Dodaj do ulubionych

male kobietki

06.07.05, 23:19
Jak to jest, czy ona zawsze musi miec co najmniej 175 wzrostu z czego nogi
150cm, czy lubicie tez male, takie np.156 cm i 46 kg?
Obserwuj wątek
    • tygrysio_misio Re: male kobietki 06.07.05, 23:24
      chcesz sie dowartosciowac?...chcesz zeby faceci mowili ze nie lubia wysokich a
      niskie sa boskie?

to ci odpowiem...faceci ponizej 180 cm wzrostu powiedza ci ze lubia niskie i
      drobne bo mamy taka kulture ze facet musi byc wiekszy bo inaczej wstyd jak
      laska jest wyzsza...jednoczesnie musisz byc drobna bo kazda "Ksztaltnosc"
      bedzie uwazana jakos grubosc bo tak twoj wzrost wyglada do szerokich tylkow
      typu reenifer lopez

ale skoro niektorym dobrze robi jak na kompleksach innych (tu facetow ponizej
      175-180) podbudowuje sie.....
      • murowany Re: male kobietki 06.07.05, 23:32
        hej, ostatnio przygladalem sie laskom w klubie i stwierdzilem, ze wiekszosc z nich to tak ok. 160 cm wzrostu. Panien ze wzrostem 175 cm i wiecej to jak na lekarstwo. Moze wtedy w kosza graly a te nizsze przyszly potanczyc? :)
        • tygrysio_misio Re: male kobietki 06.07.05, 23:42
          a moze te 175 to sa na tyle bardziej rozchwytywane ze mialy ciekawsze zajecia:)
          i tylko 160 musialy na spęd towarow sie wychylic:)
          • murowany Re: male kobietki 07.07.05, 19:52
            Hehehe, tylko te ~160 cm przyszly tworzyc lachonarium ;)
      • bigoseczek Re: male kobietki 06.07.05, 23:54
        Ja mierze 182cm wzrostu, nie wiem czy to dużo, ale za to wysoko skaczę ;P
        Uważam, że małe kobietki są bardziej sexy od takich kobył po 180cm. Poza tym
        każdą chyba kobietę kręcą szerokie męskie ramiona (działa to w dwie strony)
        faceci w większości uwielbiają delikatne drobne ramionka. Ogólnie faceci są
        raczej wielcy, kanciaści i niezdarni, a im kobietka delikatniejsza i
        drobniejsza tym ich bardziej kręci. Oczywiści przy zachowaniu proporcji, a
        faktem jest że małe dziewczyny przy najmniejszej choćby nadwadze wyglądają
        gorzej niż wysokie, u których to się jakoś bardziej rozmywa…Tylko nie rozumie
        dlaczego tak na nia naskoczyłaś...
        • tygrysio_misio Re: male kobietki 06.07.05, 23:58
          no wiesz....wysoka laska to takze taka ktora ma 175 wzrostu..to tez kobyły?

lubisz drobne? czy sie teraz dowartosciowujesz tym ze sam nie jestes zbyt
          rozbudowany?
          • bigoseczek Re: male kobietki 07.07.05, 00:01
            EEE rozbudowany akurat jestem z racji sportów które uprawiałem i uprawiam...A
            175cm to juz raczej kobyłka...:P
            • tygrysio_misio Re: male kobietki 07.07.05, 00:08
              zatem komplexy bycie wiekszym silniejszym i te inne bzdury ktore od dziecka
              wciskaja chlopcom mocno ci sie wbily w pamiec

prawda jest taka ze facet zawsze szuka dziewczyny o ok 10-15 cm nizszej od
              siebie...a skoro facet nie jest wysoki to sie zadowala dziewczynami niskimi

przyznaj ze bylo by ci glupio gdybys znalazl super dziewczyne ale majaca 175
              wzrosyu..szczegolnie gdyby miala 8 cm obcasy
              • bigoseczek Re: male kobietki 07.07.05, 00:15
                A powiedz mi nie kręci Cię kiedy facet kładzie Ci taka dużą silną łapę na Twoim
                brzuszku? Wiesz osiąga się to na dwa sposoby, albo rozciąga się faceta albo
                kurczy dziewczynę.
                A powiem Ci szczerze, że mam dużo koleżanek wyższych ode mnie- trenuje
                siatkówkę i mam 182cm jak juz pisałem- a jak na siatkarza to nie za dużo. Czy
                było by mi głupio z wyższą od siebie dziewczyną?? Z połowa dziewczyn z drużyny
                żeńskiej byłem na studniówkach i było nawet zabawnie…
                • tygrysio_misio Re: male kobietki 07.07.05, 00:20
                  faceci z reguly maja wielkie łapy:) wiec jakby nie patrzec tylko kurdupel 165
                  nie bylby w stanie mnie w tym wzgledzie zadowolic:)
            • zlosnica100 Re: male kobietki 08.07.05, 08:15
              Hehe, ja mam 175, ale nikt mnie nigdy do kobylki nie porownal, moze dlatego ze
              nie mam raczej doczynienia ze sfrustrowanymi kucykami...;-)
              • bigoseczek Re: male kobietki 08.07.05, 08:19
                Bo żaden Cię na czworaka nie widział...;P
            • luna15 Re: male kobietki 14.07.05, 16:02
              Hehe dla ciebie moze i kobyłka, w obcasach wzielabym cie pod pache bigoseczku,
              ale my tu rozmawiamy o średniej europejskiej a nie azjatyckiej.....
    • artur_pm Re: male kobietki 07.07.05, 00:11
      Ja tam lubię filigranowe panienki - zbyt wysokie i długonogie działają na mnie
      jak silna dawka bromu. Uprzedzając złośliwe uwagi: mam ponad 180 cm wzrostu.
      • 156cm Re: male kobietki 07.07.05, 17:14
        no wlasnie, tez nie rozumiem dlaczego tak na mnie naskoczyla.
        Tak jak mawial moj nauczyciel fizyki - co male to piekne i dlaczego ktos mialby
        miec z tego powodu potrzebe dowartosciowywania sie? Jest to rzeczywiscie bardzo
        mile uczucie, kiedy facet jest naprawde duzy przy kobiecych 150 pare.
        • tygrysio_misio Re: male kobietki 08.07.05, 18:54
          a o czym swiadczy ten i ponizszy twoj post jak nie o checi dowartosciowania sie

chcialas uslyszec ze jestes super i podobasz sie facetom i tyle...a to jest
          przyklad obludy i zadzierania nosa...

i takim nastawieniem do zycia i checia udowadniania sobie ze jestes
          naladniejsza i najsuper to i tak znajdziesz sobie faceta łajze albo ignoranta
          bo zaden normalny facet z toba nie wytrzyma....szczegolnie jak bedziesz stara i
          pomarszczona...chyba ze bedzie slepy to nadal bedzie ci mowil ze male jest
          piekne i ze jestes piekna...jak by to mialo znaczenie
        • zlosnica100 Re: male kobietki 14.07.05, 16:06
          156 nudzi, jasne male jest piękne: male pieski, kotki i inne dzidzie...
    • fuzzystone Re: male kobietki 07.07.05, 18:12
      co do tego uwazania z waga to sadze ze kazda powinna z niauwazac. Ja czesto w
      klubie widuje po zajeciach owe wysokie bostwa ktore ze tak powiem chmmm...bywaja
      nieco nieksztaltne...i mam wrazenie ze w zwiazku ze zbyt duza ilscia jedzenie i
      siedzenia na tylku...co do malych - ja tam mam 159 cm. waze ok.49 kg i jestem
      nad wyraz proporcjonalnie zbudowana (opinia panow). Do tej pory kleili sie do
      mnie zazwyczja wysocy faceci (chociaz pare razy tez niscy). I owi wysocy byli ze
      tak powiem mna rozczuleni... Bo ja taka kobieca jestem ...ble ble ble...
      • 156cm Re: male kobietki 07.07.05, 19:59
        nic dodac, nic ujac. Bardzo ladnie powiedziane. Esencja kobiecosci...
        • zlosnica100 Re: male kobietki 08.07.05, 08:19
          No pewnie.........dzidzia-brzdąc.
          • fuzzystone Re: male kobietki 08.07.05, 11:45
            wiesz zlosnico, kobiety ktore maja 160 cm i mniej chodza wylacznie w koronkowych
            sukieneczkach, kwila slodkim glosikiem dajac dziubka, w ogole wygladaja jak
            nieco wieksze dzieci... i lyzeczka trzeba je karmic..
            Jak nie masz nic konkretnego do powiedzienia to lepiej nic nie mow...
            • zlosnica100 Re: male kobietki 14.07.05, 15:59
              "Kobietko", jak sama sie nazwalas, szukaj "facecika" a ludziom d.... nie
              zawracaj, ale moge ci polecic sklep z niezlymi szpilkami jakbys chciala.A co do
              ubran, to tak chodza w takich bo są zmuszone kupowac sobie rozmiary dziecięce
              34 w dół...
        • tygrysio_misio Re: male kobietki 08.07.05, 18:55
          esencja kobiecosci to charakter a nie wyglad...nawet najladniesza moze byc z
          charkateru i sposobu chodzenia facetem
    • tony82 nie 07.07.05, 19:18

