mada20055 25.07.05, 13:46 dodam,że jestem baaardzo zdesperowana..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mada20055 Re: A kiedy wyszedl i jak wyglada? 25.07.05, 14:14 No problem w tym,że jeszcze nie przyszedł...A przydałby mi się chłop!Oj przydał.Najlepiej taki z jajami...Bo nie mam już ochoty tracić czas na popierdółki...Ech te życie... Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: A kiedy wyszedl i jak wyglada? 25.07.05, 14:32 Zaprzyjaznij sie z kilkoma babami co sa w dluzszych zwiazkach, popytaj o zalety ich menow. Jak uznasz, ze ktorys sie nada to go sobie owin dookola palca :). Taki ktory dluga ilosc czasu tylko w jedna wkladal, to wyposzczony na nowinki okrutnie. Spokojnie go sobie poderwiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
maria1974 Re: A kiedy wyszedl i jak wyglada? 25.07.05, 14:46 A co chcesz sie zalapac do kolejki? krecilapka napisał: > Zaprzyjaznij sie z kilkoma babami co sa w dluzszych zwiazkach, popytaj o zalety > ich menow. Jak uznasz, ze ktorys sie nada to go sobie owin dookola palca :). T > aki ktory dluga ilosc czasu tylko w jedna wkladal, to wyposzczony na nowinki ok > rutnie. Spokojnie go sobie poderwiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mybach Re: A kiedy wyszedl i jak wyglada? 25.07.05, 14:52 a moze tu wymaga nie tyle chodzenia, co latania? nie przyszedl, a "przelecial"... zwykle faceci tez nie lubia popie..k bez sensu, i mysle tu o tych z jajami pozdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
flood101 Re: A kiedy wyszedl i jak wyglada? 25.07.05, 16:08 mada20055 napisała: > Najlepiej taki z jajami... Skoro sama nie masz jajnikow to raczej nie licz na takiego z jajami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: męża szukam 25.07.05, 15:53 czy jakies kryteria sa okreslone ?. Bo to bardzo wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
mybach Re: męża szukam 25.07.05, 16:15 no przeciez napisala:) "z jajami" facet czyli konkretny, ambitny, szybko podejmujacy decyzje itp. no i facet Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: męża szukam 25.07.05, 16:18 jak dla mnie malo danych. Gdzie mieszkajacy, jaki wiek, jakie wymagania jesli chodzi o wyglad, charakter ect. ect. Tutaj chodzi porzadny wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: męża szukam 25.07.05, 21:29 mada20055 napisała: > dodam,że jestem baaardzo zdesperowana..... uuuuuuuuu tu takich jak Ty jest więcej :) :) :) :)i tych co szukaja i tych zdesperowanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
hong2 A ile placisz? 26.07.05, 00:52 I czy bedziesz mila, gotowac, sprzatac i siedziec cicho? Odpowiedz Link Zgłoś
mada20055 Re: A ile placisz? 26.07.05, 13:28 hong2 napisał: > I czy bedziesz mila, gotowac, sprzatac i siedziec cicho? Szukam MĘŻA-piszę wyraźnie.A nie władcy absolutnego! Odpowiedz Link Zgłoś
hong2 Re: A ile placisz? 28.07.05, 15:58 Ty nie meza szukasz tylko FRAJERA.... to szukaj sobie dalej... do usranej smierci :) Odpowiedz Link Zgłoś
mada20055 Re: męża szukam 26.07.05, 13:27 Uuuuuufffffff!Komentarzy kilka,lecz oferty żadnej...buuuuu.Ok-może za mało konkretów.Więc już piszę: -miejsce zamieszkania-woj.śląskie -wiek-28-35 latek -wzrost-powyżej 185cm. -powinien też mieć poczucie humoru bo ponuraków nie znoszę.... I to na początek by było na tyle.Jeśli chodzi o wygląd to nie będę nic pisała,poprostu musi mieć "ku..ki w oczach"...Wiecie o co chodzi. Jeszcze jedna uwaga: -panów zajętych proszę o nieskładanie ofert,ponieważ dla mnie facet zajęty jest bardziej aseksualny niż np.pawian :P Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
