annabytom 23.05.05, 18:00 mam pytanie takie czy mezczyzni waszego serca spotykaja sie z eks( nie tylko z jedna eks )i jak sobie radzicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
444a Re: spotkania z eks 23.05.05, 22:57 annabytom napisała: > mam pytanie takie czy mezczyzni waszego serca spotykaja sie z eks( nie tylko z > jedna eks )i jak sobie radzicie. Jestem tu nowy, ale zauważę, żę to pytanie dobre jest na forum kobiece, chyba, że jesteś gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
pendragon_pl Re: spotkania z eks 24.05.05, 14:45 Ja nie spotykam się wogóle z żadną moją eks. Nie mamy kontaktu wogóle, lecz jak juz się gdzieś przypadkowo "trafimy" to potrafimy sobie miło i z uśmiechem porozmawiać. Z jedną moją byłą (moja pierwsza miłość) z którą byłem kawał czasu, widzę się średnio co dwa lata, ponieważ wyjechała na drugi koniec świata. Jak już sie spotkamy to jest miło, wspominamy czasem "stare karabiny" ale po prostu już nic do siebie nie czujemy poza zwykłą sympatią ze względu na to co było między nami. I uważam że tak powinno być. Nie odzywanie się, udawanie że się nie znamy, czy na przykład stały kontakt są raczej nie wskazane i nie w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
gringi2005 Re: spotkania z eks 24.05.05, 14:59 moj niestey tez tak robi i jestem bardzo zazdrosna i zla o to ,ale w końcu jesli wybral mnie to powinnma sie ztego cieszyc a spotkania z innymi ludzmi od czasu do czasu sa dobre,w końcu nie mozna kogos zamknac w zlotej klatce... Odpowiedz Link Zgłoś