• viola2 Re: male kobietki 08.07.05, 12:25
      szczerze mowiac to tez uwazam te te male, a raczej mniejsze (170) sa
      zgrabniejsze ale nie te z oponami czy wielkimi dupskami hihihi.. z drugiej
      strony te za male to wlasnie czasami wygladaja jak dziewczynki, a nie kobieco<--
      ale to tak ogolnie
      Ja natomiast mam 180, zazwyczaj mam buty na 3 -7 cm obcasie, i w sumie nie
      czuje sie jak kobyla, nawet jak jest pelno kurdupli:) (bez urazy) Rozmiar mam u
      gory 38 a na dole 38 a czasami 40, nie lubie za bardzo obislych spodni czy
      spodnic. Wiele osob mi zazdrosci a ja czasami chcialabym miec z 10 cm mniej:)
      A patrzac na reakcje to zauwazylam ze mniejsze laski zawsze sie gapia, a wyzsze
      tez hihih, a faceci wysocy zawsze sie gapia a mniejsi roznie, wydaje mi sie ze
      czasami jest im jakby glupio hihih
      A ze ja mam meza wyzszego to tez nie mam problemu :)
    • tomus_andronicus Re: male kobietki 08.07.05, 12:31
      nie wiem czemu, ale zawsze bardziej podobaly mi sie(i nadal tak jest) drobne
      kobiety:)
      no i dodam ze tez mam 180
      • viola2 Re: male kobietki 08.07.05, 12:36
        no to jak dla mnie jestes za maly hihihi.. moze wlasnie dlatego ze lubisz czuc
        sie duzy przy swojej kobiecie a przy mnie czulbys sie pewnie glupio troche
        hihihi
        • tomus_andronicus Re: male kobietki 08.07.05, 12:39
          musimy sie najpierw przespacerowac razem..... wtedy powiem ci czy sie glupio
          czulem...
          ps. nosze koturny, takie jak pudzian:p
          • viola2 Re: male kobietki 08.07.05, 12:43
            heh.. ze mna jak ktos spaceruje to nie czuje sie glupio z mojego powodu a no i
            kocham meza wiec na specerki sie nie umawiam:)
            • tomus_andronicus Re: male kobietki 08.07.05, 12:47
              skoro dla ciebie spacer to juz cos takiego ze tylko z mezem...:P
              no coz... jednak w tej sytuacji czulbym sie glupio:P
              • viola2 Re: male kobietki 08.07.05, 12:51
                byloby mi troche chyba glupio jakby moj maz umawial sie z dupa z neta na
                spacer. Ech.. Ty jeszcze tygo chyba nie kumasz
                • tomus_andronicus Re: male kobietki 08.07.05, 12:53
                  nie no... nie myslalem ze to na serio odbierzesz:P
                  • viola2 Re: male kobietki 08.07.05, 12:58
                    ja tam wole nie ryzykowac zeby potem nie bylo ze kusze czy cos hihiihhi
                    • tomus_andronicus Re: male kobietki 08.07.05, 13:01
                      ja chyba przestane pisac w ten sposob:p
                      bo jeszcze wyjdzie ze chce:P
                      • viola2 Re: male kobietki 08.07.05, 13:03
                        juz wyszlo.... szydlo worka hihihi Milo sie gawedzilo, wracam do pracy, milego
                        dnia:) z kurdupelkami:) <rotfl> i wyrazy szacunku jak najbardziej dla tych
                        mniejszych:)
                        • tomus_andronicus dzieki... wzajemnie... tyle ze z zyrafami:P 08.07.05, 13:05

