Dodaj do ulubionych

Pytanie do gejów z tego forum

IP: *.acn.pl / 10.131.131.* 08.07.02, 15:12
Skąd się bierze w was taka duza niechęć do kobiet? Po co tyle tu propagandy
mizoginistycznej ze kobiecy naturalny zapach jest paskudny, ze faceci lepiej
robią loda, ze seks z kobieta jest obrzydliwy, ze mezczyzna bez kobiety to jak
rybak bez roweru itp.
Rozumiem bardzo dobrze że kobiety was nie kręcą (mam paru znajomych gejów
którzy na szczęście są przyjażni kobietom, lubie subkulture gejowska, moim
ulubionym filmem jest "Jeffrey") ale przecież chyba macie świadomość że procent
homoseksualistów w różnych kulturach i krajach jest raczej stały--ok. 5%. Czemu
więc tak was drażni to że jest wielu (95%...)mężczyzn którzy lubią lizać cipki
kobietom, których one i ich zapach niesamowicie podniecają? Czemu usiłujecie
tworzyć wrażenie że wszyscy mężczyżni wolą miłość homoseksualną? Czy czujecie
się może zagrozeni kobietami jako rywalkami, konkurentkami o wzgledy innych
mężczyzn? Czy macie negatywne doświadczenia z dzieciństwa z kobietami
(nadopiekuńcza matka, niania itp.?) A może wkurza was że miłość heteroseksualna
jest "normą" a wy czujecie się wyłączeni z mainstreamowej kultury i swój żal za
to przelewacie na kobiety???
Obserwuj wątek
    • nancyboy Re: Pytanie do gejów z tego forum 08.07.02, 15:38
      > Skąd się bierze w was taka duza niechęć do kobiet?
      Pytanie powinno byc zaadresowane do konkretnych osob, autorow postow, ktore
      przytaczasz a nie "do gejow".
    • Gość: Paul Re: Pytanie do gejów z tego forum IP: *.sprinthome.com 08.07.02, 16:29
      Po pierwsze powinnac wziasc pod uwage czyje wypowiedzi czytalas na forum oraz nie
      powinnas uogolniac tego co napisalas do wszystkich gejow. Napewno wiesz ze na tym
      forum jest duzo ludzi ktorzy pisza glupoty. Jezeli sama masz przyjaciol gejow to
      chyba wiesz ze sami geje sa rozni - jedne cioty, drudzy normalni faceci o ktorych
      bys nawet nie powiedziala ze sa gejami. W kazdym razie ja mam duzo kolezanek,
      przyjaciolek z ktorymi sie super bawie, mialem kilka dziewczyn i wcale nie jestem
      wrogo nastawiony do kobiet a wrecz przeciwnie. Jednak siliejszy mam pociag do
      facetow ale nie robie z tego wielkich rzeczy i nie opowiadam ze wole cos nad
      czyms...tak jak chcialbym przekonac do bycia gejem. To co ja lubie jest moja
      prywatna sprawa, moge miec na ten temat opinie, ale nie koniecznie musze sie nia
      dzielic z innymi gdzyz dla roznych ludzi bedzie odbierana w rozny sposob, wszyscy
      jestesmy inni i inaczej odbieramy rozne opinie.
      • Gość: breskva Re: Pytanie do gejów z tego forum IP: *.acn.pl / 10.131.131.* 08.07.02, 18:48
        oczywiscie ze wiem ze nie wszyscy geje sa tacy--dlatego moj watek jest
        zatytulowany "geje na tym forum" poniewaz ile razy przegladam tu rozne watki to
        dominuje jednak w wypowiedziach agresja, niechec i ogolne "obrzydzanie" kobiet.
        Dzieki za wasze odpowiedzi ale najwidoczniej ten temat nie dotyczy was--
        chcialabym aby zabrali glos autorzy mizoginicznych watkow--a wy najwyrazniej
        nie cierpicie na "kobietofobie" :-))) Ale na pewno sami obserwujecie takie
        postawy, jak myslicie skad sie biora? A moze po prostu tak jak duzo jest
        nietolerancyjnych "heterykow"-homofobow to tez i zdarzaja sie
        geje "heterofobiczni"? Pozdrowienia
        • Gość: Paul Re: Pytanie do gejów z tego forum IP: *.sprinthome.com 09.07.02, 16:46
          Tak zgadzam sie z toba...jak powiedzialem sa rozni ludzie i jednym juz nic nie
          pomoze i szkoda wogole zabierac glos w pewnych kwestiach...ja nie dbam jezeli
          ludzie pisa jakies glupoty czy to dotyczy gejow czy heterykow, mam swoje zdanie a
          z nimi sie nie licze. Utrzymuje kontakty z ludzmi ktorzy sa ok...heterycy,
          geje...mam wielu swietnych znajomych i dobrze sie rozumiemy a o reszcie
          zapominamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka