netmenka29 15.07.05, 22:30 Czy Wy panowie zdajecie sobie sprawę, jak na większość kobiet działa Wasz głos? Z takim asem w rękawie naprawdę wiele można.. czy wykorzystujecie czasami tą naszą, babską, słabość? K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta306 Re: Interesujący głos wiele może...... 16.07.05, 00:46 No, można zawsze zgasić światło i "mów do mnie jeszcze". Ale coś w tym jest. Miałam w pracy takiego klienta, z którym rozmawiałam tylko przez telefon. Boski głos. Uwielbiałam jak dzwonił, dosłownie odlot. No i pewnego dnia przyjechała brzuchata łysa kaczuszka i przemówiłą tym swoim głosem na żywo. Boże jak ja sie wtedy zawiodłam. W moich myslach był wysokim, dobrze zbudowanym brunetem o uwodzicielskim spojrzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Interesujący głos wiele może...... 16.07.05, 06:40 Ja tam mam zwyczajny glos, ktory jakos nie dziala na "wiekszosc kobiet" smok ps. zreszta na "mniejszosc" tez nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
netmenka29 Re: Interesujący głos wiele może...... 16.07.05, 22:40 Smoku - a co Ty tam wiesz...daj nam ocenić ;-))) Co do opowieści kobietki - też miałam taką skuchę. Też był sobie klient, który jak dzwonił, to ja odpływałam. Oj różne wtedy rzeczy sobie człowiek myśli.... hehehe no i pojawił się w firmie pewnego pięknego dnia. Pan po 60-tce. Ten dzień juz wtedy okazał się mniej piękny ;-) K. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Interesujący głos wiele może...... 17.07.05, 00:20 A ja słyszałam glos i od rzu widziałam:) Pausje do tego pana:) jest jeszcze bardzije orginalnijeszy:) A potem długo potem ez słyszałam:) I potwierdzam ma super głos, ciekawe jak ..........spiewa.;)jaką barwą:) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Interesujący głos wiele może...... 17.07.05, 00:22 Poprawka A ja słyszałam glos i od razu widziałam pana:) Pasuje do tego pana:) jest jeszcze > bardziej orginalnijeszy:)dziekie temu głosowi, ma super dykcje i tembr głosu:) > A potem długo znow usłyszałam:) I potwierdzam ma super głos, ciekawe > jak ..........spiewa.;)jaką barwą:)Ten pan ma polowe mniej latek niz ten Twoj, ale w metryce ciut wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Interesujący głos wiele może...... 17.07.05, 11:19 Gdy slysze gdzies odtwarzany swoj glos, to brzmi on dla mnie tak obco, ze nie wierze by mogl sie komukolwiek podobac ;). Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Interesujący głos wiele może...... 17.07.05, 11:28 Wszystko kojarzy się z seksem:P Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: Interesujący głos wiele może...... 17.07.05, 15:02 Na szczęście mamy już Skype'a i różne podobne komunikatory. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: Interesujący głos wiele może...... 17.07.05, 15:55 ja bym chciala, zeby taki np. maciek malenczuk cos mi szepnal. odlatuje jak go slysze;) Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Interesujący głos wiele może...... 17.07.05, 17:52 o, no! to jest ta ich tajna broń echh...hehehe ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
d_maron Re: Interesujący głos wiele może...... 17.07.05, 20:23 kilka lat temu usłyszałam za oknem głos i az podniosłam sie z fotela i wyjrzałam na zewnatrz, zeby zobaczyc do właściciela...i wpadłam tak jak nigdy. przez kilka lat mijalismy sie na ulicy i tyle o sobie wiedzielismy, choc każde ukradkiem obserwowało drugie. W zesżłym roku pojawiła sie okazja do poznania i byloby super...nawet wywiązał sie mały romans, a potem jak grom z jasnego nieba spadła na mnie wiadomosc o dziewczynie, z ktora jest, a która wjechała za granice , ale za kilka mies wraca i on na nia czeka, bo obiecał, ble ble ble...Dowiedziałam sie w niedwuznacznej sytuacji, wiec nie musze dodawac, jak sie poczułam. Do tej pory na dobre o nim nie zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Interesujący głos wiele może...... 18.07.05, 10:04 Zgadzam się, zawsze podświadomie przyciąga mnie chrakterystyczny głos, taki rzadki,głęboki i troche zachrypnięty, wszyscy moi faceci mieli interesujący - przyjemny głos,mogłbym gadać z nimi przez telefon godzinami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Interesujący głos wiele może...... 18.07.05, 10:22 tia..ja mam głos jak słowik..ale ten co krowy dusi:) Odpowiedz Link Zgłoś
netmenka29 No co jet??!!! 18.07.05, 14:40 Żaden z facetów ( pfffuuuu...panów, rzecz jasna) nie przyzna się, że wykorzystał swój głos do mniej lub bardziej zacnych celów? No daaaajcie spokój, bo i tak nie uwierze. Znajdzie się taki co wie, o czym mówię, czy nie? Z podtekstami seksualnymi tudzież z ich brakiem - pisać! ;-) K. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzeg Re: Interesujący głos wiele może...... 18.07.05, 19:59 Pewnie, że tak. Zadzwoń do mnie. Hi hi hi. nie mam 60 lat, nie mam brzucha, staram się (ale nie zawsze mi to wychodzi )mówić poprawnie. Uwielbiam cisnąć bajer i jak to mówi moja żona "nawijać makaron na uszy". Odpowiedz Link Zgłoś
netmenka29 Re: Interesujący głos wiele może...... 18.07.05, 22:00 Ale cFaniak, no ;-) zadzwoń.. co ja, w tepsie pracuje, czy jak? ;-) bajera jest potrzebna, ale jak głos nie ten co trzeba to i tak kicha. Nawet elokwencją nie nadrobisz... K. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzeg Re: Interesujący głos wiele może...... 19.07.05, 10:05 no to trzeba sprawdzić czy to ten głos czy inny. Najpierw zaczepka, a potem wykręt. Nie chcesz się przekonać?? Odpowiedz Link Zgłoś
julka_jk POPIERAM !!!! mój głos zawsze robi wrażenie.... 19.07.05, 08:16 ...a cała reszta potem też ;-)))) (skromnie mówiąc) Odpowiedz Link Zgłoś
netmenka29 hehehe..no skromniej prosze ;-) 19.07.05, 11:50 Mówimy o męskich głosach a nie kobiecych, bo gdybym zechciała zachwalać swój, to nie odpędziłabym się od adoratorów ;-) Wykrętów nie stosuję. Dziwię się że jeszcze nie zadziałałeś w inny sposób, abym mogła się skusić...zero pomyślunku...zero ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julka_jk "0" hmmmmmmmmmmmmmmmmm 19.07.05, 14:29 mam inne zdanie! chodziło o odp bo na pyt zazwyczaj sieodpowiadna a nie doszukuje w odp podtekstów! Odpowiedz Link Zgłoś
pietruszka282 :)) 19.07.05, 14:57 I bardzo sie ciesze, że prócz mojego zdania istnieja inne :)) Popieram i aby tak dalej, tylko dalej mi chodzi o odpowiedzi panów :) no chyba że julka stosuje ściemę ;-) K. Odpowiedz Link Zgłoś