• viola2 hahaha... zyrafki sa bardzo sexi... 08.07.05, 13:09
                            zwlaszcza jak sie wywala i kazda noga i reka w inna strone poleci hahahahahaha
    • azazela kierunk: forum na luzie:D 08.07.05, 18:35
      pascal!!
      wiem, ze sa wakacje ale moglbys czasem popracowac:DDDD
      • fuzzystone Re: kierunk: forum na luzie:D 08.07.05, 18:38
        czy mozesz oswiecic mnie dlaczego watek ten nie licuje z powaga forum mezczyzna >>
        czyzby pytanie mezczyzn na ich wlasnym forum o ich preferencje bylo niewlasciwe?
        • azazela Re: kierunk: forum na luzie:D 10.07.05, 15:42
          watki typu niski czy wysokie, male czy duze piersi, brunetki czy blondynki sa
          rzeczywiscie super ciekawe, i na prawde stymuluja intelektualnie:DD
          masz racje ja sie po prostu was bezpodstawnie czepiam:(

proplem niskie czy wysokie byl juz omawiany setki razy,
          ale zawsze lepiej zalozyc "nowy" watek niz samej poszukac:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=22727884&v=2&s=0
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=21466631&v=2&s=0
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=15446547&v=2&s=0
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=18841830&v=2&s=0
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=26518119&v=2&s=0
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=23242215&a=23242215
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=24378192&v=2&s=0
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=23880385&a=23880385
    • krecilapka Re: male kobietki 09.07.05, 10:02
      Male sa fajne jak sa mlode. Budza instynkty opiekuncze, takie kochane laleczki.
      Ale maja tendencje do tycia, male zaniedbanie i zaczynaja wygladac naprawde
      kiepsko. U wysokich tego tak nie widac - choc wiadomo - kazda baba moze sie
      spasc. Dlatego u malych tak wazny jest charakter :D.
    • nom73 Re: male kobietki 09.07.05, 14:32
      156cm napisała:

> Jak to jest, czy ona zawsze musi miec co najmniej 175 wzrostu z czego nogi
      > 150cm, czy lubicie tez male, takie np.156 cm i 46 kg?

A co masz na mysli pisząc "lubicie"? ;-)
      • ditty Re: male kobietki 10.07.05, 16:18
        Ja mam 170 cm a zawsze chciałam być filigranowa. Teraz już zaakceptowałam swój
        wzrost i jestem bardzo zadowolona. Ładne to, co się podoba, kwestia gustu :)
    • nj82 Re: male kobietki 12.07.05, 11:35
      188, a drobne sa fajne ;)
    • mariner4 Re: male kobietki 12.07.05, 14:16
      W podrózy tak. Praktyczne!
      M.
    • edytka6 Re: male kobietki 12.07.05, 14:48
      moim zdaniem licza sie tylko proporcje, a wzrost jest zupelnie drugorzedny
      (dobrze jest jednak fajnie dopasowac sie z facetem). co z tego, ze laska jest
      filigranowa jak jest przysadzista, ma krotkie nozki( takie najczesciej
      spotykam) czy za duzy do swej figury biust? i co wysokiej po jej wroscie jak
      jest np. bardzo chuda, czy brzydko zbudowana. najwazniejsza jest figura i
      twarz. a ze wzrostem jest jak z kolorem wlosow
      • nom73 Re: male kobietki 12.07.05, 22:08
        edytka6 napisała:

> jest np. bardzo chuda, czy brzydko zbudowana. najwazniejsza jest figura i
        > twarz. a ze wzrostem jest jak z kolorem wlosow

To w przedszkolu masz nawet internet?;-)
        • kasik_22 Re: male kobietki 14.07.05, 15:22
          A ja mam 175cm i jest mi z tym dobrze:) Nie wiedzieć czemu wszystkie małe
          kobitki jakie znam są podstępnymi pozorantkami (bez urazy,pewnie zdarzają się
          wyjątki)Pozdrawiam Was wszystkich:)
    • agge Re: male kobietki 14.07.05, 15:31
      Witam,
      Ja mam 175, i jest mi z tym dobrze, ale wysokich facetów jak na lekarstwo,
      ostatnio spotykam samych niskich, i zakompleksionych :(
      Jak w życiu tak źle i tak nie dobrze....ale grunt to chyba akceptowac siebie :)
      Pozdrawiam :)
      • laura38 Re: male kobietki 14.07.05, 18:30
        ja mam 170, my mamy fajny wzrost tylko faceci sa za niscy. dlatego czasem
        wolalabym byc nizsza, bo chce miec faceta 10-15 cm wyzszego ode mnie. nie
        wyobrazam sobie bycia z nizszym od siebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka