Dodaj do ulubionych

Facet mnie zdradził

06.07.05, 14:32
Heja, jestem w małym dołku. Facet, którego kochałam bardzo , bardzo mocno i
który kochał kiedys mnie, zdradził mnie. Banalna historia - z moją
przyjaciółką. Podobno chciał się na mnie zemścić, za to jak go traktowałam.
Zresztą motyw jest nieważny. Uważam, że jeśli jedna strona zdradza to znaczy,
że w związku jest coś nie tak. Ale chyba trzeba o tym rozmawiać. Powinnam iść
za głosem serca, więc dałam mu drugą sznasę, ale teraz żałuję, bo widzę, ze z
mojego uczucia niewiele zostało. Poza tym nie ufam mu. Wszędzie widzę
kłamstwo.Co byscie zrobili na moim miejscu?
Obserwuj wątek
    • tony82 Re: Facet mnie zdradził 06.07.05, 14:34
      Nigdy bym 2 szansy nie dał.
      • krysica Re: Facet mnie zdradził 06.07.05, 14:36
        Daj sobie z nim spokój....
      • asiunia1980 Re: Facet mnie zdradził 06.07.05, 14:37
        Tez tak zawsze mówiłam. A jednak się przełamałam. dowiedziałam się o tym w pon.
        potem całą noc przegadaliśmy. W końcu powiedzieliśmy sobie wszystko to co już
        dawno powinniśmy powiedzieć, wyjasniliśmy pewne sprawy. Poza tym to była tylko
        przygoda. Chwila. Uznałam, że dam radę i wybaczę. Ale nie daję rady. To boli.
        • miss_e Re: Facet mnie zdradził 06.07.05, 19:07
          I cale zycie bedziesz sie z tym gryzla,mozliwe,ze przy kazdej klotni bedziesz
          mu TO wypominac-dlatego tez jestem zdania,aby szansy drugiej nie dawac.Jest
          duuuuuze prawdopodobienstwo,ze zrobi to w przyszlosci ponownie,sugerujac sie
          zasada"kiedys mi wybaczyla zdrade,to moze teraz rowniez...".
    • mamba8 Re: Facet mnie zdradził 06.07.05, 14:39
      pięknie jest wybaczać ale żałosnym jest ładowanie się w g....
    • b-beagle Re: Facet mnie zdradził 06.07.05, 14:40
      Faceci często zdradzają znajdź sobie innego.
      • asiunia1980 Re: Facet mnie zdradził 06.07.05, 14:46
        Boję sie komuś zaufać. Wierzyłam mu bezgranicznie. Wierzyłam, że jest ze mną
        szczery.Najgorsze jest to, że był z żona po rozwodzie, bo podobno zdradziła go.
        Błagał ja żeby wróciła. Wiedział więc jak to boli. Dlaczego musiał odegrac sie
        na mnie?A tak pieknie obiecywał wierność. Uważał, że to podstawa związku.
        Przyznam jednak, że najbardziej zraniła mnie ta rzekoma przyjaciółka.
        Zwierzałam się jej z moich problemów, a ona w tym czasie spotykała się z nim.
      • 444a Re: Facet mnie zdradził 10.07.05, 00:24
        > Faceci często zdradzają znajdź sobie innego.

co za piękne zdanie...
    • diabel.tasmanski Oj jaka ty biedna jesteś 06.07.05, 15:53
      ti ti. Jak mo ciebie zal jak bardzo ci wspolczóje to sobie tego nawet wyobrazic
      nie mozesz
    • murowany Re: Facet mnie zdradził 06.07.05, 18:09
      Pytasz sie facetow, co by zrobili na Twoim miejscu?
      Swoja droga...otworz sobie drugie piwo:)
    • goldenwomen Re: Facet mnie zdradził 06.07.05, 19:31
      nie wchodzę 2 x do tej samej wody :-)
      • kobietabezserca Re: Facet mnie zdradził 06.07.05, 21:06
        oj!!!trudno będzie przede wszystkim zapomniec... odłóż sprawę ad
        acta...niestety:(((((((
      • za_isty Re: Facet mnie zdradził 09.07.05, 14:57
        Kolejny raz się z Tobą nie zgodźe. Masz bardzo stanowcze poglądy. Wszystko jest
        albo czarne albo białe... Mam żonę która mnie zdradziła jeszcze przed ślubem o
        czym mi powiedziała wiele lat później (powiedźmy 3). Czy mam przekreslić te trzy
        lata raczej udanego związku? Na początku doznałem niewypowiedzianego bulu i
        ciągle gdzieś tam go odczuwam. Kocham ją ale drugi raz bym jej nie wybaczył,
        pomimo tego że łączy nas cudowna córka. Sam miałem wiele okazji do zdrady. Coby
        się nie chwalić bo skromność nie pozwala mi się chełpić podobam się niektórym
        kobietom z mojego otczenia. Co więcej były nawet bezpośrednie propozycje
        (oczywiście odmowne choć flirty się zdażały). Starczy bo odbiegłem nieco od
        tematu...
    • mocum Re: Facet mnie zdradził 06.07.05, 22:36
      jesli zdradzil raz to zdradzi i nastepny.to wciaga bardziej niz chodzenie po
      bagnach, uwierz mi, mowie z wlasnego doswiadczenia.
      najlepiej znajdz sobie nowego i daj mu wszystko zeby nie szukal tego gdzie
      indziej...
      • asiunia1980 Re: Facet mnie zdradził 07.07.05, 13:23
        On miał wszystko tylko nie potrafił tego docenić. Był egoista nastawionym na
        braznie. Ale to już historia. Wczoraj rozstałam się z nim. Dzieki za odpowiedzi.
    • fajnaret dobrze zrobił 07.07.05, 21:35
    • kam_il Re: Facet mnie zdradził 09.07.05, 15:40
      Ciesz sie ze jestes kobieta, bo jakby cie kobieta zdradzila byloby gorzej.
      jestem facetem i mnie tez zdradzil facet...Wiesz co ja czuje?
    • nom73 Re: Facet mnie zdradził 09.07.05, 15:52
      asiunia1980 napisała:

> mojego uczucia niewiele zostało. Poza tym nie ufam mu. Wszędzie widzę
      > kłamstwo.Co byscie zrobili na moim miejscu?

Zmieniłbym towarzystwo. Ktoś kiedyś napisał "Panie, chroń mnie przed
      przyjaciółmi, bo z wrogami sobie poradzę." :-)
    • viola2 Re: Facet mnie zdradził 09.07.05, 23:01
      skoro probowalas wybaczyc ale nie dawalas sobie z tym rady to dobrze zrobilas.
      Inaczej pewnie zatuwalabys siebie i jego. A ta przyjaciolka... wyslij ogloszenie
      towarzyskie z jej nrem tel. jesli chlopa jej brak i musi krasc cudzych:)
      Trzymaj sie Malenka
    • tadruga Re: Facet mnie zdradził 11.07.05, 22:31
      Hej.Współczuję.Mam nadzieję,że się trzymasz,bo choć decyzja podjęta to serce na
      pewno w rosterce nadal tkwi.Wiesz, ja byłam osobą, z którą mąż zdradził żonę.Nic
      nie wiedziałam. Też zostałam zdradzona. Spotykaliśmy się ponad miesiąc i
      zakochałam się bez pamięci.Był perfekcyjny!Nic nie zauważyłam...aż pewnego dnia
      zadzwoniła do mnie...jego żona.Znalazła gdzieś mój numer,bo wcześniej go o to
      podejrzewała.On jest z innego kraju.Wyjechali tam...ona chce rozwodu (byli tylko
      rok po ślubie),od niego nie słyszałam nic przez 1,5 tygodnia, po czym dzwoni i
      mówi że mnie kocha i płacze.Drań.Wrócić może tylko z nią, bo bez żony nie
      dostanie wizy.Więc tak czy siak go nie spotkam.Jak wraca z żoną to nic z tego a
      sam... nie może wrócić. A wiesz, czuję że moje serce by mu wybaczyło...Choć coś
      podpowiada mi że jak zrobił to raz to zrobi drugi. A przecież podstawą związku
      jest zaufanie.Kurcze, jak trudno jest kogoś kochać!!!Trzymam za Ciebie kciuki.I
      jedna łezka dla Ciebie.
    • kasica84 Re: Facet mnie zdradził 11.07.05, 22:51
      dzielna dziewczynka!!! trzymam kciuki zeby Ci się udało, powodzenia:)
      • asiunia1980 Dzięki!!!!!!! 12.07.05, 13:59
        Dzieki dziewczyny, że jesteście ze mną. Jest ciężko. Chociaż przy nim pokazuje
        usmiech "od ucha do ucha". Widzę, że on żałuje tego co zrobił. Mieszkamy w
        jednej miejscowości, w zasadzie w małej miescinie więc widujemy się bardzo
        często. Jestem w stanie spróbowac jeszcze raz, tylko czy jestem w stanie
        zaufać? A przecież zaufanie jest najważniejsze. Ktos powiedział, że facet jak
        zdradzi raz , to będzie to robił stale. Ale ktoś inny powiedział, że każdy ma
        prawo do drugiej szansy.Wydaje mi się, że jeśli facet , który zdradził naprawdę
        tego żałuje, to wykorzysta te drugą sznasę. Natomiast jeśli zdradzi drugi
        raz... chyba ni emusze kończyc. W przyszłym tygodniu wyjeżdzam na urlop. Dwa
        tygodnie wypoczynku. Zobaczymy co bede czula po powrocie i co on bedzie czul i
        jak sie zachowywal. Dzieki za wsparcie. Pozdro
        • dirt0001 Re: Dzięki!!!!!!! 14.07.05, 10:58
          mnie tez zdradził miłam cął historie z nim znamy sie 8 lat od najmłodszych lat
          bylismy nie bylismy rostawalismy sie ostanio bylismy rok razem zostawił mnie a
          ja go kochał on pozamna podobno świat nie widział to po co mnie zostawiął ze
          słwoami kocham cie al emusze to przemyśleć był odrazu z tak jedna i dzwonił
          mówił ze kocha było to pół roku tem moze 7 miesiecy on po 3 miesiacach bez
          słowa sms wysłał mi list ze meni kocha i ze nie moze bezmenie życ ze jestem
          najcódowneijsza kobieta ale ja w to co ufałam przez tyle lat ze mnie kocha ze
          moge mu ufac ze sie z emna liczy ze jestem dla niego waz teraz czuje zal pustkę
          nic wielkie nic i czuej ze nei potrafie tak zyc teskeni bardoz i bardzo mi go
          brakuej ale ja nie ufam mu nie wierze ze juz bedze ze mna zawsze wiec to
          tórne ...
          ale wierze ze obie damy sobie rade...
          tróne to wszystko...
        • dirt0001 piosenka o tym 14.07.05, 11:01
          Gdy mówił ja słuchałam cały czas
          Ciągle mało mi było jego słów
          Wciąż patrzył na mnie tak jak jeszcze nikt
          Chciałam tak wiecznie trwać
          Mogłabym dla niego tylko zyć

ref:
          Nie ufaj choć chcesz
          Dać mu cały świat
          Nie odda Ci nikt twych straconych lat
          Tyle tu twoich łez
          Czy naprawde tak chcesz?
          Czy tego chcesz?

Gdy mówił nagle mu zabrakło słów
          Jego oczy juz nie widziały mnie
          Nie chciałam wierzyć , że to dzieje się
          Szkoda, że teraz wiem ile w jego myślach było mnie

ref:
          Nie ufaj choć chcesz
          Dać mu cały świat
          Nie odda Ci nikt twych straconych lat
          Tyle tu twoich łez
          Czy naprawde tak chcesz?
          Czy tego chcesz?

ta piosenka bardzo mi teraz pomaga i jak tylko zaczynam tesknic i wyobrazac
          sobei jak by mogło byc pamietam ze nikt nie odda mi stracoengo czasu ...
          boli....
          • siaiwo1 Re: piosenka o tym 14.07.05, 12:14
            Zdrada....nawet wybaczona nigdy nie przestaje bolec ani nie podlega wymazaniu....
    • tamara_t Re: Facet mnie zdradził 14.07.05, 13:20
      Też to przerabiałam. I nie ufam już w tej kwestii facetom - wszyscy ci nie-
      zdradzający trzymają się swoich dziewczyn, żon, kobiet, bo potrafią je docenić.
      Reszta to barachło i tak ich trzeba traktować - tak samo jak oni nas traktują.
      Kokietować, uwieść i kopnąć w tyłek.

Generalizuję troszkę i mam dziś buntowniczy dzień, ale obserwacja moich
      dotychczasowych związków i związków moich znajomych nie pozostawia mi złudzeń.
      Albo to zaakcepujesz, albo będziesz się gryść już zawsze. Taka jest niestety
      moja opinia. I jak ktoś tu wcześniej już napisał: kobiety nie rodzą się
      zołzami - stają się dzięki szkole, jaką im dają mężczyźni. I tyle na ten temat.
    • jantoni.jajcorz Re: Facet mnie zdradził 14.07.05, 13:28
      asiunia1980 napisała:
      >....Co byscie zrobili na moim miejscu?

Też go zdradź - im szybciej, tym lepiej! --> Jeśli go wcześniej nie zdradzałaś:)
      Korzyści: poznasz smak zdradzania i zemsty (przy okazji), ustalisz wielkość
      aktualnego uczucia do niego [jeśli będzie niewystarczająca, to wymów mu usługi].
      Uwierz mi - po paru latach ty bedziesz zdradzać i on będzie zdradzać. Te sprawy
      staną się obojętne, czego ci nie życzę:)
      Mnie dziewczyny zdradzały 2x: 1. i ostatni, żadnych szans na kontynuację
      związku uczuciowego. Bzykanko - i owszem, ale tylko po koleżeńsku:)))
      • asiunia1980 Re: Facet mnie zdradził 14.07.05, 15:34
        Heja..Ten mój były to prawdziwy artysta.Ostatnio moja była przyjaciółka
        zaczepiła mnie, żeby się wytłumaczyć i pogadać. Stwierdziłam, że wysłuchac
        mogę, czemu nie. Dowiedziałam sie tylu nowych rzeczy o sobie, że aż złapałam
        się za głowę. On (swoja drogą kawał drania) opowiadał jej wszystko... ze
        szczegółami.A teraz sobie wymyślił, ze skoro my się nigdy nie pogodzimy to
        będzie zwodził nas dwie. Niestety pech chciał inaczej. Zamierzamy teraz my sie
        troche pobawic i pozwodzić go.... a na seksik to chyba on sie nie doczeka.
        Nigdy nie myslałam, że miłość może tak szybko przerodzic sie w nienawiść. Mam
        ochote wszystko mu wykrzyczeć, ale na razie udaje jego koleżankę.
        Najzabawniejsze jest to, iż on mi mówi, że chce się tylko zabawić z moją
        przyjaciółką, a jej nawija zupełnie inaczej. Czuję się jak w telenoweli
        brazylijskiej, albo jak bohaterka taniego romasu. Na szczeście i jedno i drugie
        zawsze dobrze się kończy. Więc i do mnie moze szczęście się usmiechnie. :)Pozdro

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka