goldenwomen 04.07.05, 21:07 Nachodzi mnie w lozku... napastuje moje cialo... wyszukuje ulubiona jego czesc... delikatnie laskocze... i ... zaczyna ssac i ssac ... pieprzony komar ponoc wracaja meszki i komary :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gixera Re: uwaga :-) 04.07.05, 21:13 Wzięłam go do ręki, co za widok, sama słodycz. Delikatnie dotknęłam językiem, zaczęłam ssać. Nagle jak nie pryśnie!!! Ciekawe czy pomidor łatwo się spiera? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: uwaga :-) 04.07.05, 21:45 pomidor spiera się gorzej niż winogrona,ktore po lekkim possaniu,i nadgryzieniu mozna natychmiast połknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
putativus Re: uwaga :-) 04.07.05, 22:17 erotycznie podkreslenie wątku, no proszę;-) Kiedyś podczas grillowania, mojej kolezance trafiła sie Kaszanka( lubi z grilla to se jadła) lekko naderwana. Przyglądając się jej, tej kaszance, dostrzegłam ,że ma kształt tego, czym mężczyzni się chlubią. Problem był w tym ,że kaszanka jak to kaszanka -ciemnej barwy i od razu poleciały kawały o mużyńskich długich pa... ;-DDDD jakaż to ulga, że nie lubie kaszanki;-DDDDDDDD Kawał tego typu: Siedzi dwóch mężczyzn na wieżowcu , jeden biały drugi czarny i sprzeczając sie kto ma dłuższego. Biały wyciagnąl interes,... 10 piętro czarny wyciagnął i zacząl się wiercić na boki. Biały się pyta ; - stary co Ci, takie wiatry tam na dole?? - nie, straszny tłok na ulicach dzisiaj;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hansii dodatkowy pozytek z kobiety... 05.07.05, 12:45 goldenwomen napisała: > Nachodzi mnie w lozku... napastuje moje cialo... wyszukuje ulubiona jego > czesc... delikatnie laskocze... i ... zaczyna ssac i ssac ... pieprzony komar > > ponoc wracaja meszki i komary :-) Ze spiac z kobieta - wyspac sie spokojnie w czas komarow mozna... one (komarzyce) tez wiedza, ze kobiety maja delikatniejsza skore... i gdy maja kobiete i mezczyzne do wyboru, zawsze atakuja kobiete... PS. kup sobie antykomarowego "bzyczka", niedrogi... wkladasz go do... kontaktu i problem z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś