tygrysio_misio 13.04.05, 23:07 a niby remis a jednak wygrali:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: YOU ARE NEVER WALK ALONE 13.04.05, 23:08 to sa 2 piwa i frytki:)) 2qrde nie moge trafic w literki:)) ze szczescia:P Odpowiedz Link Zgłoś
alvaro_recoba Re: YOU ARE NEVER WALK ALONE 14.04.05, 12:23 chyba raczej you'll never walk alone dziewczynko Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: YOU ARE NEVER WALK ALONE 14.04.05, 16:04 a dala bym sobie obciac reke ze slyszalam to z "Are" Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: YOU ARE NEVER WALK ALONE 14.04.05, 16:10 Nie szafuj tak tymi swoimi tygrysimi łapkami, bo je stracisz, bo to, co napisałaś w tytule wątku nie ma sensu:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiczka_po_20 to z pijanstwa ten blad ;) 14.04.05, 16:35 Tygrysio_misio pewnie byla pijana...ze szczescia jak zakladala watek ;) w koncu bedzie piekny (dla milosnika angielskiego futbolu) polfinalowy mecz :) A zeby uciac dyskusje na temat tekstu hymnu FC Liverpool: www.lfc.pl/dzialy.php?dzial=Hymn Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: to z pijanstwa ten blad ;) 14.04.05, 16:49 Ale ona kibicuje Chelsea... To ja już nic nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiczka_po_20 tak,pamietam,ze Chelsea, ale 14.04.05, 16:54 o ile mnie pamiec nie myli, w ogole lubi angielski futbol. zreszta: nie wiem, ja tu rzadno bywam... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tak,pamietam,ze Chelsea, ale 14.04.05, 19:36 no wiec wyjasnie......kocham angielska pilke choc od 15.01 nie ogladalam z dziwbych przyczyn zadnego meczu i juz tesknie.... w szeczegolnosci lubie gruzyny z Londynu bo to pieke miasto w ktorym nigdy nie bylam ale sam fakt ze tam jest 12 zespolow pilkarskich mowi wszystko:)) oprocz tego b.lubie Liverpool choc ostatnio stracili w moich oczach przez pare ostatnich sezonow....ale juz odzyskuja maja sympatie nie lubie zaspolow z Birmigham i niecierpie ManU choc jak graja z jakims innym zespolem niz angielski to tez za nimi jestem:)) nie ierpie Bayernu i reszty niemmieckich zesplow a Ligi wloskiej wrecz nie dam rady ogladac lubie tez popatrzec na hiszpanow ps.dzieki za rozwiazanie zagadki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: TOY ARE NEVER WALK ALONE 14.04.05, 12:44 a ja znam jeszcze ciekawiej "you will never walk alone with schizophrenia" Odpowiedz Link Zgłoś