sladu Re: męża szukam 26.07.05, 13:40 myslałem ze to jakaś prowokacja, ale ty poważnie mówisz..... żałosne Uuuuuufffffff!Komentarzy kilka,lecz oferty żadnej...buuuuu.Ok-może za mało > konkretów.Więc już piszę: > -miejsce zamieszkania-woj.śląskie > -wiek-28-35 latek > -wzrost-powyżej 185cm. > -powinien też mieć poczucie humoru bo ponuraków nie znoszę.... > I to na początek by było na tyle.Jeśli chodzi o wygląd to nie będę nic > pisała,poprostu musi mieć "ku..ki w oczach"...Wiecie o co chodzi. > Jeszcze jedna uwaga: > -panów zajętych proszę o nieskładanie ofert,ponieważ dla mnie facet zajęty jest > > bardziej aseksualny niż np.pawian :P > Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
mada20055 Re: męża szukam 26.07.05, 14:12 sladu napisał: > myslałem ze to jakaś prowokacja, ale ty poważnie mówisz..... żałosne A mogę wiedzieć dlaczego żałosne?Co żałosnego jest w chęci znalezienia partnera? Forma nie ta?Może dla ciebie bo ja nie widzę problemu...Żałosna jest chęć dyktowania innym co mają robić... Odpowiedz Link Zgłoś
sladu Re: męża szukam 27.07.05, 08:11 Ja Ci nie mówie co masz robić a co nie, tylko stwierdzam fakt że to żałosny akt desperacji, od tego krok do pójścia do biura matrymonialnego, chyba że już tam byłaś :). Możesz jeszcze porozwieszać ogłoszenia na przystankach i ulicach. Swoją drogą ciekawe ile masz lat, bo pewnie nie mało. :). To jest chyba forum mężczyzna a nie forum dla zdesperowanych panienek których nikt przy zdrowych zmysłach nie chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
mada20055 Re: męża szukam 27.07.05, 10:13 Ok-przyznaję się bez bicia-z tą desperacją to nie do końca prawda... Więc z tymi ogłoszeniami na przystankach i ulicach jeszcze trochę się wstrzymam :D Co do mojego wieku to myślę,że 27 latek to wcale nie aż tak dużo... I bynajmniej nie chodzi o to,że nikt mnie nie chce,ale jak zapewne wiesz "w tym jest cały ten ambaras,aby dwoje chciało naraz...".Ot i cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowicz Re: męża szukam 26.07.05, 15:50 powiedzmy sobie tak, jestes pasztet i prostytucja nie jest dla ciebie opcja. Masz przesrane. Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: męża szukam 26.07.05, 22:45 akt desperacji to nie zbordnia i kara ;-)))))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=26912238&a=26976773 Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: męża szukam 26.07.05, 23:53 proste i konkretne, jakie to sympatyczne od razu po męsku i do rzeczy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mada20055 Re: męża szukam 27.07.05, 10:17 Prosto piszę,ale widzę,że dla niektórych za prosto... Fakt-konkretna ze mnie osoba i nie lubię owijania w bawełnę.Po co tracić czas na jakieś podchody.Może to i dobre-dla nastolatków :) A tak naprawdę to nie męża szukam tylko partnera,bo na papierze bynajmniej mi nie zależy-ot taka mała prowokacja... Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: męża szukam 30.07.05, 22:06 Faceci podobno dzielą się na zajętych i na zasranych. Wyboru wielkiego nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
co_gadacie Re: męża szukam 30.07.05, 22:32 skoro szukasz męża to jakim cudem ma nie być zajęty? Nie zaprzeczaj sobie. Zapomniałem, że logika nie jest waszą mocną stroną. Odpowiedz Link Zgłoś
mada20055 Re: męża szukam 02.08.05, 18:15 Nie cudzego oczywiście-tylko przyszłego partnera dla siebie. Gratuluję umiejętności czytania ze zrozumieniem tekstu... :/ Odpowiedz Link Zgłoś