 17 lat, a może to to że trafiałam na tzw. "porządnych" facetów, którzy nigdy niczego nie robili na siłe, nie wiem, to tak jakoś po prostu samo wyszło. Za to mój 1 raz...- hmm cudowny wiosenny dzień spędzony z nowopoznanym facetem, a potem cudowna (nieco bolesna;-) noc - jesteśmy ze sobą do dziś (już prawie 2 lata;-), mój facet az pęka z dumy że był "moim pierwszym" (wiecie jakie to zajebiste uczucie!!!) Odpowiedz Link Zgłoś