karl_der_berliner 20.06.02, 17:14 Czy u Was tez pedalstwo paraduje bezkarnie po ulicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Re: Schwule-piata kolumna IP: *.ewave.at 25.06.02, 21:53 W Wiedniu tak,nawet dwoch takich za sasiadow mialam.Twu,ochyda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Schwule-piata kolumna IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 21:58 Ohydnie wygladali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Schwule-piata kolumna IP: *.ewave.at 25.06.02, 22:14 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Ohydnie wygladali? Okropnie!!!Najleprzy numer wywalili w zeszlym roku na szwulowski fertiwal jaki byl zorganizowany na Rathausplatz.pozno w nocy wrocilam do domu i chcialam wyniesc smieci.Kontenery stoja w piwnicy.Winda zatrzymala sie na moim pietrze.Wlazlam do niej nie przeczuwajac nic zlego.W windzie byla jakas gruba ,wulgarnie wymalowana i wystrojona baba a z nia jakis gogusiowaty bubek.Raptem bez zenady zaczeli sie lizac.I wtedy babie spadla peruka.No i dopiero wtedy sie zorietowalam,ze to oni.Ty wiesz,ze ledwie udalo mi sie zwiac z tej windy bo nie chcieli mnie wypuscic.odstawiali histerie,ze teraz sa skompromitowani przed sasiadami.Tymczasem okazalo sie ,ze wczesniej po pijanemu prezentowali swoje preferencje 13 letniemu synowi sasiadow.Swinie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Schwule-piata kolumna IP: *.unl.edu 25.06.02, 23:14 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: Paweł napisał(a): > > > Ohydnie wygladali? > Okropnie!!!Najleprzy numer wywalili w zeszlym roku na szwulowski fertiwal jaki > > byl zorganizowany na Rathausplatz.pozno w nocy wrocilam do domu i chcialam > wyniesc smieci.Kontenery stoja w piwnicy.Winda zatrzymala sie na moim > pietrze.Wlazlam do niej nie przeczuwajac nic zlego.W windzie byla jakas > gruba ,wulgarnie wymalowana i wystrojona baba a z nia jakis gogusiowaty > bubek.Raptem bez zenady zaczeli sie lizac.I wtedy babie spadla peruka.No i > dopiero wtedy sie zorietowalam,ze to oni.Ty wiesz,ze ledwie udalo mi sie zwiac > z > tej windy bo nie chcieli mnie wypuscic.odstawiali histerie,ze teraz sa > skompromitowani przed sasiadami.Tymczasem okazalo sie ,ze wczesniej po pijanemu > > prezentowali swoje preferencje 13 letniemu synowi sasiadow.Swinie i tyle. > A jutro beda chcieli zaadoptowac dzieci. I glupia, przymulona Europa sie zgodzi na to. Koniec swiata, a moze to i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: Schwule-piata kolumna IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.02, 08:33 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: Paweł napisał(a): > > > Ohydnie wygladali? > Okropnie!!!Najleprzy numer wywalili w zeszlym roku na szwulowski fertiwal jaki > > byl zorganizowany na Rathausplatz.pozno w nocy wrocilam do domu i chcialam > wyniesc smieci.Kontenery stoja w piwnicy.Winda zatrzymala sie na moim > pietrze.Wlazlam do niej nie przeczuwajac nic zlego.W windzie byla jakas > gruba ,wulgarnie wymalowana i wystrojona baba a z nia jakis gogusiowaty > bubek.Raptem bez zenady zaczeli sie lizac.I wtedy babie spadla peruka.No i > dopiero wtedy sie zorietowalam,ze to oni.Ty wiesz,ze ledwie udalo mi sie zwiac > z > tej windy bo nie chcieli mnie wypuscic.odstawiali histerie,ze teraz sa > skompromitowani przed sasiadami.Tymczasem okazalo sie ,ze wczesniej po pijanemu > > prezentowali swoje preferencje 13 letniemu synowi sasiadow.Swinie i tyle. > Wiesz vika, ostatnio tez jechalem winda i stala za mna gruba baba i jej pijany chlop. zaczeli sie lizac...jakie to bylo wstretne, takie przepocone babsko..tfu.. a wczesniej lizali sie na ulicy przy dzieciach.pokazywali te swoje preferencje..uf..nigdy czegos tak ochydnego nei widzailem...biedne dzieci... ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
ezran Re: Schwule-piata kolumna 01.07.02, 14:36 Myślę, że twoim austriackim sąsiadom raczej bardziej przeszkadza, że mają za sąsiadkę jakąś zacofaną "polnische Schlampe" Odpowiedz Link Zgłoś
ezran Re: Schwule-piata kolumna 01.07.02, 14:26 Dlaczego w Berlinie mieszkają bezkarnie "polnische Bauerntrampel" (polskie wsioki)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra:) Re: Schwule-piata kolumna IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.02, 14:55 ezran napisał(a): > Dlaczego w Berlinie mieszkają bezkarnie "polnische Bauerntrampel" (polskie > wsioki)? Bo czuja sie lepiej, kiedy jada do Polski i mowia, ze mieszkaja w Belrinie:)) ra:) Odpowiedz Link Zgłoś