Gość: mesco IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.01, 14:33 czemu piszecie cos na stronach dla kobiet i innych po co? NI moza tutaj jakies forum dla mezczyzn kochajacych mezczyzn zalozyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: macio do mesco IP: *.polkomtel.com.pl 10.05.01, 15:23 To może się wyniesiesz z Forum i poszukasz sobie innego miejsca dla pedziów ta strona jest zbyt poważna żeby zakładać "folder" dla zboczeńców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: do mesco IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.01, 17:53 ale powazna by dyskutowac o dziewictwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio ??? IP: *.polkomtel.com.pl 11.05.01, 15:32 to jest bardziej naturalne i normalne niż "pedalstwo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: ??? IP: *.unregistered.formus.pl 11.05.01, 17:03 A może następne Jedwabne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio ??? IP: 212.2.96.* 11.05.01, 15:33 to jest bardziej naturalne niż pedalstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszka homofobofobia IP: 213.77.240.* 11.05.01, 18:18 sam jestem, jak to ujales, zboczencem, ale jakby to ujac... wiesz, jest cos takiego jak homoseksualizm wiesz zapewno tez (i jak widac - nawet b.dobrze), ze jest cos takiego jak homofobia wiedz wiec, ze ja mam cos takiego jak homofobofobie i jedyne co tu jest zboczone, chore i odchylone od normy to (...) przemysl to sobie pozdrawiam ps: jest takie slowo jak gej - polecam - krocej, wygodniej i co juz pewnie najmniej istotne dla niektorych - kulturalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: homofobofobia IP: 212.185.218.* 11.05.01, 18:41 sam jak to ujalaes "zboczency wynoscie sie" tylko gdzie? dlatego zalozylem ten watek na forum na mezczyn, reakcje sa niestety mizerne, szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: homofobofobia IP: *.etob1.on.wave.home.com 11.05.01, 18:44 Czy ja wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: homofobofobia IP: *.etob1.on.wave.home.com 11.05.01, 18:48 No coz istnieja i tacy .Przeciez to nie zboczency. Jesli robia to i nikogo nie krzywdza to jest dobrze . Ale ogolnie nie lubie jak sie z tym obnosza.mieszkam w Toronto i tu niestety oni sa wazni .to mnie wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszka Re: homofobofobia IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 12:57 Uwielbiam takie podejście - "w sumie to ja nic nie mam do tych pedałów; niech sobie siedzą w tych swoich gayclubach tylko niech mi się nie rzucają w oczy". No pewnie, najlepiej udawać, że coś nie istnieje. Wogóle mówisz o gejach jakby to była jednolita grupa ludzi. Nic dziwnego, że w takiej a nie innej sytuacji jest bardziej solidarna. Tak jak Żydom mamy za złe, że się zawsze razem trzymają. Wyobraź sobie, że "zboczeńców" jest mniej więcej tylu co mańkutów. Jestem pewien, że znasz co najmniej kilka osób leworęcznych. A teraz pomyśl sobie, że mniej więcej tylu masz znajomych homo. I co? Takim "zboczeńcem" może być ktoś bliski z Twojej rodziny czy przyjaciel. Ale nic - skoro najważniejszą ludzką cechą jest orientacja seksualna... przyjaciela można wymienić, syna wydziedziczyć. I ten argument, że homoseksualiści to się ciągle domagają specjalnych przywileji;-) Zabawne, chyba za bardzo nie rozumiem, o które "specjalne przywileje" chodzi... To takie małe pomieszanie pojęć - nie chodzi o "specjalne przywileje" ale o "równe prawa". I nie chce mi się rozdrabniać o jakie prawa chodzi. Jeśli ktoś serio nie wie i bardzo chce je poznać - mail me - miszka@student.pl. I przykro mi, że Cię wqrza, że homoseksualiści są wokół Ciebie jak to ująłeś "ważni". Pewnie wolałbyś ich wszystkich widzieć pozamykanych w gettach. No cóż - jeśli tak - to szkoda mi Ciebie. Nawet polskie społeczeństwo zmienia się z czasem. Niech przykładem będzie fragment artykułu z dwutygodnika "Wprost": "Dzisiejsze spory o legalizację małżeństw homoseksualnych będą przez nasze wnuki przyjmowane z takim samym niedowierzaniem, z jakim nasi rodzice śledzili toczoną w Europie batalię o równe prawa dla kobiet. Aż trudno dziś pojąć, że Francuzki uzyskały prawa wyborcze dopiero w 1945 r., a Szwajcarki jeszcze później - w 1970 r. Następne generacje nie będą chciały dawać wiary, że na początku XXI wieku nie tylko związek osób tej samej płci, ale nawet sam homoseksualizm był wyjęty spod prawa..." pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Msych Re: homofobofobia IP: 192.168.3.* / *.uznam.net.pl 16.05.01, 23:40 Gość portalu: miszka napisał(a): > "Dzisiejsze spory o legalizację małżeństw homoseksualnych będą przez nasze > wnuki przyjmowane z takim samym niedowierzaniem, z jakim nasi rodzice śledzili > toczoną w Europie batalię o równe prawa dla kobiet. Aż trudno dziś pojąć, że > Francuzki uzyskały prawa wyborcze dopiero w 1945 r., a Szwajcarki jeszcze > później - w 1970 r. Następne generacje nie będą chciały dawać wiary, że na > początku XXI wieku nie tylko związek osób tej samej płci, ale nawet sam > homoseksualizm był wyjęty spod prawa..." > > pozdrawiam Ja sie do dzisiaj dziwie ze kobiety uzyskaly prawa wyborcze. Przez to te popieprzone wyniki wyborow. Ale na to sie juz nic nie poradzi. W kazdym razie to w XXIII w. pewnie beda sie bardzo dziwic ze kiedys takie mniejszosci jak pedofile czy zoofile mogli byc dyskryminowani a nawet przesladowani prawnie. Niestety zmierza to w takim kierunku. W koncu jesli zachowa sie tendencja poszerzania tolerancji to jest nieuniknione. Pedaly niech sobie zyja i nawet niech se sluby biora. Tym niemniej nie mige sie zgodzic na adopcje dzieci przez pary homoseksualne. Z prostego wgledu ze zdanie malego dziecka nie jest w ogole brane pod uwage. Osobiscie bym sobie nie zyczyl byc adoptowany przez dwoch gejow. i sadze ze wiele dzieci tez nie mialo by ochoty. Nawet jesli bedzie przez takich rodzicow kochane i zadbane to zawsze jset jednak jakies spaczenie. Moze sie spotkac chociazby z nietolerancja innych osob w wielu miejscach. Zreszta kazde dziecko psychicznie potrzebuje ojca i matki. Dlatego jesli juz bardzo chca miec dzieci to geje powinny sie ugadac z lesbijkami. W takiej czworce mogli by wychowac dzieci z obyma wzorcami. Rownoczesnie dziecko takie moglo by miec mame i tate, a geje by zyly se soba nawzajem i lesby tez. Takie rozwiazanie jest juz napewno zdecydowanie lepsze niz gdy dziecko ma trafic do domu z dwoma "tatuskami" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszka Re: homofobofobia IP: 213.77.240.* 18.05.01, 20:02 Gość portalu: Msych napisał(a): > Ja sie do dzisiaj dziwie ze kobiety uzyskaly prawa wyborcze. Przez to te > popieprzone wyniki wyborow. Ale na to sie juz nic nie poradzi. W kazdym razie t > o > w XXIII w. pewnie beda sie bardzo dziwic ze kiedys takie mniejszosci jak pedofi > le > czy zoofile mogli byc dyskryminowani a nawet przesladowani prawnie. Niestety > zmierza to w takim kierunku. W koncu jesli zachowa sie tendencja poszerzania > tolerancji to jest nieuniknione. Taka subtelna roznica pomiedzy pedofilia a homoseksualizmem to jednak chyba jest. > Pedaly niech sobie zyja i nawet niech se sluby biora. Tym niemniej nie mige sie > > zgodzic na adopcje dzieci przez pary homoseksualne. Z prostego wgledu ze zdanie > > malego dziecka nie jest w ogole brane pod uwage. Osobiscie bym sobie nie zyczyl > > byc adoptowany przez dwoch gejow. i sadze ze wiele dzieci tez nie mialo by > ochoty. Nawet jesli bedzie przez takich rodzicow kochane i zadbane to zawsze js > et > jednak jakies spaczenie. Moze sie spotkac chociazby z nietolerancja innych osob > w > wielu miejscach. Zreszta kazde dziecko psychicznie potrzebuje ojca i matki. > Dlatego jesli juz bardzo chca miec dzieci to geje powinny sie ugadac z > lesbijkami. W takiej czworce mogli by wychowac dzieci z obyma wzorcami. > Rownoczesnie dziecko takie moglo by miec mame i tate, a geje by zyly se soba > nawzajem i lesby tez. Takie rozwiazanie jest juz napewno zdecydowanie lepsze ni > z > gdy dziecko ma trafic do domu z dwoma "tatuskami" > Pozdrawiam tak - a props tej znienawidzonej adopcji: Niemiecki dziennik „Die ZEIT” zamieścił artykuł, poświęcony wynikom badań nad wpływem preferencji seksualnych rodziców lub opiekunów na wychowanie dzieci. Kilka, prowadzonych zupełnie niezależnie projektów badawczych, doprowadziło do konkluzji, że ojciec-gej czy matka-lesbijka równie dobrze spełniają swoją rolę jak rodzice heteroseksualni. Z tą różnicą, że dzieci, mające homoseksualnych rodziców uczą się jeszcze dodatkowo tolerancji i są znacznie bardziej zrównoważone niż ich rówieśnicy. Przykładowym projektem, omawianym przez gazetę są badania, prowadzone przez Gill Dunne, która pracuje jako socjolog w Gender Insitute londyńskiej School of Economics. Dotarła ona do ponad setki dzieci, wychowywanych przez ojców-gejów i doszła do wniosku, że ich seksualne preferencje przyczyniają się do szybszego rozwoju dzieci. Zdają sobie one sprawę z tego, że „mój tata jest inny” – a zatem odmienności nie należy wartościować negatywnie. Z badań prowadzonych w Stanach Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii wynika, że ojcowie-geje są bardziej opiekuńczy, poświęcają swym dzieciom znacznie więcej czasu niż ojcowie heteroseksualni. Matki- lesbijki reagują silniej niż matki heteroseksualne na wysyłane przez dzieci sygnały emocjonalne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszka Re: do mesco IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 12:58 "ta strona jest zbyt poważna żeby zakładać "folder" dla zboczeńców" :-) jakby to określić... etam, i tak nie jestem wystarczająco poważny:) Odpowiedz Link Zgłoś
qba22 Re: Pedaly na forum, 12.05.01, 11:10 po to zeby sie brandzlowac tym, ze sie "kocha inaczej"? No bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramzes;) a moze.. IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.01, 15:40 tolerujesz tez czarnych, ale za bardzo sie w tym twoim toronto obnosza i dobrze by bylo gdyby siedzieli w tych blackbubach?? co?? a ja mam lepszy pomysl.. tolerujmy polakow, ale nich sie taknie obnosza ta swoja polskoscia i niech siedza w polishpubach..lub knajpach samoobslugi. to tylko zart..i prosze tunie szukac jakis podtekstow. ramzes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: a moze.. IP: *.zes.hu-berlin.de 16.05.01, 15:58 Na Madagaskar, pederasci. Jak mi jeden z drugim zrobi dziecko, to uznam, ze jestescie normalni. to takie prostackie, ojej, byc moze kaleczy wasze pedalski uszka, co? nigdy nie byliscie normalni i nigdy nie bedziecie, a powolywanie sie na Platona i Oskara Wilde'a niewiele wam pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 do jacka placka.. IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.01, 20:05 a nie wiesz ze mozna sie z para lesbijek dogadac i miec 2 dzieci..jedna para wychowuje jedno, 2 drugie..proste nie... a teraz pewnie bedziesz trul o tym ze nalezy zabronic sztucznego zapladniania... zreszta...moze zeczywiscie niech te dzieci sie marnuja w domach dziecka i przytulkach, zamias byc w jakims domu, gdzei beda otoczone miloscia..no ale ty jeste prawdziwym katolikiem i koszach blizniego swego..ale tylko normalnego..:) he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: a moze.. IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.01, 20:23 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Na Madagaskar, pederasci. Jak mi jeden z drugim zrobi dziecko, to uznam, ze > jestescie normalni. > to takie prostackie, ojej, byc moze kaleczy wasze pedalski uszka, co? > nigdy nie byliscie normalni i nigdy nie bedziecie, a powolywanie sie na Platona > > i Oskara Wilde'a niewiele wam pomoze. Prawiczek prosi o rade Autor: Gość portalu: Julek Data: 16-05-2001, 15:50:27 adres: *.zes.hu-berlin.de --------------------------------------------------------- ----------------------- Mam 20 lat i jeszcze nigdy nie bylem w lozku z kobieta. nie, zebym byl brzydki czy cos w tym guscie. nie jestem tez gejem. po prostu zawsze cos innego bylo dla mnie wazniejsze. nagle zorientowalem sie, ze koledzy uzywaja zycia w najlepsze, a ja jakos przespalem swoj moment. Dobre notowania na uczelni to chyba nie wszystko. jak w miare szybko naprawic ten blad? on jest studentem Humboldt-UNi w Berlinie obie wiadomosci nadal w przeciagu 8 minut to jest ta sama osoba. Raz potrzebuje porady jako prawiczek, ale dobrze wie co poradzic na watku pedaly na forum. Sadze ze on jest sam pedalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes;) Re: a moze.. IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.01, 22:01 i moze dlatego wlasnie nie byl z kobieta..