kati1973 26.07.05, 10:13 Panowie chcialam zapytac czy podoba Wam sie Mandaryna Chcailabym wiedziec skad ta popularnosc jezeli jest :) bo wedlug mnie nawet pseudonim ma glupi <zdziwiona> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patryg1 Re: Mandaryna 26.07.05, 10:21 Ja ją lubie w przeciwieństwie do jej mężusia. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Mandaryna 26.07.05, 11:01 Taka sobie, wole nachalna stylistyke Dody :D Odpowiedz Link Zgłoś
dido74 Re: Mandaryna 26.07.05, 11:17 wedlug mnie jej kariera jest szyta grubymi nićmi..ona nie potrafi śpiewać..nie narzekam na taniec.dobrze się rusza i tego powinna sie trzymać..a ze śpiewem jest do kitu..oczywiście to moje zdanie..;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Mandaryna 26.07.05, 16:32 Nie wiem za co, ale wzbudza we mnie pozytywne emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Mandaryna 26.07.05, 20:03 Może dlatego, że jest atrakcyjna i podziwiasz ją za to, że wytrzymuje z Wiśniewskim, a przy tym wydaje sie całkiem normalną osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Mandaryna 26.07.05, 20:28 misscraft masz trochę racji. Atrakcyjna jest napewno ale mi się w niej najbardziej podoba to że nie stara sie być na siłę kontrowersyjna jak np. Doda czyli jak słusznie napisałeś "wydaje się być normalną osobą" Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Mandaryna 26.07.05, 23:36 patryg1 napisał: > misscraft masz trochę racji. Atrakcyjna jest napewno ale mi się w niej > najbardziej podoba to że nie stara sie być na siłę kontrowersyjna jak np. Doda > czyli jak słusznie napisałeś "wydaje się być normalną osobą" A ja tez ja "lubie". Czuje sie ciepło tej kobiety. Jest ładna, miła, ma ładny usmiech. I taka swobode bycia. Ona nikogo nie gra. Nie robi z siebie meczennicy - skormnej -dziwie sie jak inni umieja grac.I nie mowi ciagle o pieniadzach. Ona umie zartowac. I widzi swiat glebiej. Ja uwaznie slucham co ludzie mowia, jakich slow uzywaja,to one sa czescia czlowieka. To madra kobieta. Jest bystra. No taka ciepla, jest sympatyczna. A co do glosu: spiewa niedbale, ale jak schodzi na niskie tonacje to ma ladna barwe. Ja zauwazyłam jak w barze dała "szoł". Miała na glowie kwiatki itd. A ona jak tylko zeszły swiatla, spontanicznieskulila sie usmiechnelai pomachalali uciekla. Ale to tak naturalnie i szczerze. Nie lubie pokazow mody, bo tam kazdy "gra" skromnego. Udaje, ze wstydzi sie wyjsc na scene. Mdli mnie jak to widze. Jak kogos sie "zna", wie sie jakie ma gesty. To widac kiedy gra, a kiedy udaje. Mandaryna jest naturalna i to sie czuje. Ludzie lubia prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: Mandaryna 27.07.05, 09:12 no nie wiem ja pamieta jak naciagala Wisniewskiego na buty za 5000 zl i jak w reality szow miala czas dla dzieci moze godzine dziennie a tak sie spuszczala na opiekunki Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: Mandaryna 26.07.05, 19:49 Ta cala Mandarynka ,to bardzo fajna kobietka. Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Mandaryna 26.07.05, 22:43 powinna zadbac o tą swoją słodką tajemnicę-cukrzycę :) Odpowiedz Link Zgłoś
facet123 Re: Mandaryna 27.07.05, 09:34 kati1973 - widzę, że sprawa ta Ciebie nurtuje. Poszukaj w google strony domowej mandaryny i tam zobacz w księdze gości, kto tak naprawdę jej słucha i jest nią zachwycony. Podobno są to głównie kobiety, głównie w wieku lat 13. Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: Mandaryna 27.07.05, 09:47 mam nadzieje ze masz racje :) i ze nie maja komorek ;) bo niedlugo Sopot Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: Mandaryna 27.07.05, 09:48 i wiesz ale w wieku 13 lat sama nazwa manadryna tez bo mnie smieszyla ;(:) Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: Mandaryna 29.07.05, 02:30 Spiew to sprawa kontrowersyjna.. osobiscie podobaja mi sie teledyski.. ze wzgledu na kolory.. takie zywe jak w amerykanskich.. nie ta szara kila jak u nas.. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta306 Re: Mandaryna 29.07.05, 13:08 Życzę każdej kobiecie aby tak wyglądała po urodzeniu 2-ki dzieciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka_walca Re: do kobiety306 22.08.05, 14:25 Zycze Ci zebys tyle miala kasy co ona na operacje plastyczne po urodzeniu dwojki dzieciaczkow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutka_walca Re: Do diaska z tą "MARGARYNĄ" 22.08.05, 14:23 Gdzie nie spojrzę to wszędzie to wstrętne, Wisniewskie beztalencie próbuje śpiewać. A wszystkie telewizje,z publiczną na czele ją reklamują,dobrze ze przynajmniej w Opolu ludzie sie opamietali i dali swoje glosy na kogos innego,bo inaczej bym sie porzygala,co to znaczy miec kase i uklady ehhhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
flyssss Re: Mandaryna 22.08.05, 17:06 Jest zajebista z wygladu , ma fajna figure i jest mila. To wystacrczy Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: Mandaryna 22.08.05, 18:08 mnie sie podoba. nie przepadam moze za muzyka, ktora repzentuje, ale w sumie milo na nia popatrzec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: Mandaryna 22.08.05, 18:23 Łatwo oceniać i bluzgać kogoś anonimowo. Nie rozumiem dlaczego wszyscy jadą na Michała Wisniewskiego, sama fanką z pewnością nie jestem, ale szkoda mi człowieka, bo wszystko co zdobył to tylko dzięki sobie, latami ciężkiej pracy, bo przecież Ich Troje istniało na długo przed "A wszystko to..". Nie miał znajomości, poparcia rodziców, nawet ich nie znał, wychował się w domu dziecka, tułał się po swiecie bez jednej bliskiej osoby, aż dziw że normalny czlowiek z niego wyrosl, a nie skonczyl na ulicy. A co do Mandaryny, to wszystko co osiągnęła zawdzięcza mężowi, bez jego kasy i znajomości, jego sławy nic by nie zrobila z pewnoscia, bo talentem nie grzeszy. Śpiewa beznadziejnie, teledyski tez mi sie nie podobaja, przez ta stylizacje na Ameryke i Mandaryna jako amerykanska nastolatka tanczaca przed typowo amerykanska szkolą. A co do tanca, to dzisiaj taki taniec to zadna rewelacja, jak ktos ma kase to go stac na stylistow, wizazystow, nauczycieli tanca, ktorzy uczyli pewnie sama Britney. Scenicznie-tandeta, ale jako czlowiek, to rzeczywiscie widac ze ciepla osoba, taka zwyczajna, prosta dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
murowany Re: Mandaryna 23.08.05, 12:39 No nie moge sie zgodzic, ze Wisniewski duzo trudu wlozyl w autoprezencje i wypromowanie samego siebie. I rzeczywiscie, bez plecow itp. spraw. A co do jego zony....ladniej tanczy jak spiewa, glos ma okropny (posluchajcie jej nie z playbacku ale jak mowi), w sumie to moze i fajna dziewczyna ale nie daze takie tworczosci zbyt wielkim ochem i achem. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Mandaryna 23.08.05, 12:17 jakoś nie wzbudza we mnie zainteresowania ni emocji, ani wyglądem ani czymkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
serene22 Re: Mandaryna 24.08.05, 21:14 Ja się zraziłam do niej jek przeczytałam z nią wywiad, w którym powiedziała, że teraz musi sie nauczyć języka angielskiego aby zrozumiec o czym spiewa.... :-//// Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Mandaryna 31.08.05, 13:17 Tragedia tragedia tragedia.... tak apropos dla ludzi o mocnych nerwach: unicity.pl/szydell/Mandaryna.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
odessa2 Re: Mandaryna 02.09.05, 12:57 Nie podoba się, tym bardziej, że nie umie śpiewać. A poza tym zwróćcie uwagę, że jak Wiśniewski jest na wierzchu to Mandaryna się przyglądai siedzi cicho, a jak ona jest na wierzchu to on się przygląda i też siedzi cicho. Myślę, że to jest fragment jakiegoś większego biznesu kręconego pod publiczkę przez spółkę Wiśniewscy-TVN. Zwróćcie również uwagę na to co mówi Wiśniewski - nie są to wypowiedzi jakiegoś półgłówka (mam wrażenie że nawet niektórzy politycy mu ustępują). W tym dziwnie wyglądającym człowieku kryje się zdrowo myślący cżłowiek który wie jak różne przedsięwzięcia ogólnie mówiąc "prefprmance" w różnym stylu przełożyć na pieniądze. On wie jak się zanleźć w nowej polskiej rzeczywistości. Jeden naprawia samochody, inny buduje domy i jeszcze inny maluje lub gra w piłkę. Wszystko to jest po to aby zarobić pieniądze na życie. Podobnie jak Wiśniewski, kazdy robi to co potrafi robić najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Zaiste odkrywcze, 02.09.05, 14:44 a taki np. Krzysio Krawczyk nie dba o kasiore tylko przyswieca mu przeslanie by glosic slowo boze. Kazdemu zalezy na jakiejs tam promocji, i Owsiak z bliska nie jest altruista. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka_walca Re: Zaiste odkrywcze, 03.09.05, 15:01 Po polsku tez jests"swietna" hehehehe... media.putfile.com/mandaryna3 Odpowiedz Link Zgłoś