kargool1 01.08.02, 18:30 Podoba sie Wam lizanie,calowanie,pieszczenie meskich stopek ? A co powiecie o upiekszaniu stop,np.koraliki lub lancuszek na kostce ? Albo tatuaz ?W jakim miejscu tatuaz? Kto tak upieksza swoje stopki ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: lizanie i upiększanie męskich stopek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 19:07 Ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: lizanie i upiększanie męskich stopek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 00:33 Nie ma nic piękniejszego niż męskie nogi, a zwłaszcza stopy. Latem tej poezji jest pełno na ulicach, aż trzeba uważać, żeby nie wpaść pod samochód, bo głowa kręci się w kółko za każdą ładną parą gołych, owłosionych nóg, albo bosych, kształtnych stóp w sandałach. Co do upiększania: na początek pedikiur - polecam z własnego doświadczenia. O stopy trzeba dbać (zresztą niezależnie od płci), pielęgnować paznokcie, wystrzegać się grzybicy (brrr!). Myślę, że srebrny łańcuszek nad opaloną na brąz kostką wyglądałby (dla mnie) podniecająco - na razie nie widziałem nikogo z takim "przybraniem". Pozdrawiam wszystkich gejów (szczególnie tych lubiących męskie nogi) Odpowiedz Link Zgłoś
kargool1 Re do Eryka !! 07.08.02, 17:16 Gość portalu: Eryk napisał(a): > Nie ma nic piękniejszego niż męskie nogi, a zwłaszcza stopy. Latem tej poezji > jest pełno na ulicach, aż trzeba uważać, żeby nie wpaść pod samochód, bo głowa > kręci się w kółko za każdą ładną parą gołych, owłosionych nóg, albo bosych, > kształtnych stóp w sandałach. Co do upiększania: na początek pedikiur - polecam > > z własnego doświadczenia. O stopy trzeba dbać (zresztą niezależnie od płci), > pielęgnować paznokcie, wystrzegać się grzybicy (brrr!). Myślę, że srebrny > łańcuszek nad opaloną na brąz kostką wyglądałby (dla mnie) podniecająco - na > razie nie widziałem nikogo z takim "przybraniem". > Pozdrawiam wszystkich gejów (szczególnie tych lubiących męskie nogi) Odpowiedz Link Zgłoś
kargool1 Re: do Eryka !! 07.08.02, 17:17 Eryk napisz do mnie !!!!!!!!!!! kargool1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninja Upieksz sobie pizde koralikami IP: 61.8.120.* 02.08.02, 10:40 kargool1 napisał(a): > Podoba sie Wam lizanie,calowanie,pieszczenie meskich stopek ? A co powiecie > o upiekszaniu stop,np.koraliki lub lancuszek na kostce ? Albo tatuaz ?W > jakim miejscu tatuaz? Kto tak upieksza swoje stopki ???? Malo sie nie porzygalem jak to przeczytalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninja Upieksz sobie pizde koralikami IP: 61.8.120.* 02.08.02, 10:41 kargool1 napisał(a): > Podoba sie Wam lizanie,calowanie,pieszczenie meskich stopek ? A co powiecie > o upiekszaniu stop,np.koraliki lub lancuszek na kostce ? Albo tatuaz ?W > jakim miejscu tatuaz? Kto tak upieksza swoje stopki ???? Malo sie nie porzygalem jak to przeczytalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serafin Re: Upieksz sobie pizde koralikami IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 10:43 A co w tym takiego odrazajacego? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vivawawa Re: lizanie i upiększanie męskich stopek 04.08.02, 16:45 wróciłem z Grecji - i tam pełno młodych przystojnych turystów upiększało sobie kostki nóg rzemykami i łańcuszkami, nie mówiąc już o tatuażach !!! a jakie cudownie owłosione łydki i uda, tylko paluszki lizać i nie tylko !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
behemod Re: lizanie i upiększanie męskich stopek 06.08.02, 19:37 Ninja napisal:>> Malo sie nie porzygalem jak to przeczytalem.>> Kazdy ma swoje upodobania.Jedni lubia lizac rowki,inni stopy,jeszcze inni lubia piescic uszy.Coz-o gustach sie nie dyskutuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kargool1 Re: lizanie i upiększanie męskich stopek 08.08.02, 17:07 A co inni maja do powiedzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
ins Re: lizanie i upiększanie kurzych stopek 10.08.02, 20:49 ludzie, wy to macie krosty na muzgu. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: lizanie i upiększanie kurzych stopek 11.08.02, 01:23 ins napisał: > ludzie, wy to macie krosty na muzgu. A co, chcesz podrapać? ;-))))) Poza tym 'mózg' pisze się przez 'ó'. Pzdr Eryk Odpowiedz Link Zgłoś
kargool1 Re: lizanie i upiększanie kurzych stopek 12.08.02, 16:41 eryk2 napisał: > ins napisał: > > > ludzie, wy to macie krosty na muzgu. > > A co, chcesz podrapać? ;-))))) Poza tym 'mózg' pisze się przez 'ó'. > Pzdr > Eryk No wlasnie !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stef02 Re: lizanie i upiększanie męskich stopek 17.08.02, 15:15 Meska stopa z tatuazem albo lancuszkiem wyglada niezwyle atrakcyjnie......JEST CO LIIIZAC !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi sam se robi Re: lizanie i upiększanie męskich stopek IP: *.acn.waw.pl 18.08.02, 19:09 nie ma tu jakiegos forum dla gejow? troche macie niesmaczne tematy. nie mozecier sie wyzyc gdzie indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: lizanie i upiększanie męskich stopek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 20:06 łatwo krytykować, jak nie chcesz czytać, to nie musisz, a pewnie sam nie zakładasz żadnych nowych wątków... Odpowiedz Link Zgłoś
kargool1 Re: lizanie i upiększanie męskich stopek 28.08.02, 18:55 Gość portalu: michał napisał(a): > łatwo krytykować, jak nie chcesz czytać, to nie musisz, a pewnie sam nie > zakładasz żadnych nowych wątków... no wlasnie............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: lizanie i upiększanie męskich stopek IP: *.acn.waw.pl 22.08.02, 01:06 Zdecydowanie nie polizalbym stopy niczyjej. To najbardziej abominacyjna czesc ciala jaka mozna sobie wymyslic. Brrrr. :DDDD pozdro Odpowiedz Link Zgłoś