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: a moze.. IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.01, 22:52 Gość portalu: ramzes;) napisał(a): > i moze dlatego wlasnie nie byl z kobieta..... chociaz ja moglem spólkowac z kobieta, przynjmniej jak mialem 20....lat i centymetrów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: a moze.. IP: *.unregistered.formus.pl 17.05.01, 12:48 A ja mogę sppółkować i zkobietą i.... nie mam 20 centymetrów. Kolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek cioty IP: *.ub.hu-berlin.de 17.05.01, 14:13 Szwule. przyjedzcie na love parade, to wam skopie tylki. przekonamy sie, jacy z was stuprocentowi mezczyzni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes;) Julcia IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.01, 14:49 jasne ze bede na LoveParade i na paradzie gejowskiej tez..a ty ciemniaku schowaj sie bo cie kurduplu w tym tlumie itak niekt nie wypatrzy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Julcia IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.01, 15:25 znam taki dramat "Romeo i Julian" piekne to bylo Love Parade no i CSD ale z drugieje strony pamietaj Julian za wiele gejow robi fitness i bodybuilding tak ze jak bedziesz zaczepiac to i mozesz zarobic po mordzie. mesco@gmx.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek do meszka IP: *.zes.hu-berlin.de 17.05.01, 16:17 spoko, spoko mechu. przez internet to ty mozesz sobie takie pierdoly wygadywac. dalem w po pysku nie jednemu pederascie. zeby porzadnie przywalic nie wystarcza same miesnie. potrzebne jest takze cos, czego nie wy nie macie. meskosc i hart ducha. a swoj adres emaliowy wsadz sobie tam, gdzie lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes;) do mesco IP: 217.80.21.* 17.05.01, 16:20 czy mozna gdzies skolowac jego (Julii) numerek skad nadaje...zrobimy mu male kuku na komputerze to sobie bedzie musial jeszcze raz systemik instalowac..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: do mesco IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.01, 21:22 Gość portalu: ramzes;) napisał(a): > czy mozna gdzies skolowac jego (Julii) numerek skad nadaje...zrobimy mu male > kuku na komputerze to sobie bedzie musial jeszcze raz systemik instalowac..:) sadze ze nie, bo ten jeszcze nie wyruchany chlopczyk nadaje z uniwersytetu. zes.hu-berlin zes- znaczy ze obn sie logguje z haslem, czyli jest studentem hu- humboldt-universität on siedzie po prostu w rechenzentrum (sala z wieloma komputerami) i stamtad nadaje te glupoty komputera uniwersytetu nie rozwalisz, niestety a potem to on idzie do domu i wali konia jak opetany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: do mesco IP: *.skane.se 17.05.01, 22:55 Gość portalu: mesco napisał(a): > Gość portalu: ramzes;) napisał(a): > > > czy mozna gdzies skolowac jego (Julii) numerek skad nadaje...zrobimy mu ma > le > > kuku na komputerze to sobie bedzie musial jeszcze raz systemik instalowac. > .:) > > sadze ze nie, bo ten jeszcze nie wyruchany chlopczyk nadaje z uniwersytetu. > zes.hu-berlin > zes- znaczy ze obn sie logguje z haslem, czyli jest studentem > hu- humboldt-universität > on siedzie po prostu w rechenzentrum (sala z wieloma komputerami) i stamtad > nadaje te glupoty > komputera uniwersytetu nie rozwalisz, niestety > a potem to on idzie do domu i wali konia jak opetany > > > > > JA TEA TO ROBIE....MOZE W KONCU ZROBIMY TO RAZEM. Podobno w Berlinie sa fajne dyskoteki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: do mesco IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.01, 11:34 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > > > > JA TEA TO ROBIE....MOZE W KONCU ZROBIMY TO RAZEM. > Podobno w Berlinie sa fajne dyskoteki. to sie umów z tym Julkiem, on mieszka w Berlinie, chciaz sex z prawiczekiem nie jest zbyt ciekawy, Mialem kilka lat temu 18 latka, wprowadzile go wspaniale w swiat meskiego sexu, byl bardzo wzruszony, ale ja z tego nic nie mialem mesco Odpowiedz Link Zgłoś