fuckyeah 16.07.10, 01:03 Słyszałam, że na trądzik jest dobre szare mydło, ale nigdzie nie mogłam znaleźć czy to faktycznie pomaga. Może używałyście/używacie? Pomaga, gdy regularnie przemywasz twarz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuckyeah Re: wątpię. 16.07.10, 01:12 Sucha to ona raczej nie jest, z leksza przetłuszczona -,- Odpowiedz Link Zgłoś
olka973 Re: Trądzik -,- 16.07.10, 01:11 Nigdy nie próbowałam ale dobra jest żel Binzacne 10 polecam!! kosztuje około 13 zł w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
talkshit Re: Trądzik -,- 16.07.10, 01:34 idz do lekrza, przepisze ci odpowiednia masc do twojej cery, ja przez pewien czas uzywalam roznych masci i nie pomagalo poszlam do lekarza przepisal mi i od 2 miesiacy nie mam nic Odpowiedz Link Zgłoś
nesska94 Re: Trądzik -,- 16.07.10, 02:11 Nie możesz szukać jakiś kremy,mydła itd. w googlach. Bo to nie pomaga, ja radzę Ci pójść do dermatologa i na pewno przepisze lekarstwa, problem zniknie. Ja obecnie stosuję Epiduo w mojej aptece kosztują 46,55zł. I już nie mam pryszczów, jeżeli np. jak wyskoczą znowu, to od razu smaruję. Życzę powodzenia pójścia do dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka369 Re: Trądzik -,- 16.07.10, 08:56 Nie wiem , czy szare mydło pomaga , też tak słyszałam , ale jeżeli masz wrażliwą twarz to mozesz dostać uczulanie , więc idź do dermatologa , i on ci coś przepisze . Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: Trądzik -,- 16.07.10, 02:03 Nie wiem, czy pomaga, ale chyba tak, no bo wszyszyscy mówią, że trzeba przemywać wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: Trądzik -,- 16.07.10, 05:29 Ja tak samo mam , brałem różne maście itp pomogło ale nie do konca nie umiem sie tego na brodzie pozbyć!! Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: Trądzik -,- 16.07.10, 08:18 Możesz spróbowac na swojej skorze jak zobaczysz że ci pomaga to znaczy że możesz go używac ale jak zobaczysz że ci szkodzi to musisz przestac... Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Trądzik -,- 16.07.10, 08:48 Ja stosowałam różne duperele i wierz mi, niewarto. Chyba, że masz mały trądzik. Po dłuuuugim czasie (żałuję, że tak późno) poszłam do dermatologa, stan miałam średnio poważny już. Dałantybiotyk- nie pomógł. Musiał dać coś silniejszego, dostałam taki specjalny lek. Teraz biorę trzecie opakowanie, ale trochę inna nazwa leku, w zasadzie skład jest ten sam, ale cena niższa, a jest to izotek. Boże, wyglądam o niebo lepiej, zostały raktycznie same ślady. Także wiesz. Lepiej idź do specjalisty, ale dobrego. Działanie na własną rękę nie wyszło mi na dobre. Powodzenia.*: Odpowiedz Link Zgłoś
gb Re: Trądzik -,- 16.07.10, 09:01 używałam chyba wszystkiego, i było w tym też szare mydło, możesz go dostać w każdym supermarkecie czy zwykłym sklepie. Pomaga ale na chwilę, skóra szybko się przyzwyczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
fuckyeah Re: Trądzik -,- 16.07.10, 19:53 Dzięki (: Mama ostatnio mnie zarejestrowała do dermatologa to pójdę, ale dzięki zawszystkie odpowiedzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
nesska94 Re: Trądzik -,- 17.07.10, 02:46 fuckyeah- wiedziałam ) Oby tak dalej, życzę powodzenia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: Trądzik -,- TUU ! 17.07.10, 20:17 Ja właśnie też tak słyszałam, i spróbowałam. Jak na mogą cerę to działa. Na dodatek szare mydło wysusza skórę i nie świeci Ci się tak. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: Trądzik -,- TUU ! 17.07.10, 20:22 ja nigdy nie miałam trądziku, ale koleżanki używały anty trądzikowe kremy i żele z firmy under twenty i podobno bardzo dobre. ale jeżeli chodzi o bardziej domowe sposoby zapobiegania trądzikowi to jak najbardziej szare mydło. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Trądzik -,- 17.07.10, 20:24 ja kupowałam w aptece, mi pomaga, ale używaj góra 2 tygodnie, bo za bardzo Cię wysuszy, i musisz przemywać tylko tam, gdzie trądzik występuje, a oprócz tego musisz myć buzię żelem, dawać tonik i krem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś